Full rulle!

Har både Tindra & Sally här nu i några dagar, tror ni det är nå livat eller?? Två damphundar tillsammans i en liten tvåa... Jotack jag har det jag gör!

Fucking amazing

Guess what? JAG HAR PRECIS DISKAT! Den ni. Hade ni sett hur mitt kök såg ut tidigare idag så hade ni förstått vilken jävla prestation det är... Eller det är ett par tallrikar kvar som inte fick plats i diskstället men dom kommer gå fort att diska sen. Jag har dessutom torkat bordet, bänken + spisen samt dammsugat. Känner mig sjukt jävla duktig!
.
.
.

Bildbomb

Vad jag haft för mig i höst/vinter/vår i bilder!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bildbomben är inte klar här men jag måste ta en paus nu känner jag... Fortsättning följer!

Ups and downs

Så trött idag. Igår hade jag massa energi men den verkar ha försvunnit nu. Flugit ut genom fönstret eller nåt. Kanske borde börja sova med sovrumsfönstret stängt?
Vill ha tillbaka orken nu!
Måste städa. Diska. Får besök på knappt en timme, hur ska hinna? Hur ska jag orka börja?
Gjorde en bra grej igår iaf - dammsugade sovrummet! Inte under sängen dock... Det måste jag göra. Men jag bytte sängkläder och slängde ut alla täcken o sånt på balkongen. Myspys att bädda ner sig i sängen igårkväll! Med nyrakade ben dessutom :D haha... Säg vad ni vill men det ÄR mycket skönare att sova med nyrakade ben. Kan ligga o smeka dom tills jag somnar typ ;P
Nej nu spårade jag lite som vanligt... Bytta gardiner gjorde jag också! Till ett par mörka lite tjockare grejer för att försöka få lite mörkt och svalt i sovrummet nu såhär i sommartider. Eller ja, snart sommartider iaf. Blåa är dom! Dom förra var lila. Då vet ni det.
.
.
Typ såhär ser dom ut fast inte lika genomskinliga - intresseklubben antecknar väl för fullt nu??
.
.
Jag ville bara få med en bild i inlägget men visste inte vad för nån så då blev det såhär. Don't like it? GTFO then!

Iiiiiihihihi

Rubriken skulle föreställa ett gnäggljud. Jag lyckades väl sisådär va? Haha
.
Nu ska jag iväg till stallet och pyssla på lite med Icarlo, kanske ta en liten skrittur beroende på hur benet ser ut. Han blev ju sparkad i hagen igår stackaren så han blev nästan lite halt där ett tag. Jaja, underbart väder iaf så blir härligt även om det bara blir en promenad!

RSS 2.0