Livskvalitet!

Det här är livskvalitet för mig ♥ Så jävla underbart!
 


Det här är då alltså Icarlo och så lille Tindris en bit framför :) Jag ser ut som världens köttbulle i skuggan men det är sånt som händer! Haha

Mhm!




Deleted

Jag står för allt jag skrev men tycker ändå att det nog var onödigt att lägga ut det här. Så inlägget är borttaget men jag står fast vid mina åsikter om dig! You pathetic bitch....

god morgon folket!

Somnade om efter att sally kom i morse o sov till strax före 8. Sen har jag inte orkat stiga upp på riktigt utan har legat o mojsat i sängen sen dess, ringt lite samtal jag skulle ringa på morgonen o så. Och här ligger jag än! Haha. Eller ja sitter just nu. Med en kopp kaffe (oh heaven!) och läser lite bloggar. Grymt skön morgon måste jag säga!
Tindris har kommit in o pussat lite på mig o sagt god morgon men sally ligger o sover fortfarande. Ibland knorrar hon till o byter ställning. Så sött! Haha
 

Nu ska jag snart samla lite energi för att orka ta mig ut på morgonprommis med dogsen och sen göra min vanliga frukostsmoothie - yum!

Seeen så kommer amanda hit så de blir nog en dag fullspäckad med aktiviteter, har en hel del spännande inplanerat!

Men mer om det senare, nu ska jag börja röra på mig. Ciao!

OS

Ni kollar väl på hoppningen nu?? För er som inte hängt med går det sådär för sverige... Roffe har en skadad häst och startar inte alls, Henrik fick 4 fel efter att hästen hoppat av ett galoppsprång för tidigt vid vattengraven.
Så nu vet ni läget hittills, klicka er nu för tusan in på länken här nedanför och spana in finalen!
 
http://www.svt.se/os/os-i-london-svt24-kk-16

Mina systrar är mindre än tre!

Systerkvällen var rolig, trevlig o allt det där ni vet. Vi gled runt från öltält till öltält och efter att ha besökt nästan alla så kom vi fram till att valhall var bäst. Klubbtältet hade en medelålder på MAX 18 år... Bra musik ville dom inte heller spela.
Ja orkar inte berätta mer än så, vi hade det nice helt enkelt.
 
Dagen efter glassade jag ute på altanen i malins solsäng, den var awesome! Såg ut ungefär såhär:
 
 
Fast utan sånt där fult tak... Där låg jag alltså och solade fläsket och åt färska jordgubbar - lovely en bakisdag!
Sen gick jag & benjamin in till stan och åkte karusell. Star dancer och virvelvinden. Star dancer var roligast tyckte både jag och benjamin! Fast B hade tydligen blundat hela tiden haha... Han är söt!
Efter det drack vi lyxshake på max där Elin stod och stekte burgare, himla flitig var hon vill jag lova! Höhö
Vi tog iaf våra shakes och prommade till floras kulle där dom helt magiskt försvann, jag tror ni kan gissa vart.
Kombinationen bakis+karusellx2+lyxshake var dock inget vidare... Illamåendet var ett faktum. Men jag hade redan en hink i bilen sen förra helgen så att köra hem till pitstan var nemas problemas ändå!
 
Resten av helgen bestod av mera party, dock i p-town :( Men vi hade minsann skoj där också! Leo åt en maaaaassa som han inte fick. Och ja det hände rätt mycket men nu tog orken att blogga slut så...
 
 
 
Hejdå!

Sjuklingen

Har varit sjuk i typ, jaa snart fyra veckor nu tror jag minsann? HUR JÄVLA COOLT ÄR DET DÅ?? Inte alls kan jag tala om! Sjukt less på det här alltså så igår ringde jag till vc och fick en tid hos läkaren idag på förmiddagen. Efter att ha stuckit sönder armen på mig så konstaterar dom att nej det är ingen bakterie så pencillin blir det inget av. Bara vänta på att det går över av sig självt...
Fick iaf recept på både mollipect OCH cocillana, nu ska jag väl ändå lyckas bli fri från hostan?? Efedrin på dagen och morfin till natten, kan det bli bättre än så eller? Haha... Jo det kan det faktiskt. Till exempel så hade jag ju kunnat slippa behöva spendera 600:- den här månaden på hostmedicin. När det redan är en extra svår månad ekonomiskt. Plus kostnader för ipren o andra receptfria grejer man behöver när man är förkyld.
 
 
Imorgon ska jag dock trotsa min sjukdom och åka till luleå och kalaset! Det är nämligen systerkväll på schemat och jag kan nog inte ens komma ihåg senast som vi alla tre systrar gjorde något tillsammans så det kan man bara inte missa. Middag och förferre hos malinois och efter det utgång. Jag och isafisa har köpt ingredienser till piggelin & strawberry daiquiri så det blir nog prima ballerina det här ska ni se.
 
 
YUMMIE!

RSS 2.0