Latmask

Idag är en sån dag när man inte har gjort någonting alls och inte planerar att göra något heller. Det är otroligt skönt ibland, sitter fortfarande i pyjamas o har absolut inga planer på att klä på mig.
Har vaknat vid 3-tiden o sen har man bara glott tv, ätit frukost, duschat o latat sig :-)

Hade behövt ta o longera Minni lite ikväll så hon inte har såå mycket överskottsenergi imorgon när jossan kommer o ska rida... Hon lär förmodligen ha nog mycket damp ändå! Men söt är hon ;-)


Imorgon blir det party mina vänner! ;-)





Puss

Julen 2008

Thank god it's over...

Nej men det har faktiskt varit en helt okej jul i år :-)

Juldagen hade jag planerat att bara vara med Emma till vid 7-tiden o sen åka hem till älvsbyn med johan & co men när jag väl tagit mig ut så kunde jag ju såklart inte hålla mig från att partaja i alla fall... Med feber o snoret rinnandes från näsan så hjälpte mitt underbara nässpray mig att ta mig igenom kvällen.
Det var faktiskt riktigt skoj måste jag säga! Först singstar & buzz hos louise, därefter hotellet där det var sjukt mycket folk och sen efterfest med Söt Moa då vi spela buzz igen och jag måste ju bara säga att jag är så jävla värdelös på det spelet! Haha... Jag höll faktiskt på vinna första gången vi spela men då klantade jag till det på slutet när det var på tid så jag kom nästan sist istället. Mg vann, men jag tror det var för att han hade håll på nöta spelet så mkt så han kan alla frågor utantill, inte kan ju ngn vara smartare än mig?? Andra gången vi spelade så vann Moe, var tvungen skriva det också för hon har gått omkring o skrytit om det ever since ;-)


Annandagen åkte jag till älvsbyn o käka middag o spela spel med familjen osv. Ganska trevligt faktiskt om man bortser från maten. Sen somna till dh boxen i soffan.


Igår åkte jag & isafisa o hälsade på Jossan i arjeplog. Elvira den korven hade också tänkt komma men hon dissa oss... Haha eller så inte men hon kunde inte komma iaf...
Resan började inte så bra då bilen strejkade efter ca en mil (bara 19 kvar...). Så vi fick knuffa av den från vägen o sitta o frysa ihjäl i väntan på att mamma skulle komma o bogsera hem oss. Sen när hon väl har kommit dit efter ett bra tag o vi har kopplat ihop bilarna o allt, då bestämmer sig bilen helt plötsligt för att den vill starta igen. Den har nånting emot mig helt enkelt!! Iaf så fortsatte vi resan och kom faktiskt fram till arjeplog endast 2 timmar försenade - härligt!
Vad som hände där orkar jag inte skriva för det skulle bli så långt så det får räcka med några stödord:
Öl, trevligt, galet, guitarhero, pk, dc skor, dissning, ingen skjuts, medan, dansa, dansa, dansa, sjukt, älg, nära döden upplevelse, sova, freddy, ännu mera galet/sjukt, ÅNGEST x1000, ville hem

Ja, det var nog det mesta, har ni frågor är det bara höra av sig ;-)






Puss

Julafton

Snart är även denna julafton över och det är ett helt år kvar till nästa - skönt!

Har fått lite olika klappar bl.a. nagelbandscreme, nagelolja, handcreme, desperate housewives säsong 2, tvättnötter (har ingen aning om vad det är), en bok, hårinpackning, en massa presentkort med mera...
Presentkorten ska mest troligt användas på mellandagsrean! :-D

Vet inte hur det blir imorgon, hem till älvsbyn eller gå ut här i ökx? Är svinförkyld o jävlig så är inte alls sugen på utgång men risken är stor att det blir så ändå... Får knarka nässpray så kanske det går...


Till alla er som har skickat God Jul o andra sms: fattiga jag har inga pengar på mobilen så kan tyvärr inte svara! ;-(
Men GOD JUL på er alla mina sötisar :-)

OCH ELVIRA!!!! Det är klart som fan att du ska med till arjeplog! Hälsa din mor att vi kommer o kidnappar dig om hon inte släpper iväg dig... Du MÅSTE med, så är det bara!



Försökte ladda upp nå bilder men det funkar inte så ni får klara er utan dom tills vidare!





Puss

Guess what?

I love GUESS!

