Snurr snurr snurr

Usch vad yr jag är, bara snurrar och blixtrar i skallen. Det är så trevligt! När ska serotoninstötarna ge sig egentligen?

och så lite klokheter också...

The more you hide your feelings, the more they show
The more you deny your feeling, the more they grow

Räddningen

Musiken och sången räddade mig än en gång, hur skulle jag överleva utan det? Så bra för att bli av med lite aggressioner! Och betydligt bättre än andra alternativ jag brukar ta till för att kunna hantera ångesten.
Nu blir det ugly betty-maraton och tröstäta glass eller nåt. Jag överlever nog den här dagen också...

...och ner som en pannkaka

Precis när man trodde att allt började ordna upp sig så kommer det ny skit som trycker ner en igen. Räcker det inte snart? Hur mycket ska man egentligen tåla?
.
Jag har gjort så jävla mycket. Fått ordning på så mycket, gjort så mycket för att förbättra för mig själv och göra nåt åt min situation. Och jag tycker att jag har lyckats med en stor del! Jag är på god väg att bli sådär duktig. Hälsosam. Nyttig. Bra. Ja tamigfan renlevnadsmänniska typ! Och sen får man höra att folk går omkring och säger raka motsatsen om mig. Till andra. Till mina nära & kära. Men inte ett jävla knyst kan man säga direkt till mig. Varför inte? För att man egentligen vet att det inte är sant?
Sen att personerna själva som sprider rykterna är dom som i själva verket är trasiga och befinner sig på botten är ju bara skrattretande. Får det er att känna er bättre själva om ni klankar ner på någon annan?
.
Sen att folk faktiskt tror på allt. Jag vet inte ens vad jag ska säga om det. Saknar ord. Är ni helt jävla pantade eller tror ni att jag är det?
.
.
Och alla denna jävla röra bara på grund av vilka man umgås med. Men jag tänker inte sluta med det. Jag tänker inte sluta umgås med fina personer bara för att vissa tragiska människor börjar sprida falska rykten. Jag vet själv vad jag gör och vad som är bra för mig. Jag lever mitt liv för mig på mitt sätt och jag vet vad jag gör.
Ni som tror på vad andra säger har ju bara er själva att skylla. För uppenbarligen så klarar ni ju inte av att tänka själva, tänka ett steg längre. Om ni bara gjorde det så skulle ni kanske inse själv vad som är sant och vad som är elaka påhitt av människor som inte känner mig alls. Vad tror du? Kan du tänka själv?
.
.
.
Om det låter otroligt så är det förmodligen för att det är det också!

Stall o sånt

Lite ledövningar idag på HUBen, Sallyrally fick komma med och sitta inne i stallet och det tyckte hon var superspännande! Pep gjorde hon ju såklart men inget skällande iaf så det var ju bra.
.
Helt underbart väder idag för övrigt, fräknarna har börjat titta fram efter en stunds solande idag på förmiddagen. Och mer uteaktivitet lär det nog bli! Här orkar jag då inte sitta iaf.

Livet

Jag är så bra. Helt awesome. Jag ska tamigfan klara det här och må bra snart! Det kommer ta tid men jag vet att kommer att komma dit.
Jag har slutat helt med alla sömntabletter och den ena antideppen. Den andra antideppen har jag halverat dosen på. Ångestdämpande tar jag väldigt sällan. Och jag har DESSUTOM slutat röka! Inte ett enda bloss sen i lördags. Och ändå mår jag hyffsat bra idag. Har orkat få bort halva diskberget och dessutom lagat middag, spagetti och köttfärssås. Det går bra nu.
Sen att jag har Sally varje vardag 7-16 gör ju att jag tar mig ut på promenader varje dag också. Sen så är nog själva hundsällskapet i sig också väldigt bra tror jag. Eller jag vet. Jag ska bli en såndär tråkig renlevnadsmänniska!
.
Blir hundvakt över helgen också, Sallys mattes arbetskollega (ryktet sprider sig fort haha) skulle nämligen åka bort och ville ha någon som tog hand om deras ögonsten fredag till söndagkväll. Nån slags terrier var det, kan ju bli spännande! Haha
.
Kom på nu att jag har nog inte ens hunnit berätta för er vem Sally är? På tok för länge sen jag orkat knåpa ihop ett litet inlägg här! Nå, hon är iaf en liten dobermanntjej som jag börjat vara dagmatte åt. Trevlig och försiktig dam men OJ vad tjurig... Men vad vore livet utan utmaningar?

RSS 2.0