Jag ska sluta!

Och nu menar jag inte sluta röka eller något sånt liknande utan jag ska sluta läsa blondinbellas jävla blogg.
Varför läser jag den egentligen? Det är då verkligen inte för att den är bra! Stör mig så enormt mycket på henne och hennes "Miss perfect" attityd så det finns inte. Hon ska låtsas vara så duktig och mogen och verka så mycket äldre än vad hon är. Och det har hon alltid gjort, när hon var 14 lekte hon cool 20-åring som alltid var ute på klubbarna runt stureplan och nu när hon är 18 så är hon "less på party, har redan sett & upplevt allt på den fronten" så då ska hon istället leka smart & driven affärskvinna på 35 år. Dessutom ser hon ner på de som inte är som henne.

Och ändå så fortsätter jag att uppmuntra henne och hjälpa till att betala hennes feta lön genom att gå in på hennes blogg nästan varje dag. Det är ju sjukt. Så det ska jag sluta med nu!

Saknar min snuttis!

Imorgon är sista kvällen i ökx för på onsdag drar jag mig tillbaka till älvsbyn igen. Tillbaka till surtant som bara gnäller...
Och tillbaka till söt Minni! Undrar hur det går för grannen med hästarna? Hon har då inte hört av sig iaf så det borde väl gå bra. Måste höra av mig till hon och säga att vi kommer tillbaka på onsdagkväll :-)

Min Minni är allt en riktig tjockis! Men hon är söt ändå :)




Ikväll blir hemmakväll igen, vet inte varför jag känner mig så trött hela tiden... Måste vara vitamin- eller mineralbrist, hade behövt börja ta mina tillskott igen.

Nåväl, idag har det inte hänt mycket har umgåtts med Benjamin mest hela dagen. Vi har hoppat studsmatta och sen tog vi cyklarna och begav oss ut på äventyr! Han var dock inte så uthållig så efter ett tag vände vi hem och byggde pussel istället.

Nu väntar tv!






Puss


Måndag

Inte blev det då fint väder som man hade hoppats på. Men då kan man ju iaf passa på att träna lite utomhus nu när det inte är så sjukt varmt. Kanske tar en cykeltur fast då kommer Benjamin vilja komma med och då blir det att cykla i slowmotion... Jaja får se vad som händer idag :-)

Måste iaf ringa till hovslagaren som jag inte fått tag i än och så till jordgubbarna också men det lurar vi nog pappa att ringa till.



Jag äter soya yoghurt på Ica Maxi :)

Godnatt!

Benjamin tjatar på att han är trött och vill att jag ska komma o läsa godnattsaga åt han så det ska jag göra nu och sen blir det sängen för mig! Ska bli skönt att somna tidigt för en gångs skull...

Imorgon hoppas jag på bra väder så man kan åka till någon härlig strand och sola & bada!




Jag & Benjamin har iaf en sak gemensamt - vi är båda glassmonster!

Massage

Idag fick jag massage av Benjamin för att jag hade ont i ryggen, han är så söt! Det var himla skönt...
Så som tack så har jag målat hans naglar & bakat chokladbollar med han, dom står i kylen nu & väntar på att bli uppätna ;-)

Annars har det inte hänt så mkt idag, har varit trött o seg mest hela tiden... Blir nog en tidig kväll för mig!






Puss

Sooooooooooool

Men ligger jag ute och steker? Nej. Jag känner att min rygg tar alldeles för ont men ska nog gå ut och plocka blommor med benjamin snart så man får njuta lite av vädret iaf.



Lördag

Inte blev det boden idag inte även om man blev erbjuden både gratis alkohol & sovplats ;-)

Istället blir det väldigt lugnt o skönt denna kväll och imorgon blir det nog att fara till någon strand och steka igen!

Var på fårholmen idag med Isafisa, Benjamin, Ida, Linnea och Per + några till. Men vi hann inte steka så länge innan det började bli lite halvmolnigt så då drog vi oss hemåt.


Har inte så mkt att skriva idag så hejsvejs!







Puss

Michael Jackson

Idag sörjer vi och lyssnar på Thriller och alla andra bra låtar han gjort.





R.I.P.
Kungen av pop

Hejdå blekfis, hejdå solbrun...

...och Hej tomaten!
Jag lyckas då alltid bränna mig i ansiktet så man ser ut som nån annan kräfta...
Menmen det är sånt som händer... Har då alltså legat på vännässtranden hela dagen idag o stekt gärnet, mycket skönt var det. Men var svinmkt mygg & blindingar och som vanligt så skulle alla äta upp mig. Plus att jag haft hela 3 olika spindlar på mig idag - fyyyyy för dom!

