mobil

Ja men vi tar väl o testar mobilblogga för första gången nu också då!
Kan ju inte gå mer än åt helvete.

Knaaaas!

Nej men alltså jag gillar verkligen inte när dom gör om saker så man inte hittar nåt. Och så gör dom om blogg.se! Hur ska jag klara av det här då?
Det här får bli lite av ett testinlägg så nu ska jag försöka ladda upp en bild också o se om det vill funka!


Jamen det där gick ju smidigt! Tror jag...

Massa hästsvammel

Tjoppido! Precis hemkommen från stallet, det blev en skogstur på Icarlo som var väldigt lugn & snäll (för att vara han alltså) och jag klarade mig från att trilla av igen! Haha...
Provade dressyrsadeln idag och sätet var riktigt skönt men knävulstrena passade inte mig riktigt, blev som konstigt på nåt sätt.
.
.
Är så himla skönt att bara vara i stallet och pyssla på hur länge som helst utan att stressa hem, utan att ens kolla på klockan en enda gång utan bara släppa allt. Idag åkte jag hemifrån kl 17 och var hemma 22 :) haha
Idag har jag smort in tränset och sadelgjorden ordentligt, efter granstiden fick man in som vana att dra av tränset med svampen efter varje gång man ridit/kört och det är ju riktigt bra faktiskt. Tar egentligen inte lång tid alls och grejerna blir mycket mjukare & finare samt håller längre.
.
Vad mycket hästprat det blev nu då helt plöstligt! Haha :P
Nej ska nog ta och uppsöka sängen nu så man orkar ta sig upp i tid imorgon och gå på långprommis med sallyrally. Tänkte gå till skuthamn, är så fint när man kan gå på stigar längs vattnet nästan hela vägen. Får se om jag lyckas lura med mig sis & puppis. Dom brukar vara rätt lata båda två... Men den som lever får se som jag brukar säga.
.
.
Godnatt!

<3

Kan man inte älska maskinen alltså? Frej verkar ju vara sveriges skönaste snubbe typ! Älska humorn haha
.
Nej men som sagt, efter i lördags kan jag dö lycklig!! Ångrar inte för en sekund att jag spenderade mina sista slantar på att åka och se sveriges bästa band live 
Tanken var ju att jag skulle ta en massa snygga bilder när jag stod längst fram men ärligt, vem FAN har tid att ta bilder när MASKINEN spelar?! Det blev en enda bild innan jag la ner galenskaperna och koncentrerade mig helt på musiken istället.
.
Kommer hata min telefon för evigt för att batteriet tog slut efteråt så jag inte fick någon bild på mig & Frej. Men en kram får man väl vara mer än nöjd med antar jag ;)
.
.
.

RSS 2.0