Hemlängtan

Saknar alla där hemma. Speciellt nu i helgen när det är marknad o allt och alla kommer hem och festar och har kul. Förra året hade jag sjukt roligt på marknaden, nästan lite för roligt... Lovade mig själv att ha ännu roligare i år. Well that ain't gonna happen.
Istället sitter jag här i världens ände (känns det som) och gör nada. Ingenting! Hade planer på att gå ut o skaka rumpa, se vad norrköpings krogliv har att erbjuda men nejdå det går ju inte för jag är pank. Jag är i världens ände utan pengar. Kan det bli värre?

Nu är jag kanske lite väl negativ, är mest på mina lediga dagar som jag blir lite deppig när det inte finns nånting att göra. Jag trivs trots allt bra på jobbet och imorgon är sista dagen på min introduktion, sen på tisdag så börjar allvaret då jag ska vara där helt själv. Lite nervöst är det allt...
Nåväl, det ska jag nog klara. Behöver ju verkligen pengarna så det måste gå på nåt sätt.

Raderat!

Så då var förra inlägget raderat, borta o glömt. Måste skärpa mig och inte skriva sånt där på bloggen. Det är ju faktiskt det jag har min ***** ***** till. Ska försöka hålla det där i fortsättningen.

Så ni som hann läsa det förra inlägget, bara glöm det som stod där okej?

-error-

Vet inte hur många gånger jag loggat in på blogg.se och tänkt skriva ett inlägg. Men varje gång jag klickar på "nytt inlägg" så flyger all inspiration ut genom fönstret.
Det är absolut inte det att jag inte har nånting att skriva om, snarare tvärtom. Har hänt så mycket så jag vet inte var jag ska börja. Hjärnan bara kortsluter sig när jag försöker.


- Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error - Error -

Pussy no more

Nu ska jag sluta fega och ojja mig om min lilla resa. Jag SKA göra det här och det kommer att gå BRA. Det blir en nyttig erfarenhet och är ju alltid bra att fylla på sitt cv. Plus att jag förhoppningsvis kommer att shoppa en massa också! Det ska bli roligt och lärorikt att komma till en ny stad och lära sig mer om den. Dessutom har jag hört att det ska finnas sjukt fina parker i norrköping också!
Så nu ska jag åka iväg själv, skaffa nya erfarenheter & meriter, shoppa och ha kul!
Norrköping - here I come!







Det här blir nog för övrigt sista inlägget jag skriver innan jag åker om jag inte hinner förbi biblioteket och sitta där en stund på måndag. Well we'll see.
Vet inte om det kommer finnas ngn dator där jag ska bo i norrköping men nåt internetcafé eller ett bibliotek där man kan låna en dator måste det väl ändå finnas? Jag ska nog hitta nåt sätt att hålla er up to date! :)
Hörs! Puss

Hjälp

Paniiiiiiik. Jag är typ livrädd för att åka iväg helt själv till norrköping. Hur ska jag hitta i en stad med 120.000 invånare? Jag går ju typ vilse i luleå. Hur lär jag känna nån när jag är helt o hållet by myself? Är ju en sak om man går typ skola eller nåt, då lär man ju känna folk där.
Jag kommer ha sjukt tråkigt och inte ha nånting att göra. Funderar på om man skulle gå ut o dansa på krogen nån helg men kommer jag verkligen att våga gå hem sen på natten då? Är man ensam tjej i en främmande stad så är ma faktiskt ganska utsatt. Men sen när blev jag så här nojjig? Förut har jag aldrig varit rädd för att gå omkring ensam mitt i natten. Ojojoj jag behöver verkligen en spruta lugnande eller nåt! Usch vad jag stressar...

RSS 2.0