Det är inte över!





Vi har inte gett upp även om det kanske verkar som det - tvärtom! Nu jävlar är det krig o anledningen till att vi ligger lågt är att vi planerar värsta attacken som kommer att förinta er totalt. Vänta bara, spelet är inte över än men inom en inte alltför avlägsen framtid så är det vi som kommer att säga SCHACKMATT!! Ni tror ni ligger över men vi har ett ess i fickan och väntar bara på rätt tillfälle att spela ut det.
Och NEJ det här handlar inte om bajskatten eller om någe kortspel eller liknande. Detta är mycket allvarligare och handlar om något som faktiskt påverkar våran framtid och möjligheter i livet. Helt seriöst.





Igår gjorde jag & Mimmi världens godaste fruktsallad med världens godaste sås till, gjord på vaniljvisp & kesella med vaniljsmak - mums! Kesella är min nya drog så sjukt gott. Kan sitta o äta det direkt från burken! Ja, dom med smak alltså, inte naturell...
Idag blev det tyvärr lite mindre nyttigt snacks men det är ju faktiskt fettisdag idag så det känns ändå ganska tillåtet?

Bloggtorka

Jag har som inget kul att skriva alls, därför det är snart en vecka sen jag uppdaterade sist.

Teresa var o hälsade på i helgen, vi hade lite voltige på lördagen (superlyckat som vanligt) isa klarade volten men jag vågade inte. Hängde där över ryggen på hästen o isa skrek åt mig att jag skulle kasta över benen o få gjort den där jäkla volten men nej. Jag tordes fan inte. Men nästa gång! Då SKA jag lyckas med den! Det är bara göra, jag ska sluta fega...
Igår så åkte jag slalom för första gången den här säsongen. Himla kul var det men lyckades såklart med en rejäl vurpa sista åket ;-) Skidor o stavar flög åt alla håll & kanter. Ska bli kul på friluftsdagen!

Sen så har jag faktiskt lagat mina byxor i helgen också! Eller ja, jag skulle göra det men då började jag bråka med symaskinen från stenåldern så mamma fick ta över... Jag var mycket upprörd efter bråket så i samma veva (älskar det uttrycket!) så bestämde jag mig för att ta ut mina agressioner på Kajsa. Men kattdjävuln hade tydligen bestämt sig för o ta ut sina agressioner på mig så det lilla äcklet BAJSAR på mig!!!! Hon ska död, nu fan är det krig på riktigt.


Nk igen

Slutar snart och jag är så trött o less så jag orkar inte jobba mera nu. Ska göra klart arbetet sen idag. För idag var tydligen sista lektionen vi hade till o göra klart det där. Suck.


Tröööööööööööööööööött vill soooooooooooooova! Ge mig kaffe. Ge mig kaffe. Ge mig kaffe. GE MIG KAFFE!!




Igår följde vi med Jossan till stallet o kolla på hennes adina :-) Det var kallt fast vi hade bilen. För den här bitchskolan låter mig inte ha bilen i motorvärmare. FO säger jag till dom!

Nu ska jag gå o koka mig kaffe annars dör jag! Eller ja, somnar iaf.






Puss

Nk

Varför blir det alltid att man sitter o gör allt utom det man ska när vi har nk i datasalen? Jag måste jobba, jossan & cajsa är redan klara så dom går o gnäller på att jag också måste bli det så vi kan börja träna redovisning. Ja, jag måste verkligen ta tag i det här nu.


Igår var trevligt. Igår var tjockis. Och igår handlade jag världens coolaste tavla på dollarstore! Den vara bara sååååå jag! Så var helt enkelt tvungen att köpa den. Den kostade bara 10:- så det unnade jag mig själv.



Nu plugga!







Puss

Mitt sista år

Jag insåg precis en sak - det här är mitt sista år som tonåring. Shit alltså. Så då är ju frågan, vad ska man passa på att göra nu det här året? Vad är okej att göra för tonåringar men inte för andra? Det måste jag fundera på, återkommer när jag har lite crazy ideér om vad man ska hitta på.
Skriv gärna om ni har några förslag/ideér! :-)





Puss

Smarta jag!