Men det var nice ändå att få lite färg tyckte vi så imorgon så åker jag, isafisa & linnea mest troligt till garbins och solar & badar där :-) Förhoppningsvis så är det lite mindre insekter där...




Linnea, Benjamin, Jag & Malin när vi var i Turkiet för 4 år sen, kolla in mitt redface!



Ikväll blir det nog att se SATC filmen!







Puss

Sommar & sol

Det blev inte att ta sig till någon strand, istället har jag legat hemma på studsmattan här i StråkanCity o stekt. Men som vanligt så blir jag så attackerad av alla möjliga äckliga kryp, idag var det mest knott & blindingar som ville äta upp mig. Så jag gav upp efter ett tag och gick ner till älven & badade istället. Men inte ens där fick man vara i fred för då kommer det en massa getingar som vill döda mig!
Nu är iaf planen att ta o cykla in till bränna, kanske man får lite färg då. Förhoppningsvis blir vi inte jagade av getingar den här gången för det är jobbigt...
I bränna blir det systerkväll, ska göra fruktsallad (som Malin betalar, kan det bli bättre?) och färga mitt hår. Blir nog att natta där och cykla hemåt imorgon för jag skulle ju gissa på att vi inte kommer orka cykla hem ikväll...


Imorgon vill jag sola o bada, hör av er om ni är på!







 


Puss

Törstig

Hela min munn är en öken och allt jag vill är att få dricka vatten. Men min vattenflaska ligger däruppe och jag är alldeles för lat för att gå hela vägen uppför den långa trappan och hämta den...
Vilka problem jag har alltså, helt otroligt.

Nåväl nu sitter jag iaf i StråkanCity vilket känns väldigt skönt. Kom fram till att jag måste hit om jag ska få färgat mitt hår och mitt hår måste färgas så det var inte så mycket att fundera på.
När jag kommer in på mitt rum så ligger det en dvd där, Sex and the city the movie, en present från Malin tydligen. Hon har säkert fått den gratis men det nekar hon till. Men det finns garanterat en hake. Det gör det alltid. Jag har bara inte lyckats klura ut den än...

Imorgon ska de bli finfint väder så då är planen att ligga & steka på någon strand någonstans. Vars har jag ingen aning om än, det återstår att se.






Puss

Aldrig mera tältning!

Nu har jag fått vila ut mig efter äventyret i Laver. Är förövrigt mycket besviken på det stället! Var ju inga spöken alls där...
Men vi hade iaf lite grillpartaj där och så fick man ju träffa mimmimannen som vi trodde gått & dött eller nåt. Vid 3-4 tiden bestämde vi oss för att uppsöka tältet som vi dumt nog hade slagit upp flera hundra meter därifrån. Halv 5 hade Ida & Dan krupit in i sitt tält för att sova och vi andra fyra satt i vårat tält och längtade efter en skön säng och mådde allmänt dåligt. Så vi bestämde oss för att det skulle vara ett himla roligt bus om vi packade ihop vårat tält och smet hem mitt natten utan att säga något till dom sovande stackarna i tältet bredvid. Sagt & gjort, vi var hemma vid halv 6 där vi äntligen fick sova i en säng.

När vi vaknade halv 1 så hade dom bara ringt 1 gång vilket vi tyckte var lite konstigt så vi försökte få tag i dom men utan resultat. Så vi åkte ner på byn för bakismat och väl hemma igen hade vi fortfarande inte fått tag i dom. Då började vi få lite dåligt samvete för att vi lämnat dom 5mil ut i skogen med nästan slut soppa i bilen och tydligen inga telefoner... Så vi tankade en reservdunk med bensin och gav oss ut och letade efter dom vid 3-tiden. Vi möter dom på vägen kanske en mil utanför älvsbyn. Då hade dom bara varit bakis och inte orkat köra hem förrän då... Och vi som trodde dom hade dött eller nåt! Det är inte lätt alltså...


Då tänkte jag för mig själv att nu får det vara nog med tältande för min del. Men nejdå, så fort vi kommer hem så bestämmer vi oss för att vi snart måste tälta på Vithatten. Har ingen aning om vad det är eller var det ligger men där ska det tydligen spöka på riktigt! Så det kan ju kanske bli kul... Vi får se :-)


Nu ska jag bestämma mig för om det blir ökx idag eller inte. Min ekonomi tillåter det inte riktigt men jag vill ju... Får se vad som händer med det med!






Puss


Underbarast!

