hungrig chey

Utsättningssymtomen från voxran är ju mindre jävla roliga alltså. Känns som att jag skulle kunna äta tio familjepizzor och sen fortfarande vara sugen på nåt! Trött som ett as och huvudvärk har jag också.
 
MEN jag har nånting spännande som jag skulle vilja berätta för er men det är lite av en hemlis än så länge... Men jag kan säga så mycket som att nästa vecka åker jag iväg på hemligt uppdrag på andra sidan landet typ! Är helt sjukt nervös men det ska nog gå bra, i värsta fall går det åt helvete och det känns faktiskt helt ok om det skulle bli så också. Jag vet inte ens om det här är nåt jag vill men jag tar en chansning och så får jag fundera över det sen när jag kommit hem igen.
 
Mer än så tänker jag inte avslöja!
 
 
Pusshej!

My little pony

Förresten. Ville liksom bara på nåt sätt av nån anledning meddela er om att jag har en låt från my little pony på hjärnan. Den som Melodys band sjunger på den där talangjakten ni vet? "För våran sång tar aldrig sluuuut, aaaaldrig slut! Vi vinner lätt med vår musiiiiiiik, vår musiiik"
"Det svänger och det svänger"
 
Haha ja jag vet inte om nån vet vilken jag menar men det är ett sjukt bra avsnitt i alla fall!! My little pony tales ♥ ♥ 

trötttttt

Men har ändå både ridit och tagit mig ut på kvällsprommis idag. Den ni! Imorgon är målet att orka laga mat, wish me luck... Det ska gå. Lax tänkte jag mig för det är enkelt och gött.
 
Nu ska jag soooooova! Eller försöka i alla fall. Det har ju en tendens att gå lite si och så med det där utan tabletter. Nog för att jag har piller hemma men vill inte ta dom. Till slut så går det ju ändå alltid! Piller är lyx man bara unnar sig vid väl valda tillfällen så att säga ;)

RSS 2.0