Har nyss gjort IQ testet som på illustrerad vetenskaps hemsida (ngt som jag tänkt göra länge) och enligt det testet så ligger mitt IQ på 120! Och det klockan halv 4 på morgonen och efter 2 glas vin... Det ni! Jag är inte lika dum som jag ser ut, jag är faktiskt smartare än 90% av befolkningen! ;-)


              

fucking hjärtedagen

Jag hatar alla <3 dag. Jag hatar de flesta högtider. Utom halloween & nyårsafton för dom är riktigt trevliga! :-)

Jaha tänker ni då, men du hatar ju bara alla <3 dag för att du inte har ngn att dela den med. Och julafton för att du är ett tragiskt jävla skilsmässobarn. Och alla andra familjehögtider hatar du bara för att du har en så fucked up family så det blir outhärdligt av den anledning. Eller så är du så fucked up själv att dom hatar dig.
Jaha säger jag åt det. Det kanske ni har rätt i, vad vet jag? Jag är ingen hjärnskrynklare men det är inte ni heller! Jag vet bara att jag inte tycker om dessa högtider och jag skiter fullständigt i varför och jag har ingen lust att gå till en psykolog för o ta reda på det heller. För jag vill inte ens tycka om dom. Varför skulle jag vilja tycka om någonting som enligt mig är patetiskt? Kalla mig tragisk om ni vill. I era ögon kanske jag är det, men i mina ögon är det ni som är patetiska som behöver en dag utpekad i almanackan för att uppskatta era nära & kära!
Vem säger att det är ni som har rätt & jag fel? Allt beror på hur man ser det.





Ikväll ska Linnea komma o fika tårta o dricka vin med mig eftersom jag i torsdags fyllde den värdelösa åldern 19 år. Ska man nu fokusera på det positiva så får jag ju faktiskt beställa sotare nu (det måste man tydligen vara 19, inte 18 för o få göra). Synd bara att jag inte har något hus att beställa sotare till. Måste kanske köpa mig ett hus bara för o beställa sotare, nu när jag får ni vet. Jag menar när folk fyller 18 går dom ju o köper cigaretter/snus bara för att dom får. 20-åringar går på systembolaget. 13-åringar går på UG. 15-åringar knullar runt, 16-åringar kör epa, 21-åringar... ja ni fattar poängen. Så jag borde nog köpa hus så jag kan beställa sotare. Ja, det ska jag göra. Ju mer jag tänker på det, desto mer vettigt låter det. Varför inte liksom? Så har ni ett hus ni vill sälja mig så kan ni ju slå en pling på 073-8315423

Nej, nu måste jag gå o baka för Linnea kommer nog på drygt en timme och jag har ju som sagt lovat henne tårta. Att denna chokladtryffelpaj som jag ska baka tar flera timmar att göra och den förmodligen inte kommer vara klar förrän hon ska fara hem är petitesser. Smällar man får ta helt enkelt. Bäst jag sätter fart...







Puss

Sorry guys

Det verkar som att löften är till för att brytas i min värld för jag orkar verkligen inte blogga ikväll heller. Behöver nog en bloggpaus a'la blondinbella! Haha.
Kan iaf berätta att jag faktiskt fått rida på praktiken idag! :-D Det gick ganska bra faktiskt men mer om det ngn annan gång... Nu står valet mellan att ta ett varmt bad eller bädda ner sig i soffan. Man blir trött av att jobba till åtta på kvällen... Men jag börjar nog inte förrän två imorgon så det är ju iaf nice!






Puss

Nytt löfte

Jag lovar att bli bättre på att blogga. Nu har det gått alldeles för länge igen och det har hunnit hända så mkt att jag inte kommer kunna skriva ner allt i detalj, men ni ska få en snabbversion imorgon. Promise.
För nu hinner jag inte heller skriva, ska nämligen sussa så man inte sover bort hela dagen imorgon!





Puss

voltige/sitsträning

Det har vi haft idag! Mycket roligt måste jag ju säga, haha ;-) Pavan fick bli vårat offer eftersom Minni har damp. Men hon är söt ändå. Eftersom att en bild säger mer än tusen ord så tänkte jag bjuda på lite glimtar från våran träning, enjoy!


sämst balans!


men det gick iaf


kissande hunden


det stackars offret


klart man är snygg med för liten hjälm & allt!


elvira kan också vara en kissande hund...



...och stå på knä!



fisa tycker det är svinkul att vara en kissande hund!

så kan man tydligen också göra?



man blir ganska trött av voltige så isafisa alias latmask tog sig en tupplur

RSS 2.0