Halmstad <3

Halmstad måste ju på riktigt vara Sveriges finaste stad? Åkte dit och skulle äta efter att vi varit på Gekås i Ullared (boooooring) och vi hittade ett supermysigt litet ställe med uteservering i solen. Beställde en kycklingsallad och ett glas rosé och båda var utmärkta! Årets första glas vin på en uteservering blev det för min del :)
Var så sjukt underbart skönt, satt i t-shirt och solglajjor och stekte gärnet.

Stekte gjorde även jag & isafisa medans Malin, Ove & Benjamin var inne på Gekås i 2 timmar. Vi pallade nämligen bara 30min därinne innan vi gav upp - var ju kundvagnar o folk som trängdes överallt! Dessutom kändes det väldigt sunkigt därinne och majoriteten av människorna där går under kategorin White Trash...

Då är det härligare att sitta ute i solen med en cancerpinne och få lite färg i blekfejjan.


Även om jag har hemlängtan som tusan och saknar att bara vara HEMMA så vill jag samtidigt inte åka härifrån! Att åka från 20+ grader, påskliljor, grönt gräs & knoppar i träden till 5+ grader och en jävla massa SNÖ känns inte alltför lockande... Varför är inte mitt "hem" i typ Halmstad? Tror fan det blir en flytt söderut inom en inte alltför avlägsen framtid! Bra plan. Någon som vill flytta med mig? :D

En dag på stan i växjö

Visst är det praktiskt när folk glömt köpa en födelsedagspresenter så man får den där snygga klänningen man hittade på stan fast man är pank? Eller när man har en syster som tycker att man använder för små bh:ar så hon köper en ny fin en när man inte har råd själv? Himla bra om ni frågar mig! Fast eftersom lille isafisa ofta klagar på att jag går utan trosor (hehe oopsi) så kanske jag ska försöka få hon att köpa nya såna till mig också? :D

Fast nja jag tror inte den planen kommer funka. Men alltid värt ett försök!


Sommartider

Tänk att det kan skilja sig så mycket på norrland och småland! Här är det grönt i gräset, blommor växer lite här och där och det är varmt. Hur skönt som helst!
Borde egentligen sitta och rätta tentor och sortera och häfta ihop uppsatser osv (ja det är tydligen vad jag måste göra för att få mat & husrum här...) men jag tänker ta en paus från det nu och gå ut och promenera lite i solen.

Vad passar förresten bättre att lyssna på en dag som denna än Gyllene Tider? Bättre sommarmusik finns inte!
Leva livet, Sommartider, Tylö Sun, Kung av Sand osv osv.... KÄRLEK!

Bläää

Less på det mesta. Vill åka hem. Det här är ingen semester, det här är slaveri. Och jag är sjuk! Jävla JÄVLA förkylning alltså. Vill. Ha. Pengar. Måste. Ha. Pengar.

Hatar pengar. Fucking pengar rules the world, it makes me sick. I am sick.


Flummigt inlägg men jag är sjuk och vill åka hem, så mycket kan vi konstatera!

Bajsdag!

Den här dagen har varit åt helvete kan inte första april bara gå och dö eller nåt? Dagen börjar av att jag vaknar mitt i natten för att jag drömt en mardröm i stil med terror på elm street, det är alltså sova som är farligt och jag törs inte somna om. Till slut lyckas jag iaf somna om efter många timmar och när jag vaknar av alarmet och stiger upp så möts jag av nyheten att mamma inte hittat nycklarna till garaget på morgonen och därför tagit MIN bil (eller okejdå, inte min bil men den jag skulle ha haft iaf) till jobbet. Men sen hade hon iaf hittat nycklarna eller hur det var så jag skulle ta hennes bil till renkronan och byta där. MEN då är det ju jättesmart att hon meddelar mig var i helvete hon har lagt nycklarna INNAN hon stänger av båda telefonerna och blir okontaktbar.
Sen när jag tar mors lille bil och börjar köra med den mot vidsel så har den fått nåt cp-ryck och låter på ett sätt som jag ska försöka skriva ner i ord nu; brumBRUUUUUUUMbrumBRUUUUUUUMbrumBRUUUUUUUUM. Ja ni kanske inte fattar alls vad jag menar men tomgången hade blivit knas iaf så den varvade som nåt mangomongo.
När jag till slut lyckas ta mig till SötisMinni så bestämmer jag mig för att ta ut hon på en liten skrittrunda och VAD TROR NI HÄSTDJÄVULN GÖR?! När jag ska tränsa hon så hugger hon efter bettet men missar och träffar istället min hand. Skööööööööönt. NEJ inte direkt och jag har nu en ful blodfylld äckelblåsa vid tummen. Hon var sig lik att rida iaf och faktiskt riktigt snäll fast jag plågade hon lite med dressyr i skogen ;-)
Men sen när jag kommer tillbaka och ska släppa ut hon har jag henne bara ståendes lös som jag alltid brukar men den här gången ville hon minsann inte stå still. Att den andra knashästen sprang omkring och skrek efter hon i hagen gjorde ju inte heller saken bättre när jag skulle träna hon lite från marken på väg till hagen.
Men hon är Världens finaste iaf ♥

Vid det här laget är jag heeeelt slut och vill inget hellre än att åka hem och dö i soffan/sängen men istället måste jag skynda mig att tvätta o packa för att hinna med flyget som jag trodde att jag hade bokat kl 06.35 imorgon. Det visade sig dock att mitt flyg redan hade åkt utan mig IDAG kl 06.35. När jag upptäckte detta misstag började jag på riktigt gråta och ville ungefär ta livet av mig.
Och här befinner jag mig nu. Om jag var pank tidigare så är jag om möjligt ÄNNU pankare nu när jag varit tvungen att betala en ny flygbiljett ner imorgon.
ALL motivation och ork att göra nånting över huvudtaget är som bortblåst och jag vill bara dra täcket över huvudet och vakna upp i bättre tider.
GONATT.

RSS 2.0