Guess är helt klart mitt favvomärke när det gäller klockor - dom gör väääärldens finaste! Lite bling utan att det blir too much, bara supersnyggt helt enkelt.
Så ska ni köpa ny klocka så kan jag absolut rekommendera ett besök på GUESS, de har sin butik på birgerjarlsgatan (var annars?) i stockholm :-) Där har jag hittat många favoriter!










Puss

Kära tomten...

...jag vet att jag sagt att jag hatar julen men får jag denna underbaring i julklapp så lovar jag att för alltid älska julen!





Chanel 2.55 - I do believe in love at first sight!




What can I say? I just love it! (who doesn't?!) Detta är helt enkelt my love. En klassiker. Om ni tycker att jag varit en snäll flicka i år så snälla köp den här till mig :-) Plz?

sjuk

Fan vad jag hatar att vara sjuk!! Blev ingen julfest igår för min del istället så har man legat hemma o haft ont i halsen, hostat ihjäl sig o snorat - härligt. Blir så less på att det aldrig blir bättre, är det inte det imorgon så ringer jag vårdcentralen så man får nå pencilin eller nåt för jag orkar inte med det här hela lovet.


Imorgon blir det att fara till luleå o köpa julklappar, har ingen aning om vad jag ska köpa till någon - panik! Jag hatar verkligen julen med alla förbannade julklappar!! Varför kan man inte bara hoppa över julen, iaf varannat år?

JULLOV

Äntligen, det känns supernice! Dock har jag en massa som jag måste göra under lovet men det är sånt som händer...
Ska då vila upp mig ordentligt iaf :-) Om man nu hinner vill säga, hela lovet är ju i stort sett fullbokat...

Men nu blir det packning o sen ta bussen hem till älvsbyn :-)





Puss

2(3x+11y) = 2x155 = tröttsamt

Det här går ju framåt, har hunnit med att snabbt lära mig grafisk lösning & substititionsmetoden, håller på med additionsmetoden nu och sen är det "bara" tillämpningar, några speciella ekvationssystem samt algebraisk och grafisk lösning för olikheter kvar - puh! Kommer få vara vaken hela natten...

Varför ska matte B vara så mycket svårare än matte A?

Nattpluggande

Denna kväll blir inte tidig istället blir det att panikplugga till matteprovet imorgon. Pimpla kaffe hela natten, det är härligt! Är redan inne på min tredje kopp och jag började för en halvtimme sen. Så kan det gå när man alltid skjuter upp saker framför sig, det ska bli mitt nyårslöfte att sluta med det! Jag har många nyårslöften nu känns det som...


Idag har jag & isafisa varit o hämtat spån på sågen, så här gick det hela till i min värld;

Vi tog bussen från skolan som såklart kom i tid. Vi hade självklart kommit ihåg att packa ner stallkläderna så att vi kunde byta om på byn o fara direkt o hämta spån när vi kom fram. Vi satt bredvid värsta snyggingarna på bussen o när vi skulle av så hoppade jag graciöst av bussen samtidigt som jag smidigt o snyggt slog ihop fötterna i luften, ni vet sådär som dom gör i tv. Vi fick snyggingarnas nummer o for ut på partaj med dom senare på kvällen. Sen tog vi Elinas fulltankade bil o körde till schell där vi köpte dom största plastsäckar som går att få tag på för att kunna packa så mycket spån som möjligt. Vi kopplade snabbt o smidigt på släpet, körde till sågen o flörtade in oss hos gubbarna som jobbade där så att dom packade spånet åt oss medan vi satt inomhus o drack hett & gott kaffe.
Sen körde duktiga jag hem där vi lastade av säckarna o åkte ner på byn igen med släpet som jag på första försöket lyckades backa in helt perfekt där det skulle stå.
Sen efter ett hårt träningspass på gymmet åkte vi o solade tills oskar slutade o vi åkte hem med han.


Och såhär gick det till i den verkliga världen....

