Ironi

Jag ska sluta skriva om vad jag SKA göra för alltid när jag gör det så blir det ändrade planer och jag gör nåt helt annat istället haha...
 
Just nu får ni dock inte veta vad jag HAR gjort heller för jag har ingen motivation till att skriva öht för tillfället.

Idag

Har det inte hänt sådär överdrivet mycket spännande, har varit ut på en långprommis med elvira och hundarna och sen tänkte jag ta sally med mig o brumma till äbyn men det ville sig inte riktigt för bettan var DUM och ville inte alls starta. Så nu får hon minsann stå ute och frysa på parkeringen några dagar till.
 
Jag har fått mina pengar, men inte ännu bestämt vad jag ska göra med dom. Ida försöker övertala mig att sticka och tågluffa med henne redan NÄSTA VECKA! Hon är fan galen den ungen men jag överväger faktiskt att bara göra det. Hur skönt vore det inte att komma bort ett tag? Amsterdam, berlin, prag och polen skulle vi tydligen besöka. Åh jag behöver verkligen semester! Men vi får väl se, kanske tar mitt förnuft till fånga och köper en bil istället. Eller i alla fall väntar med att åka ut och resa till i vår. Eller så tar jag bara och packar min jävla väska nu på en gång!
 
Imorgon blir det i alla fall luleyo med Elvuri och hundarna, ska skjutsa malin & co till flyget och sen så ska jag kidnappa deras bil hem till pite. Men före det så ska vi nog hinna med att luncha nånstans på stan också. Hörde också rykten om en eventuell trip till boden? Haha, vem vet vad som händer! Så länge jag är hemma före klockan 8 på kvällen så är ju allt lugnt.
 
Idag får ni inga snajsiga bilder att kolla på. Hoppas ni överlever ändå, förstår att det kan bli svårt men försök i alla fall.

It's not the fall that hurts

It's when you hit the ground

wtf?

Vad fan håller jag på med? Är jag helt jävla dum i huvudet eller vad är problemet? Orkar inte med mig själv alltså... Ångest.

Lögnare där...

Jag alltså, det blev ju inte alls så som jag trodde. Partajandet med T är uppskjutet till nästa helg eftersom statt tydligen inte hade någon jävla halloween fest i år och challenge har sin nästa helg. Så då bestämde vi att det nog blir bäst att skjuta upp det, men liiiite besviken är man ju när man sett fram emot lördagen så länge. Men, vi får helt enkelt go wild and crazy nästa helg så att det blir värt väntan ;)
 
Blir nog nyktert i helgen då. Tror jag. Men det är väl lika bra att gå på systemet idag ändå ifall man skulle ångra sig liksom. Eller om man hux flux skulle bli sugen på att ta sig ett vinglas bara. I sin ensamhet. En lördagkväll. Haha vad patetiskt det där lät... Alkisvarning? Nejdå, den tiden är förbi ska jag tala om för er. Numera är jag en skötsam individ!
 
Annat vare under granstiden då vi delade ut parkeringsböter till höger & vänster höhö! Bjussar på ett par bilder från den tiden tänkte jag, det var finfina tider ska jag tala om!
 
 
 
 
 
Festa på elevhemmet? Skulle VI? Nää det var ju förbjudet!

ALLTSÅ ÅÅÅÅH JÄVLA CP!!!

w¤&i(w%y/rdtjhsmT4GJKSRJÖGJSRKÖ
 
Hade skrivit värsta långa inlägget åt er här och så bara FÖRSVINNER DET! Skitdator, skitblogg.se och skitteknik i allmänhet! Fan vad less jag blir...
 
Ni får en väldigt kort sammanfattning: På lördag ska jag festa med världens bästa teresa och på fredag ska jag göra nåt helt annat, vad får ni inte veta. Sally tuggar på min foppatoffel. Slut på meddelande.
 
Bjussar på några bilder idag också bara för att jag är så snäll.
 
 
 
 
 
 
Jag och några av mina fina 

cyniska människor som skjuter upp att spela songpop med hundar

jaa det var väl ungefär det jag fick i uppgift att blogga om idag men jag tycker liksom att rubriken talar för sig själv så jag föreslår att vi går över till ett annat ämne nu.
 
Exakt vilket vet jag dock inte ännu men det brukar ju lösa sig rätt fint när jag väl börjar skriva. Eller fint och fint, men det brukar lösa sig i alla fall.
Nåt som däremot inte brukar lösa sig bara sådär hux flux är min lathet. Eller tindras hjärntumör. Idag har den legat helt åt helvete fel och jag har varit nära att döda hundfan flera gånger! Tyvärr så lever hon än. Ful är hon också, tur att sally är söt så det jämnar ut sig lite. Sally har varit såå snäll idag! Förutom när hon hoppade upp i sängen fast hon vet att hon inte får vara där... Fast egentligen så tyckte jag visst att hon var gullig då och jag ville faktiskt mysa med henne i sängen en stund men som den diciplinerade hundskötaren jag är (haha) så jagade jag ner hon från sängen och myste en stund med Sassy istället. Hon var dock inte lika varm :(
 
Insåg precis att det här inlägget bara blev en massa sjukt ointressanta meningar och att jag borde börja avrunda nu och i framtiden skippa att blogga när jag saknar inspiration, så kanske vi slipper såna här liknande "incidenter" igen.
Förresten så är det galet jobbigt att blogga från mobilen!

The Sheep and the Cow

A cowboy walks into the bedroom carrying a sheep in his arms and says, "Honey, this is the cow I make love to when you have a headache." 
The wife, laying in the bed reading a book, looks up and says, "If you weren't such an idiot, you'd know that's a sheep, not a cow." 

The guy replies, "If you weren't such a bitch, you'd realize I was talking to the sheep."
 
 
Tyckte det kändes passande till det här inlägget med en bild på mig när jag hade sex i lördags. Ser rätt smal ut på den här bilden :D

Igår

Var jag cp-trött. Men var ändå ute och red i två timmar, kändes dock mest oinspirerande och inte speciellt kul. Hundarna tyckte dock det var lajbans som vanligt!
 
Idag
Har jag också varit cptrött och allmänt nere så bestämde mig för att hundarna bara fick varsin kort promenad och att jag efter att ha diskat och städat undan lite faktiskt fick beställa mat från onlinepizza.se och bara dö i soffan medan äckelregnet smattrar ner på marken utanför fönstret. Idag ska jag bara deppa och dega. Ta tag i livet kan jag göra imorgon, idag behöver jag en paus.
För jag har tamigfan gjort en massa bra saker varje dag senaste veckorna utan att ha blivit sådär äckligt härligt pigg och levnadsglad som dom säger att man ska bli. Så nu förtjänar jag tamigfan en dag ledigt från precis ALLA måsten.
 
Återkommer till världen imorgon. Hejdå!

Mhm

Inte som att jag kommer bli mindre retad efter helgens bravader liksom... Jaja shit happens och dessutom var det ju inte riktigt shit heller. Tror jag iaf, minnet sviker en del. Men det var nog rätt bra. Eller iaf helt okej!

RSS 2.0