Gettin' over you

Wish I could spin my world into reverse, just to have you back again
There's no getting over
There's no gettin' over
There's just no getting over you!




Idag saknar jag dig extra mycket ♥


Smartdag

Det gick ju jättebra det där med att börja blogga oftare. Fail.

Idag har jag för övrigt en sån där smart-dag då jag har gett mig på att försöka tänka. Sjukt bra har det gått. Många kloka visdomsord från Blondie idag!

Det är faktiskt så att det är så himla klokt att jag tänker hålla det mesta för mig själv. Men eftersom att jag är så enormt snäll så ska ni få er ett smakprov på vad jag kommit fram till idag;


* Jag behöver fler hobbies utöver min alkoholism
* Det roligaste som finns måste vara att sitta stupfull i en pulka på väg nerför vallsberget i en rasande fart medan man spelar TP och skrålar på Skateboard (L.A. Run) med Magnum Bonum (Ni vet, "ner, ner, ner, nerför backen ner"?)
* När man utövar denna aktivitet ska man såklart vara horklädd
* Jag måste köpa ett TP
* Jag måste skaffa en pulka

Lägg märke till att jag ska köpa ett TP och skaffa en pulka. Wish me luck!


Improving

Jag ska bli bättre på att blogga - jag lovar. Tänkte jag skulle börja med den där listan som alla håller på med just nu, den med bilder ni vet? Det borde ju passa mig som är för lat för att skriva.
Men det ska jag inte börja med idag. För nu ska jag värma mig en liten bit tacopaj som jag ska mumsa i mig i sängen innan jag somnar. Har ju faktiskt varit vaken i hela 16 timmar nu vilket jag tror är rekord för den här veckan som mestadels bestått av sömn, sömn och mera sömn. När jag orkat har jag också vilat lite - tills jag somnat!
Nej off to bed nu!




Natti natti <3

Fuck.

Dålig dag idag. Började med att slå sönder lampan i vardagsrummet så nu ser jag ingenting när jag ska plugga. Mitt undermedvetna gör verkligen allt för att slippa skolarbete...

Sen har jag varit duktig och ringt ett samtal som jag tänkt ringa i evigheter men bara skjutit upp för att jag inte velat/orkat/annan ursäkt.

Man kan ju tycka att jag kanske borde fortsätta vara duktig o plugga o städa resten av dagen också men... Nej. Orken har som vanligt gömt sig på nåt jävligt bra ställe. Hade jag haft orken kvar så hade jag kanske orkat leta efter den men nu är den ju som sagt borta... Ni förstår vilket dilemma jag har här va?

Horkväll!

Leopardunderkläder, stay-ups, en genomskinlig tröja & ett par högklackade stövlar är kvällens outfit för mig. Detta matchas så klart med en sexig sotsminkning och rödlackade naglar. Om inte det är horigt så vet jag inte vad!

Min kära vän umbala får ikväll göra mig sällskap tillsammans med en flaska explorer vodka. Nu kör vi!


Dagens citat

 - Don't forget, you are what you eat!
 - I need to eat a skinny person...

Fanten!

Idag så satt jag och var allmänt grinig och på dåligt humör. Jag ville helt enkelt döda hela världen. Så jag började fundera på varför. Och kom fram till att förutom det faktum att jag alltid är en liten bitch och nu dessutom håller på att sluta röka så har jag inte sett på fanten på hela dagen. Inte konstigt att man inte är glad! Detta skall genast åtgärdas och jag ska nu slå på fanten 2 och sitta och se på den en sisådär 50 gånger på raken. Minst.

Fattig

Beställde studentlitteratur för 900:- förra veckan och nu har jag precis lagt en ny beställning på nästan 1000:- på massa skolböcker från adlibris. Jag kände mig himla duktig när jag betalade extra för miljöfrakt och dessutom skänkte bort lite pengar till SOS barnbyar när jag ändå var i farten. Sen så skänker jag ju faktiskt 50:- i månaden till IM också! När man är så generös trots att man är fattig student så känns det extra bra när man får ett brev från csn som säger att dom "tills vidare stoppat utbetalningen eftersom vi inte fått någon uppgift från din skola om att du har börjat studera". Vad fan har dom för jävla probleeeem?! Måste gå och prata med syon imorgon.

Men nu blir det lite plugg!


Nasty knarkarkvart

Yes precis så ser det ut i min lägenhet atm. Har inte städat på gud vet hur länge och diskberget håller sig inte i köket längre utan har spridit sig till både sovrummet & vardagsrummet. Dammtussarna har blivit så stora att de ser skräckinjagande ut. Jag känner mig rädd. Så nu är det dags att gå till motattack. Med dammsugaren i ett fast grepp tänker jag förinta dammråttorna från helvetet. Och med hjälp av ett par diskhandskar och en massa massa diskmedel ska nog diskberget också jämnas med marken.
Efter att mitt mission är completed så kan jag åter ta emot besök i mitt lilla hem. Ida tänkte våldgästa mig ikväll så ifall det är någon annan som är sugen på kaffe är det bara titta förbi! :)

RSS 2.0