Alkolås

Det är inte bara telefoner som borde förses med alkolås, detsamma gäller även DATORER. Men shit happens liksom, orka bry sig? :)

Paaaaaaartypeople!!

Fy fan nu är formen på topp!! Taxin är här på 24min och då ska vi in till stan, hälsa på bangman och ta en drink där :) Det blir nog himla trevligt och sen efter det så drar vi vidare till challenge! Kommer bli så sjukt megaroligt och ni som inte kommer vara där ikväll missar verkligen nåt!! Det kan jag lova. Känner att nu ska jag nog inte fylleskriva här nå mer.





Kvällens motto:

"In i dimman & upp på dansgolvet!!"





Problem solved

Då var det fixat så Mimmi också tar sig in på da club tonight. Tur vi har kontakter alltså! ;)
Underskatta icket minglandet mina små vänner! Det är då man knyter viktiga kontakter.
Cider nr 2 nu. Bacardi breezer - mmmmmm!
Har också fått reda på att vår kära kompanjon Oscar också kommer ut ikväll, yeeeey! Det kommer bli så BÄST!


Kontakter is the shit vet ni!



Party on. Peace.

Party, party!

Då har man börjat på första cidern och jag har stora förhoppningar om att detta kommer att bli en mycket lyckad kväll! Det är bara ett problem och det är få fixat in Mimmi på challenge. Men det ska nog lösa sig på nåt sätt!
Xider spring edition blev först ut att smakas och den smakade faktiskt... vår! Helt sjukt men den gör faktiskt det och färgen kändes också väldigt vårig. Bra jobbat där med den!


Åh vad jag ska dansa ikväll! Förkylningen ska vi supa bort!

Vinkväll

Vi kunde inte hålla oss till imorgon så vi bestämde oss helt enkelt för att dricka varsitt glas vitt redan ikväll. Inte tråkigt!




Det var dock lite torrt för min smak men klart drickbart!

Tattoo

Glömde jag skriva att det är jag själv som bakat tårtan jag skrev om tidigare? Duktiga jag, haha! En riktig liten bakmaskin är jag. Nå nu såg den väl inte riktigt ut som den skulle men god var den ;)
Här är en bild på hur den SKA se ut:






Hursomhelst, det jag egentligen skulle berätta var ju vad det var för mission som jag & i Mimmi hade på stan häromdagen. Vi hade tänkt gå & spontangadda oss men då hade både no remorse & left hand tattoo här i pite bokningsstopp fram till juni. Ja dom är bra här i pite och då är det lång väntetid... Men jag vill ju ha min tattoo NU när jag äntligen kommit på vad jag vill ha! Så då är frågan; ska jag vänta o boka en tid här där jag vet att dom är bra eller ska jag ringa till luleå och förhoppningsvis få en tid lite fortare där? Någon som vet var man kan få tag i en BRA tatuerare som har tider ganska snabbt?!
Ja vad är det nu för tattoo jag ska göra då tänker ni nu. Men sorry - det är min lilla hemlighet tills jag skaffat den, då kommer jag självklart lägga upp en bild på den här på min otrooooooligt populära blogg!




Grattis till mig själv

Var så klart tvungen att handla på systemet idag, summan landade på 396:- ! Hemsk jag är...
Men efteråt så fick jag reda på att jag blivit 27.300:- rikare så då kändes det genast bättre!
Plus att man fyller ju faktiskt bara 20 en gång i livet så då måste man ju slå på stort! En annan sak jag blev lycklig av idag var när jag såg att dom börjat sälja xider spring edition på systemet! Första vårtecknet och det känns helt underbart :)






Nu börjar nedräkningen till beach 2010 på allvar! Det firar jag med en tårta på födelsedan för att bygga på bilringarna lite extra. Extra mycket fläsk att steka på stranden i sommar! Det gillar vi på facebook. Nej nu ljög jag, det gör vi inte alls. Jag går ju faktiskt på hårddiet nu inför balen men gav mig själv ledigt när jag fyller år.
Bjuder på en finfin bild av den smarriga tårtan, tagen av Mimmi Granström AKA rosakaffekopp.







Sjuk

Och inte bara i huvudet den här gången, nej nu har man gått o blivit förkyld på riktigt. Usch. Men var ändå duktig o pallrade mig iväg till skolan i morse, hann till o med duscha på morgonen utan att missa bussen - de ni! Det trodde ni inte om mig.
Men nu känner jag att jag inte pallar med att stanna kvar här på skolan och ha hål till kvart i 4 så ska istället ta bussen in till stan, vad som händer där får ni veta imorgon för nu måste jag springa till bussen!







Puss

RSS 2.0