HEJ IGEN

Haha råkade visst trycka på nån tangent så att mitt förra inlägg publicerades innan jag hann skriva nåt. Så går det när man är fet och klumpig och har prinskorvefingrar som slinter över tangentbordet!
Men jag deppar inte ihop över det, skriver ett nytt inlägg istället. Jag hade ju iof kunnat fortsätta skriva på det förra inlägget och sen publicerat om det men jag kände att det var lite som att ödet ryckte in och ville ha ett tomt inlägg på min blogg och vem är jag att försöka motarbeta ödet? Precis.
 
So here we go...
 
Igår har jag dressyrat lite med en av poahästarna jag rider. Ska kanske tävla dressyr med han i sommar, DET kan bli spännande! Haha... Nej men, han var duktig. Tjock som han är så tyckte han dock det var rätt jobbigt. Så idag fick han ta det lugnt, vi har myst på barbacka i skogen idag bara. Chillpill! Inga krav, mest på långa tyglar bara. Salsan fick följa med och det tyckte hon var lajbans! Speciellt när hon fick syn på en av stallkatterna. Hon jagade upp den i ett träd. Sen red vi ut och då har hon passat på att bada i djupa vattenfyllda diken. Skööönt i värmen! Mycket nöjd hund. Sådär nöjd korv som inte tyckte att hon skulle jaga kattstackaren.
 
Imorgon ska jag åka och provrida en (eller egentligen två, men dom är på samma ställe) ny häst IGEN haha... Hur många har jag som jag rider nu? Typ fem kanske? Nej men tre eller fyra iaf. Jag vet inte, orkar inte räkna just nu. Men det är ROLIGT! Jag mår bra av dom små odjuren. Som inte är så himla små.
 
 
Nu blev det ett inlägg med bara hästsnack men så blir det ibland! Nu ska jag sova, borde gjort det för länge sen. Godnatt!

HEJ!

 

RSS 2.0