Idag har varit en underbar dag. Vaknar klockan 7 på morgonen av att solen steker utanför fönstret men eftersom jag bara hunnit sova en 2-3 timmar så drog jag ner persiennen och sov några timmar till.
Sen stiger man upp, tar på sig bikinin och lägger sig ute på studsmattan och steker gärnet med boken jag började läsa igår, Tillsammans är man mindre ensam tror jag den hette. Vid 3-tiden kommer jag & isafisa på att vi vill bada i älven så vi tar cyklarna och trampar till det mysiga lilla badstället som visade sig ligga längre bort än vi trodde. Men då fick vi ju motion iaf och det var välbehövligt! På hemvägen blev vi jagade av getingar from hell som inte gav upp så då cyklade vi fort kan jag lova! Men så fort vi cyklat ifrån en så kom det nya så vi var helt slut när vi till sist kom hem och äntligen fick klunka isvatten.
Sen lagade vi oss lite mat (pasta såklart...) och efter det blev det att lägga sig på soffan och glo tv en liten stund, på mtv var det made som den här gången handlade om en tjockis som ville tävla triathlon så det var jag tvungen att se eftersom jag också är sugen på att testa det! Helt otroligt att han klarade att genomföra tävlingen efter bara 2 (eller kanske var det 3?) månaders träning då han vägde 115kg och dessutom hade diabetes. Var ingen kort triathlon heller utan distanserna var 800m simning, 50km cykling och 5km löpning och detta klarade han på under 2,5 timmar, det är inte illa för en tjockis!

Hursomhelst så somnade jag i soffan efter programmet och sussade sött i en timme och när jag vaknade var det bara att skynda sig & städa och sen köra o hämta mamma på busstation.


Vi hade tänkt att vi skulle fara ut och rida en sväng när vi kom hem men det hann bli så sent så vi tog bara in hästarna så dom fick äta lite mineraler och saltsten och så ryktade vi dom så dom blänkte :-)



Nu är det hög tid att uppsöka sängen för min del! Måste stiga upp i tid imorgon så man hinner rida, packa & städa innan Ida & Dan kommer för då blir det spökjakt för hela slanten ska ni veta!







Puss


Glad midsommar

Vad är det egentligen med mig och midsommar? Alla andra festar och jag som i vanliga fall alltid brukar vara partysugen sitter alltid o nördar någonstans. Förra året tog jag & isafisa våran till flykt till räktforsen där vi grillade, sov, läste och bara myste. Och i år blir det samma visa igen, fast hemma hos mamma i älvsbyn denna gång. Bara jag & isafisa som delar på detta enorma hus i helgen... Men det ska nog bli trevligt. Vi ska grilla och har varit och hyrt en film vi ska se ikväll :-)

Det är skönt att ta det lugnt ibland.






Puss


Storhandlat

Var o skjutsade mamma till lule idag och då passade jag & isafisa på att handla på storheden inför midsommar. Värsta seriösa var vi och sprang på både ica maxi, coop & willys för o se var allt var billigast. Kände mig som värsta snåla småbarnsföräldern, haha! Och jag ska säga er att det är inte värt att flänga runt o handla på olika affärer, speciellt inte när det är helt sjukt mycket folk. Jag höll ju seriöst på att bli tokig på alla vagnar som var överallt!


På tal om bananer så såg jag nåt program på 3an idag om fetma. Kommer inte ihåg vad det hette men var iaf om ngn tant som vägde kring 200kg eller nåt sånt (om inte ännu mer, kanske 300?) och hennes karl tyckte hon var sexig. Han fotade henne typ hela tiden, värsta modellbilderna och lade upp dom på internet. Man fick också se henne i underkläder och det var inte mysigt kan jag ju meddela! Men han tände tydligen på det. Han tände på fettvalkar. Och hennes högsta önskan var att gå upp till minst 450kg. Helt sjukt, jag förstår inte hur man kan vilja väga så mycket?!
Hon är förövrigt också den fetaste människan som fått barn. Stackars unge är väl det enda jag kan säga! Kommer ju garanterat att bli överviktig den också...


