Snöhelvete

Egon är skadad. Jag ska döda någon.

hey!

Long time no see meeen jag tyckte att mitt senaste citat var såå himla förträffligt så jag ville liksom inte sabba det genom att skriva ett nytt inlägg!
 
Eller också har jag helt enkelt glömt bort/inte orkat blogga. Men vi kan ju låtsas som att det var det första - mkey?
 
Kan i alla fall berätta så mycket som att på söndag så fyller min käre far hela 70 år!!! Shit pommes, vad händer? Var tar tiden vägen, när blev alla så gamla? Är inte jag typ 16 fortfarande?
Hursomhelst. Han ska få en dansbandskryssning i present, den ni! Hahaha... Det blir nog bra det. Åker upp imårgåååån, de blir nice! Äta massa av pappas goda mat - möms! Och så säkert lite tårta på det hela också. Känner att jag har börjat bli ett litet fetto, nyårslöftet höll i sig i ungefär 3 veckor höhö
 
Nä men jag vet ju varför så de är bara åtgärda problemet (vilket jag ska göra på måndag) och sen ta nya tag. Inte svårare än så! Men nu är de dags att bunkra upp med massa fett så jag har nånting att göra mig av med sen också ;)
 
Ska förövrigt få gymkort av FK också - wiihuuu! HAPPY :D
 
 
Nu orkar jag inte skriva mer för den här gången, ska iväg och tjocka med elvuri!!!!! HEJDÅ (ja jag borde sova för jag ska upp tidigt imorgon o är förmodligen ganska övertrött men jag vill inteeee)

.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Confundido

Te dije que iba a escribir en español ;)
 
Algo más? No, nada mas!
 
 
Tengo hambre. Como siempre. Mi vida no es muy interesante hoy. O, es interesante pero no voy a contártelo. Mi español es muy mal (eller pobre kanske man säger, inte mal?) haha! No he estudiado español en los últimos años. Últimos siete años.
 
 
Okej där ger jag fan upp spanskan, blev alldeles för svårt för min lilla hjärna! Haha... Speciellt eftersom jag är alldeles för trött och borde sova nu. Blev aptrött efter EEGn idag, vet inte om det är normalt att bli det? Tror inte det, ska ju inte påverka nånting att dom mäter aktiviteten bara. Är nog bara psykiskt om nånting...
 
Men hursomhaver. GODNATT!

Welcome to the end of days

The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can't see the bars but you think you're free.
 

 
If you can persuade people that what they see with their eyes is what there is to see - you've got them.

Helloooo darlings!

So today I decided to write this whole post in english. I have no idea why and what's even more disturbing - I have no idea what to write either. All I know is that it has to be something short and simple so that I minimize the risk of failing completely hehe...
 
Uhm ok, what's new? Dunno. Nothing. As usual. I had a cup of coffee with a friend today! On the town. But to be honest I didn't even order any coffee so that was a lie. I had tea instead - black tea with blueberry flavor. Yum!
Deli drank coke and ate a bun (and at the same time he tried to convince me that LCHF is the best diet EVER hahaha). You know that kind with vanilla cream inside? Don't know what it's called in english, cream bun maybe? Haha oh look at that I already failed with this shit...
 
However, Egon is soooo cute! I love him. We're actually thinking of getting married this summer. Just waiting for him to pop the question! Given his disability to speak I might have to wait though... Haha oh why can't I at least try to be normal sometime? Because it's fucking boring! 
 
I have nothing interesting to tell you really...
 
I actually quit smoking a while ago! About two weeks ago now I think. But I cheated last friday... And saturday. And today. But that doesn't count haha... No but seriously, from now on I'm really done with it - no more cheating!
 
OH NOW I CAME UP WITH SOMETHING EXCITING TO TELL YOU!! I have an appointment at the hospital tomorrow. And not for the usual crap (which you know nothing about anyways but however). I'm going to do an EEG which stands for Electroencephalography (or something like that) and what they do is that they study the brain activity to see if they find anything unusual or weird or what the hell I have no idea. Anything that deviates from the normal I guess.
And considering I am as far from normal as a person can be without getting checked in to a mental institution I should probably prepare for the worst... haha. If they knew how I act when I'm alone with my friends or, even worse, when I'm alone with my sister - they would probably lock me up sooner than you can say SICK!
 
 
 
Okay, I'm done writing a lot of nothing for this time - and the next time I write here I'll do it in SPANISH! Haha or not... Back to swedish I think, I suck at this. BYE FUCKERS!

Lyxluncharna

Jag och Ida lunchade på golfklubben i fredags och på sjöbodan idag, vet inte riktigt vad vi skaffat oss för lyxvanor? Haha... Men trevligt var det och god mat på båda ställena! Inget slår ju dock golfklubben...
 
Nu ska jag åka och panta lite flaskor så jag har råd att handla mat. Det här inlägget handlar typ bara om mat märkte jag precis haha... Nåja, orkar inte skriva mer så det får vara så helt enkelt. PÖZZ på er!

.

Stumblin' with every step I take
and it seems I can't get a grip
I'm soon gonna slip
and then I look down
I see the fur ground
is closening fast again
and then boom
 
 

 

Jaaa jag VET att det bara är en massa citat från låttexter här numera men varför försöka säga nånting som någon annan redan har sagt bättre? Det är i alla fall inte bara random plockade texter faktiskt... Varenda en har någon slags betydelse för mig, hur ni tolkar dom är upp till er.