Vi får panik när vi är på skolan o inser att vi glömt ta ut pengar till bussen så vi tar från pengarna som jag egentligen skulle ha betalat till skolan när vi började i augusti. Vi gick till bussen i snöslask o fick stå där o vänta i 20min på en försenad bussjävel. Trodde jag skulle frysa ihjäl. Bussen var proppfull så jag var tvungen sitta bredvid nån äcklig & finnig liten tonårskille som satt o snarkade hela vägen till älvsbyn. Det var sjukt halt när vi skulle kliva av bussen så var helt övertygad om att jag skulle halka med det gjorde jag förvånansvärt nog inte!
När vi är på byn inser vi att vi inte har några stallkläder med oss så det blir till att hämta spån i skolkläderna - härligt. Vi tar Elinas bil o åker till schell för o hyra släp o köpa sopsäckar. Jag är inte så jävla bra på det där med att sätta på släp och inte isa heller för den delen (skyller på att jag är tjej, vi ska ju faktiskt slippa hålla på med sånt där egentligen) så vi håller på försöka få på det i kanske en halvtimme innan nån gubbe kommer fram o frågar om vi behöver hjälp. Eh ja tack...
Till slut kommer vi oss iväg men när vi är på sågen o ska börja lasta spån så inser vi att det var en jävla konstig konstruktion på det där släpet - helt jävla omöjlig att få upp för någon som inte är med i mensa. Så vi tillbringade ytterligare en halvtimme med att försöka få upp släpet innan vi till slut kom på hur man gjorde (heja berit...). Sen när vi tar fram säckarna så märker vi att dom är ungefär hälften så stora som dom vi brukar ha, extra smart när man betalar per säck. Dessutom hade vi bara köpt 10 st och det fyllde knappt halva släpet...
Sen skulle vi iaf fara därifrån men isafisa lurade mig så vi körde fel väg o jag var tvungen göra en u-sväng med släpet, inget att rekommendera!!
Till slut hittade vi iaf hem, lastade av spånet o körde ner på byn för o lämna släpet. Efter kanske en si så där 10 försök så lyckades jag backa in släpet på rätt plats och det gick faktiskt förvånansvärt bra att få av det från bilen.
Eftersom vi hade varit smarta nog att inte ha nåt ombyte så var vi gode dammiga och höll på frysa ihjäl.
Vi bestämde oss för att gå o sola medan vi väntade på oskar och det var helt otroligt skönt, hade jag legat där ngn minut längre så hade jag somnat!
Sen tyckte vi så synd om oss själva så vi beställde mat från grillen och for hem o tröståt o kollade på bonde söker fru.

Värsta tabben tv4 gjorde! Orkar inte skriva om den här för det har blivit ett alldeles för långt inlägg redan men klantigt var det!



Nu ska jag fortsätta pluggandet o sen förhoppningsvis hinna sova lite innan man ska upp med bussen imorgon bitti.






Puss

Morgon...

Men inte fan är det en god en...


Vaknar, förkyld som ett jävla svin, drar på mig en tröja o går till frukosten. Jossan har tagit den sista skinkan & Mimmi den sista osten. Förvånande? Nja. Och nu har jag magkatarr, huvudvärk & är som sagt förkyld. Så det ska bli himla härligt att gå till stallet o sen ut o köra nu på morgonen... Can't wait....

Igår bestämde jag mig för att skjuta upp pluggandet till idag så jag kunde somna tidigt istället så jag gick o lade mig halv 10 igår men hade då lika gärna kunnat plugga hela natten för kunde då inte sova förrän efter midnatt.

Allt känns med andra ord great idag!

Lovely

Jag som hade tänkt gå o sova tidigt ikväll ska nu bege mig till rummet för o plugga hela natten. Härligt!

Det är inte ofta som det blir som man tänkt sig.

Lyckopiller, tack!

Deprimerad som vanligt idag, vill bara bort.

Hatar verkligen detta jävla norrland, så fort jag kan så ska jag flytta härifrån o skaffa mig ett jobb. Men det lär ju ta några år innan man får lägenhet i sthlm, fast jag står ju då i bostadskö iaf :-)
Vi hade grymt roligt i helgen även om vi hade kunnat ha mycket roligare på lördagkväll om vi bara kommit ihåg o ta några hjärnceller med oss, haha! Hade ju tänkt gå på olssons men blev det av kanske? Ehm nä och anledning till det är helt enkelt att vi är så så enormt tröga. Men vi hade det roligt ändå på chaplins (igen) fast det var någon som höll stenhård koll på mig därinne haha ;-) Men jag fixade ju då så vi fick gratis inträde där iaf och det är ju alltid nice! Lite senare på kvällen så kom Mimmi på en liten rolig idé och jag som kände mig lite busig den kvällen kände att det skulle ha varit jävligt kul att göra det så det gjorde jag, hehe... Vad den handlade om hade jag inte tänkt skriva här, vill ni veta så får ni fråga, men det var då himla kul iaf även om det krävdes lite övertalning innan....

