you know

that tonight I'm fucking you!

...eller så inte va.

Har varit spelkväll ikväll, jag vann båda! Men då skulle dom ju såklart ändra reglerna bara för att dom var dåliga förlorare och försökte göra så jag inte vann. Mendomärbaracpiskallenliksom!
Eller juste, vi spelade ju tre spel och i ett av dom förlorade jag faktiskt. Kraftigt. Negerjävel!! Fast vi spelade inte neger om ni trodde det. Men jag var neger ändå. Den svarta spelpjäsen alltså. Vet inte varför jag fick dille på neger idag?

kewl

att det inte blev speciellt många timmars sömn i natt... Har precis tagit en liten pn på soffan men de blev man ju bara ännu tröttare av. Känns som om jag skulle kunna sova i hundra år! /me är Törnrosa nr 2

baaaaah

det har varit jul och då har man ju såklart inte tid att blogga. Eller jo - tid kanske manhar men inget internet. inte för att jag skriver speciellt ofta i vanliga fall heller men ni vet. eller så gör ni inte de men då är ni tröööög. However - nu ska jag sova!

wtf?

Haha hade lite av ett besöksrekord igår verkar det som, satt o funderade på hur det kom sig men sen kom jag på att det var för att jag länkade ett gammalt inlägg på fejjan, mystery solved ;)

Lammkött

Mjaou! Mehehehe en liten rolig grej bara... haha

No motivation

Den här bloggen är liksom inge rolig att blogga på numera. Min andra uppdaterar jag faktiskt nästan varje dag men den är ju liksom mycket roligare och intressantare, här vet jag inte alls vad jag ska skriva.
 
MEN kan väl ta och berätta för er som inte visste det att jag köpt mig en ny bil! Han (jo det är en han!) heter Egon och är en grönmetallic Audi A6 och han är sååå söt! Törstig som få är han men i gengäld så är han både pigg och snabb så det gör inte så mycket ;) planen var ju att jag skulle köpa en kombi så hundarna kunde åka med också men nu blev det inte så och i Egon kan dom ju bara glömma att dom kommer få åka!! ALDRIG...
Jag skulle kunna surra vidare om Egon i all evighet men ni har nog redan sår i öronen så jag tror det räcker nu.
 
Nu ska bara lilla Bettan hitta sig ett nytt hem också så Egon får sig en egen plats på parkeringen. Ifall ni känner att ni har ett fint hem att erbjuda min gamla älskling så hör av er för tusan! Hon är väldigt billig till rätt hem kan man säga ;) annars blir det skroten och det känns som att hon skulle bli lite ledsen då... Guuud jag skulle nog bli tvungen att fälla en tår i så fall. Bara tanken på att hon ska bli krossad sådär... Nej det är bara för mycket! Så kom och kööööp vetja! Alla bud över 400 som man får för hon på skroten är välkomna ;) Hon är jättesöt!
 
 
Fina fina Betty 

Hej!

Idag är det måndag. Ifall någon hade missat det. Det har precis varit helg, ifall nån missat det också. Min var bra! Fram tills på söndagkväll i alla fall. Men man ska inte klaga. Folk som bara klagar är de värsta jag vet!

you are not your skin

Just rise above this
Kill them with your kindness
Ignorance is blindness
They're the ones that stand to lose

RSS 2.0