PÅSK

och det ska ju firas... fast nej. Blir då lugnt ikväll iaf sen får vi väl se vad som händer :) inte pepp på party men man ska aldrig säga aldrig!

.

Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för
 

.

uppdateringsfrekvensen bara sjunker och sjunker på den här bloggen och kvaliteten på inläggen likaså. Det känns som att det borde ha nått botten för länge sen men av nån anledning så lyckas det alltid bli lite värre.
 
Helt sjukt att nån ens orkar klicka in sig här längre, fast dom flesta av er som en gång vistades här har ju tagit förnuftet till fånga och hittat på bättre saker än att läsa här. Ni är helt enkelt inte kvar här. GOOD FOR YOU! På riktigt alltså, jag menar verkligen det. Ni missar absolut ingenting - nada. Haha...
 
 
Ja idag har jag iaf ridit lite häst, det var trevligt men jäääkligt kallt! Hesten var snel. Men han drak ingen lesk eller gik på fest eller åt nån kaka. Vad jag vet i alla fall men jag kan ju ha fel. Har faktiskt hänt förr, tro det eller ej! Att jag haft fel alltså det där med festen och kakan och lesken vet jag inte om det hänt förut. Men förmodligen, vem skulle det förvåna liksom?
 
 
Imorgon ska jag åka och kolla på en ny häst, det kan bli spännande! Om jag inte uppdaterar efteråt så behöver ni inte anta att jag är död (-ad av hästdjävuln) utan det har nog snarare andra förklaringar (dom vanliga alltså). Hör ni dock inte ett pip på sisådär ett år eller så så kan ni ju dock gärna kolla upp ifall jag lever eller så. Typ kolla om jag checkat in på fäääjsbook eller så. Om inte är det nu dags att ringa 112.
 
Jaaaa då har ni fått en liten guide om det också. Nu har jag inget mer att säga. Godnatt.

äventyr

har varit ute i stora vida världen och sett mig omkring några dagar! Eller okej, jag har varit i sthlm. Det hände en del spännande saker men jag orkar inte berätta om någon av dom just ikväll. Eller någonsin. SYYYYND FÖR NI VILL JU VETA ALLT OM MITT HELT OTROLIGT SPÄNNANDE LIV!!! Jo det vet jag att ni vill, annars hade ni inte klickat in er här. Sådetså.
 
Men jag har ett ord att delge er som har orsakat många många skrattanfall från min sida och chockartad förolämpning hos en vän. Ordet är (håll i er nu)... HANDIKAPPAD!
 
Jo, klura på den ni. Haha galet

Hahaha

Alltså jag älskar den här! Helt underbar :)
 
 

Jag ska lätt göra det här nån gång


RSS 2.0