Nä vet ni vad nu ska jag ta o gosa ner mig i min underbara säng som väntar på mig. Ska tydligen vara bättre väder imorgon fick jag höra så då kan man ju inte sova bort hela dagen! :-)






Puss


En tripp till Boden

Hade tänkt att jag äntligen skulle få sova ut i minst 12 timmar i natt men får man det? Icket! Efter endast 7 timmars sömn så är det någon jävel som slår på radion på högsta volym där nere! Helvete vad arg jag var!!! Låg iaf kvar i sängen o tjurade och försökte somna om till halv 2 då jag gav upp. Då steg jag upp och gick i duschen, klädde på mig och sen gjorde jag mig en nyttig omelett till frukost på ett ägg och en äggvita :-)
Sen bar det av till Boden av någon anledning, hade väl inget att göra så... Mamma skulle bjuda på fika på ett retro café av ngt slag. Jag kan ju säga att jag var aningen skeptisk till det hela... Det kändes sunkigt där men är säkert kul för dom som önskar dom levde på 50-talet. Det gör inte jag, 20-talet är mer min stil. Classy ska de va! 80-talet verkar iof också rätt skoj. Men nu virrade tankarna iväg som vanligt ;-) Det jag skulle berätta för er är ju att jag köpte mig ett par skitsnygga handbojor med rosa ludd! Så jäkla fräna alltså. Ska ta bild på dom o lägga upp imorgon, är för trött just nu :-P
Men alltså fatta vad mycket kul jag kommer o ha med dom där!

Nu väntar sängen annars kommer jag somna där jag sitter!







Puss


Lördag

Idag är jag helt sjukt trött. Vill bara soooova hela dagen! Men det går ju inte. Måste ut o longera Minni lite grann så hon inte blir alltför fet och sen måste vi tydligen göra ngt med nå stolpar? Jag fattade ingenting menmen...

Har så mycket som jag vill skriva men som jag inte kan skriva, så irriterande! Jag måste skaffa mig en anonym blogg så jag får skriva av mig...

Nåväl kommer inte på ngt att skriva som jag kan dela med mig av så.... So long fuckers!






Puss

Utmanad

...av Jossan så får väl ta o göra det här då:

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Isafisa
3. Hur lång är du? cirkus 179
4. Vilken var den senaste film du sett? Var nog twilight tror jag...
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jaha vad kul! Det blir säkert trevligt där :-)" till Julia
7. Vad är dagens planer? Försöka komma mig i säng så snart som möjligt! Måste upp 6 imorgon bitti
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag är på för humör och vem de är
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? igår
11. Vilken ögonfärg har du? blåa
12. När vaknade du idag? halv 11
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, i ett träd!
14. Vilken är din favoritplats? Hm svårt... Men StråkanCity är gode nice!
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då är jag rik, antingen advokat eller mäklare, bor i en etagevåning på östermalm i sthlm och en flitig besökare av Stureplan på kvällstid! Självklart ska jag också ha en mysig liten stuga på landet och en dalmatiner ;-)
17. Vad skrämde dig som barn? Monstret under sängen och källarmonstret!
18. Vem fick dig att skratta senast: Kommer inte ihåg men garanterat ngn av de söta granstjejorna ;-)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha jo...
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? lite olika men oftast i underkläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha ja det har väl hänt...
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? Mjo ganska
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, resa & operera mig! 
29. Tycker du om kinamat? Det är helt ok
30. Tycker du om kaffe? Det är det bästa som finns!
31. Vad dricker du till frukost? Oftast inget, ibland vatten eller te
32. Sover du på någon särskild sida? Höger
33. Kan du spela poker? Nix
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte det med rätt person? ;-)
35. Är du en beroendemänniska? Ehh va?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, Erica!
37. Vill du ha barn? Nej, aldrig!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska & lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Hm vet inte
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig själv! Alltså kläder, skor smycken osv.
42. Äger du dyra smycken? Inte många, dyraste är nog ett armband för runt tusenlappen...
43. Har du någon gång testat narkotika? Nope men jag skulle ju knappast skriva det här om jag gjort det
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj vad svårt! Jag känner många roliga människor :-)
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett litet på låret sen jag tog bort en kalaspuff (födelsemärke alltså för er som inte fatta de)
47. Vad har du för ringsignal? Ngn dålig som fanns på telefon när jag fick den
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Haha ja lite...
49. Flirtar du mycket? Ibland ;-)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profilbild på bloggen :-P
51. Kan du byta olja på bilen? Nja men kan kolla & fylla på olja iaf!
52. Har du fått fortkörningsböter? Inte än!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Det var nog ngn av Marian Keyes eller Dan Brown
54. Läser du dagstidningen? Ibland när jag är hemma hos pappa
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nix, bara en månadstidning
56. Dansar du i bilen? Självklart!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Det var nog rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Förfalskade Malins namnteckning.. Hehe
59. När var du i kyrkan senast? Oj kommer inte ens ihåg... Måste ha varit skolavslutningen i 9:an, alltså 3 år sen...
60. Vilka personer utmanar du? Moppen_P, Yohänna & Linnea dräggel drugge!