Söndag hann vi inte med så mycket, packade, åkte in till stan, låste in väskorna på centralen och gick en snabb sväng på stan då jag bl.a. inhandlade isas julklapp som jag tror kommer bli mycket uppskattad! Eftersom snokarungen är här o spionerar på mitt liv så kan jag tyvärr inte berätta vad det är här nu, men jag lovar att jag kommer göra det efter jul ;-)


Nu så håller jag på att kolla upp lite vad det finns för gym i piteå/öjebyn, ska ringa sen o höra vad det finns för olika pass man kan gå på :-) Är himla sugen på att börja träna igen, saknar det verkligen!!






Puss

Stockholm i mitt <3

Jag älskar verkligen den här staden, vill aldrig åka härifrån! Känns lika sorgset varje gång man måste fara hem...
Vi har haft sjukt kul här och nu är de bara 2 dagar kvar. Eller 1½ för på söndag lär man ju inte hinna göra nåt.

Onsdag kom vi fram med flyget 20.45 och tog arlanda express till centralen och därifrån skulle vi ta tunnelbanan till aspudden men då var det ju självklart kabelbrand på just den linjen så det blev till att åka taxi istället. Haha jag hade lite uttalsproblem när jag skulle säga vart vi ska, men alltså hur lätt är det att uttala schlytervägen egentligen?

Torsdag vaknade vi, åt frukost och sen begav vi oss mot stan för en shoppingtur :-) Vi hann med att gå på drottninggatan och lite på götgatan också. Jag inhandlade världens snyggaste partyklänning som jag ska ha på mig när vi går ut på lördag, en svart typ tunika som jag hade på mig när vi var ut senare på kvällen/natten, en svinhäftig kort magjacka, ett par örhängen & ett halsband.
Sen kom vi hem, åt middag o var lite social med Noah och johan & signe och sen fixade vi till oss o drog ut på krogen :-) Kan ju säga att det inte är det lättaste att hitta nåt ställe som är från 18 år på en torsdag här i stan. Men till slut hamnade vi iaf på chaplins bar och vi hade det väldans trevligt även om stället i sig inte var vidare bra alls. Men det var riktigt nice faktiskt! Alltid kul att träffa nytt folk!
Sen fick vi dock lite panik när vi insåg att vi höll på att missa sista tunnelbanan hem så vi sprang dit (och dissa ngn äckelgubbe som tänkte bjuda oss på taxi hem om vi tog en drink med han) men vi missade tunnelbanan med typ en minut! Sååååå irriterande. Men då fick vi ju istället skjuts hem gratis av en snäll vakt efter att dom hade stängt som tydligen också bodde i hägersten. Det tyckte jag var snällt :-)

Fredag
vaknade jag halv 8 efter mindre än 2 timmars sömn av att johan är något grinig på mig. Varför hade jag inte tänkt gå in på här. Sen var det bara till att klä på sig och fara in till stan o vara barnvakt medan signe ledde ett pilatespass på nåt gym vid medborgarplatsen. Så då satt jag & mimmi med Noah inne i brunogallerian o drack cola o ringde isafisa för o utbyta skvaller.
Sen efter barnvakten så skulle jag & Mimmi gå på ett pass bodypump. Bakis, efter två timmars sömn och med ömma fötter efter att ha plågat fossingarna i högklackat kvällen före. Kändes verkligen som att man var på topp för ett hårt pass med styrketräning! Men det var verkligen SVINKUL måste jag säga! Har inte tränat ordentligt på hur länge som helst och nu märkte jag hur mycket jag faktiskt saknat det - tro det eller ej! Det var så himla underbart. Men vi var helt döda efteråt, värst var nog triceps där kommer man inte ha nådigt med träningsvärk imorgon. Jag kommer behöva en lyftkran för o ta mig upp ur sängen imorgon bitti, sist jag tränade bodypump så var isa tvungen att hjälpa mig upp ur sängen för jag hde så sjukt mycket träningsvärk så jag kunde inte gå eller röra mig över huvud taget.

Men det är en härlig känsla ändå!

Resten av dagen/kvällen har spenderats med att vara barnvakt åt sötis Noah medan Johan & Signe var på julbord. Men han ville inte riktigt sova så vi fick det lite kämpigt där på slutet. Men han är då iaf inte livrädd för mig nu som han var i början :-)



Nu ska jag sova för jag är inte nådigt trött o slut. Måste komma ihåg att lägga telefonen vid örat innan jag somnar så jag kan ringa efter en lyftkran imorgon bitti.






Pusss

Stress

Sitter i datasalen o väntar på bussen som går 15.50 sen blir det bara hem fort o hämta isafisa o sen till pite igen för o hämta hö till hästarna (förhoppningsvis) för det är tydligen helt slut fick jag veta idag.
STRESS!