R.I.P. Bernard

Mitt älskade husdjur har flyttat till himlen, det är ett tag sen nu men jag har inte riktigt orkat prata om det tidigare. Men nu vet ni alla fall hur det ligger till. Tyvärr han jag aldrig fixa en bild på han som jag lovade och nu är han liksom borta så det går mindre bra. Men sånt är livet ibland!

Blogspiration

Jag är i en period av mitt liv då jag fokuserar på den delen av mig själv som jag inte kan skriva om här. Den där delen som jag har den andra bloggen till.
Så det är därför som inläggen här är så sjukt ointressanta och inte det minsta läsvärda just nu. Jag har helt enkelt ingenting att skriva om. Just nu är jag inte vad jag vill att den här bloggen ska vara och handla om så då blir det mest bara random crap. Har så mycket inspiration till den andra bloggen just nu så då lägger jag min tid på den :)
 
Kommer fortfarande uppdatera här lite sporadiskt men förvänta er ingen smaskig, spännande eller rolig läsning på ett tag.
 
Jaa det var allt jag hade att säga idag, nu ska jag gå ner i tvättstugan och sen skotta balkongen. Hejs!

Dålig dag

Sitter och funderar på om jag ska försöka göra nånting åt det, vända på det så att det blir en bra dag eller om jag bara ska dra täcket över huvudet och acceptera att det är så ibland. Lutar åt det senare alternativet.
 
 
Förresten så saknar jag dig faktiskt lite... Sjukt va? HAHAHA NÄ JAG SKOJAR BARA

Alkisjävel

Blev party igen i lördags. Jag blev för full igen. Börjar bli lite av en vana, dags att bryta mönstret tror jag! Nästa fest ska jag ta de LUGNT med drickat. Sådetså.
 
Jaaa men annars så hade jag en trevlig kväll, tror inte jag skämde ut mig sådär överdrivet mycket förutom på dansgolvet men de gör jag ju alltid så no news there liksom. Mådde dock dåligt och spydde en del, sånt som händer.
Igår var en såndär riktig bakislatardag då jag bara låg i soffan och inte orkade röra mig på hela dagen. Mådde inte sådär överdrivet bra och fick väl inte speciellt många timmars sömn heller.
 
På kvällen tänkte jag somna i tid så jag skulle ta mig upp kl 7 imorse men hur gick det då? Mindre bra. Kunde inte sova fast jag hade tidernas sömnbrist och var trött som ett cpmongo. Så klockan 1 jag tog beslutet att droppa två imovane, hade dock räckt med en märkte jag sen för efter bara tio minuter fick väggarna liv och började röra sig. Samma med det mesta andra i rummet. Somnade gjorde jag dock men alldeles för hårt för var helt död i morse och orkade inte hålla mig vaken så jag somnade om och sov som en stock tills Ida ringde och väckte mig halv 11. Sen sov jag ett par timmar till. Till efter 12 nån gång. Fortfarande trött som ett as så nu ska jag vara städa lite och sen blir det att somna tidigt. Jag ska det, jag lovar! ;)

.

Fredag idag. Nice! Har sovit till halv 12 i morse, tror de var välbehövligt. Kunde inte somna igårkväll för de var så jäääävla varmt i sovrummet, typ 25 grader. Så jag skulle öppna fönstret bara ett litet tag för att få ner tempen till typ 22 grader eller nåt. Meeeen jag lyckades ju såklart somna. Vaknade till kl 3 men var så trött och frusen då så jag ville inte gå upp från under täcket utan somnade om istället... Haha åh så smart jag är. Nästa gång jag vaknade var klockan 6 och temperaturen i sovrummet 14 grader. Trodde jävlat jag skulle dö. Då tog jag mig faktiskt upp o stängde fönstret! Förkylningen är dock lite värre idag så de blir nog inget party för min del i helgen...

Hej hej hemskt mycket hej

Jag var i Barcelona och hade tagit en E. När jag tände av kände jag hur nåt brast inom mig.
 
FAST FAN VAD JAG LJÖG NU FÖR JAG HAR ALDRIG ENS VARIT I BARCELONA!!! Men om jag hade varit där så hade jag säkert droppat en E eller två inne på nån sunkig nattklubbstoalett. HÖHÖ NÄRÅ JAG SKOJAR SÅKLART BARA... Klar som fan jag skulle passat på att dra några linor kola istället. Både priset och kvaliteten ska ju tydligen vara bättre än här hemma i svennelandet! Nej men seriöst, vad tror ni själv liksom?
 
 
(jag känner mig jävligt seriös idag)

Vi är dom som du hatar en söndag på dan

Känner att den här bloggen mest består av citat från låttexter numera så varför ändra på den traditionen?
 
Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt!

New years fucking eve

Jag må vara ung och dum men inte den som är den som knullar runt!
 

Fishshot är farliga grejer. Fo real. MEN JAG VAKNADE UPP ENSAM IDAG I ALLA FALL OCH DET ÄR JU HUVUDSAKEN!

RSS 2.0