Sen ikväll blir det att packa till stockholm (happy!!!) och försöka göra bort o plugga lite, eller mycket.
Hur mycket man då hinner med, är ju faktiskt ugly betty & desperate housewives ikväll och det måste man ju se!

Imorgon först vakna o packa det sista, sen kommer hovslagaren halv 2 så då blir det till att gå ut i stallet och sen snabbt in o duscha för o hinna med bussen som går 14.50 = MERA STRESS!
Sen byta buss på byn, åka vidare till lule o när vi kommer dit så kommer förhoppningsvis Mimmis bror (tror han hette rasmus eller nåt sånt?) och skjutsar oss till flyget som går 19.25 och ska vara framme 20.45 på arlanda. Vi får väl se hur det går med det!






Puss

LESS

Trodde inte de kunde kännas värre nu men jooodå för fick just veta att vi ska på samtal med fritidsledarna i villan imorgon på lunchen "det är om igår". Alltså f*ck gjorde vi igår???? Okej att vi var uppe sent men det har ju inte dom med att göra, vi får väl sova när vi vill.... SUCK!

depp

Alltid ska hon då lyckas få mig på dåligt humör, blir så less. Kul att få höra sånt där när man verkligen ansträngt sig o bättrat sig supermycket sen förra året...
Känns som att man varit deprimerad hela dagen idag och som pricken över i:et så hade vi INNEBANDY på idrotten. Ja och ni som känner mig kanske vet att jag HATAR innebandy, det är verkligen det värsta jag vet! Jag erbjöd mig till o med att gå o cykla på motionscykeln hela idrottslektionen men det fick jag såklart inte så det blev till att sitta på bänken hela lektionen idag. I början försökte han tvinga mig att vara med men jag totalvägra. Och ni som känner mig vet nog att jag är nå så djävulskt envis ;-) Så det blev som sagt bänken för min del.

Nåt positivt idag är ju då iaf att man slapp sköthäst eftersom vi hade betygssnack med Märith istället - nice. Jag fick då VG i djurkunskap så de är man väl nöjd med! MEN anledningen till att jag inte fick mvg var tydligen för att jag inte verkade tycka att det var så roligt, vad har det med betyget att göra egentligen???





Är helt cp i huvudet o allmänt less o irriterad idag så nu blir det inte att skriva nå mer här, det är lika bra det...

Hungrig.

Nu har jag varit ute i stallet o mockat, tagit in hästarna, burit vatten osv. Sen har jag varit på promenad med Tanja också, gick till elina o hämta lite av minnis grejer därifrån så jag skulle kunna longera henne lite när jag kom hem igen.
Hon var superduktig lill sötisen! Hon gick så fint :-) Fast hitta inte dom vanliga inspänningstyglarna så var tvungen ta på hon halsförlängaren och personligen så tycker jag väl inte att den är någon hit när man ska longera, vill kunna spänna kortare på insidan och det går ju inte med den. Hade inget spö heller för det var också borta ngnstans men det gick hur bra som helst utan det idag faktiskt! Hon var så snäll o duktig *stolt matte*







Känner mig ganska patetisk som sitter hemma o ska plugga en lördagkväll. Erica ringde tidigare o ville ha med mig ut på party och jag är sugen som fan! Tyvärr så måste ju hästarna ut imorgon bitti och jag vet inte hur jag ska ta mig hem om jag far ner på byn. Så tyvärr så blir det inget med de :-(

Men nästa helg då jävlar blir de party!! Ska bli skoj att testa stockholm uteliv :-D Tror det kommer bli supermegabra, måste bara shoppa nånting att ha på mig har ju inga kläder alls känns de som.
Julklappar ska det också inhandlas i storstan, kommer nog vara sjukt mycket folk på stan såhär innan jul men det är smällar man får ta ;-)
Vi ska iaf ha grymt kul!



Jag är hungrig så nu blir det till att laga sig nå ätbart, blir förmodligen en kycklingfilé o wokgrönsaker - mumma.





Puss


stackars hästar

Råkade försova mig på morgonen så hästarna har fått stå inne till 10 men dom verkade då inte må dåligt av de! Men dom var glada över att få komma ut iaf, båda två sprang runt o dampa i hagen och klantpawan lyckades såklart träffa ett träd när han sparka bakut! De bara rasa ner snö på han så då fick dom ännu mera damp,ibland är dom bara för söta! Tanja tyckte också att de var kul, hon sprang omkring o busa o skällde utanför hagen ;-)
Sen har jag faktiskt - tro det eller ej - mockat hos minni på morgonen! Brukar alltid mocka när jag tar in dom på kvällen annars för jag är för lat för att göra de på morgon.

Hade tänkt göra bort en massa läxa idag men har jag fått gjort nåt än kanske? Ehm nej inte direkt.

Nu ska jag ta på mig mammas skoteroverall o gå ut o mocka klart o ta in hästarna o sen hade jag tänkt ta mig ut på en promenix med tanja!






Puss


Duktiga jag?

Idag har jag läst ut en nästan 100 sidor lång bok, Den där Jenny, och börjat skriva lite på uppgiften jag fick till den men nu har jag skrivit nästan en sida, det ska vara ca 2, och jag kommer absolut inte på någonting mer att skriva. Så får ta en paus och fortsätta skriva på det imorgon. Har en hel massa skolarbete jag måste göra i helgen så det här får bli en plugghelg!


Har hunnit med att sitta o ladda ner lite musik, ska köpa tomma skivor imorgon o bränna ner lite. Måste ju ha lite partymusik när jag o mimmi ska ner till sthlm på onsdag på en långweekend! Ska bli riktigt nice! Paaaaaarty - watch out stureplan! Hehe


Nu blir det till att sussa så man orkar upp o släppa ut odjuren imorgon bitti.






Puss


Varg

Usch vad jobbigt detta är. Trodde det skulle bli piece of cake att göra det här arbetet med tanke på omständigheterna men så blev det inte!

Ska vara klart tills imorgon och jag har ju spenderat 2 timmar i datasalen o bara pluggat men jag har en massa kvar att göra. Suck.

Läskigt

Idag har vi varit på gamla grans o kollat efter spöken men de var bara en grej där som var lite läskig/mystisk. Kan ju kanske också bero på att vi var dit mitt på dagen haha ;-) Men skulle fan inte våga gå dit på natten! Huvva...

Jag, jossan, isa o mimmi skulle gå till ridhuset idag o se på träningar men de var inget där fast lyset var tänt så vi satte oss på läktaren ändå och ringde lite till eh ja till olika nummer så att säga. Hehe. Och sen helt plötsligt så släcks ljuset när vi sitter där! Vi höll ju fan på skita på oss, så jävla läskigt! Vi typ skrek o sprang därifrån haha... Nog för att de är sånt ljus som släcks av sig själv där efter ett tag när ingen är där så det var ju inte läskigt egentligen men vi blev ändå rädda.


Annars har det inte hänt mycket idag, en helt vanlig dag så att säga :-)






Puss

Maaaaaaat

Nu ska jag gå o äta middag för som den sanna tjockis jag är så är jag alltid hungrig! Mohahaha

Tisdag

Förmodligen värsta dagen på hela veckan?


Har haft nk nu på morgon och skulle ta med mimmis väska till lektionen som hon glömde hos oss igår och så var hon inte ens där! Så nu har jag gått omkring med hennes väska hela morgonen haha ;-) Känns lite wierd...
Nu så ska dom andra barnen ha svenska och jag hade tänkt att jag skulle försöka göra lite svenska uppgifter hemma, skulle behöva göra bort det nu. Suck.

Imorgon blir det förmodligen att vaka, vi ska ladda upp med massa gott o laga mat osv, ska bli mkt trevligt tror jag!
Imorgon ska vi också ha körning för första gången, får väl se vad man tycker om det. Eller ja, vi har ju bara teori nu första gången men ändå. Det är ju då bättre än att ha stalltjänst o behöva mocka hela morgonen iaf!

Nä nu ska jag försöka plugga lite!





Puss

Skönt

att det är sista lektionen för dagen nu! Eller ja förutom sköthäst då... Har arbetsliv för tillfället o ska egentligen göra någon uppgift om arbetsplatsolyckor men har inte riktigt orken för det nu.

Helgen har varit skön, har mest legat hemma o latat mig. SOVIT en massa och sett på sthlm international horse show på tv, riktigt bra var det ju ;-) Dressyren var nog bäst! Briar är så jävla fin!




Skulle egentligen till sara i lördags men jag var så trött o hade huvudvärk så jag orkade inte... Sorry gumman! Vi får ta de ngn annan gång ist :-)


Nä nu ska jag ta o flytta mitt feta arsle bort från datorn - eller ja, försöka iaf...






Puss

RSS 2.0