Sommarlov

Nu har vi äntliget fått vårt välförtjänta sommarlov. Så varför är jag inte glad & lycklig som jag borde vara?
Fan alltså man trivs ju så bra på grans att man inte ens vill ha sommarlov! Hade velat bo på internatet med alla andra hela sommaren - fast utan alla lektioner! Shit vad kul vi skulle ha. Och vad mycket kul vi har haft det här året! Man kommer så nära varandra när man bor på internat och umgås 24/7. Alla små stunder på ballongen, alla nätter vi drivit våra grannar till vansinne när vi vakat & levt om på natten, alla gånger vi vandrat in till öjebyn för att köpa godis, alla gånger vi försökt vara nyttiga & köpt frukt istället för godis, alla gånger vi piffat upp oss och tagit på oss urringat för X på lektionerna, alla gånger vi hittat på bus, alla gånger vi suttit uppe på taket och myst, alla gånger vi blivit halv ihjälskrämda av alla spöken, alla gånger vi försökt bryta upp dörren till källaren, alla gånger vi lyckats bryta upp dörren till källaren, alla gånger vi suttit i köket & druckit te på kvällen och pratat om allt mellan himmel och jord och alla gånger vi har skrattat!

Jag kommer sakna alla dom gångerna och allt annat så sjukt mycket! Och vet ni vi måste, MÅSTE träffas i sommar också annars kommer jag längta ihjäl mig till hösten!!





Idag har vi flyttat ut från internatet. Har städat och städat hela veckan både på dagen & på natten för o hinna få klart allt. Och idag när vi lämnade igen nycklarna efter städkollen så var det skinande rent. Och tomt. Det var då man insåg att man inte skulle komma tillbaka dit som vanligt efter helgen på söndagkväll och gå ut på ballongen och som vanligt prata om allt roligt som hänt under helgen. Det var då man insåg att man aldrig mer skulle sova i det rummet igen. Att någon annan random människa istället ska flytta in och kalla vårat rum för sitt!

Efter att vi tömt hela rummet & lämnat igen nycklarna gick vi ner till 3:an för att meddela Jossan & Elvira att vi åker hem. Det blev lite sentimentalt så vi kunde inte hålla tillbaka tårarna ;-) Fatta hur sorgligt det här är! Och nu går vi ändå bara ut första året, fatta då hur mkt vi kommer grina när vi tar studenten!
Jag saknar det redan!










Glad Sommar!

SOMMARNATT

Alltså jag säger bara det - SOMMARNATTEN!!!!
Fan vad du missa mycket nu Mimmi! Vi hade förbannat skojsigt på klubbgärdet, korkade upp 20.00 och tog sista klunken klockan 08.25 på morgonen på väg till skolan.
Ni vet inte hur roligt det var. Går inte att beskriva. Bra musik, god, dricka, tårta, singstar, partyhattar, partyttofflor & såklart partybrillor!
Fyllesms/ringningar hör till, lyckades slösa ca 75:- från telefonen under natten. Det är inte lätt. Men jag var inte värst om man säger så.

Nu är jag dock så gud förbannat trött så orkar inte skriva mer. Har städat dygnet runt sen i söndags och nu väntar ännu mer städning. Suck...

Men bilder kommer såklart! Kameran var med hela kvällen/natten/morgonen så dom åker upp på pixbox kanske på torsdag eller nåt sånt.








Puss

Hemligstämplat

Nu är det mycket som är hemligstämplat av en viss anledning, jag berättar imorgon! Kan tyvärr inte säga nu vad som händer....





Puss

Secret mission

Igår var vi på hemligt uppdrag. Lurade med oss Jossan & Elvira gjorde vi också. Dom trodde typ vi hade tänkt tälta eller nå, haha! Men icket!
Istället så fick dom hjälpa oss att tömma huset vi ska bo i ;-) Helt sjuuuuukt mkt grejer det var alltså! Har burit ner ungefär 10.000 banankartonger ner i källaren + ett bord & några stolar med mera... Och vi är långt ifrån klara.
Vi hittade dock väldigt roliga kläder så vi kände oss tvungna att avsluta städandet och spöka ut oss lite i dom hehe... Sen bar de av ut på ett riktigt secret mission! Kul hade vi om inte annat ;-)
Kvällen avslutades med singstar och jag & fisa ägde Eloise som vanligt!

Idag är man dock gode trött eftersom vi somnade vid 5-tiden i morse... Och nu ska man tydligen & göra nåt slags longeringsprov med Lena som inte har fattat att vi inte fattar. Nåväl...


Har ännu inte hört ngt från jobben jag sökt, dom tyckte nog att jag var totalt värdelös o vill inte ha mig! Haha... Nej men alltså får inte jag nå jobb i sommar så dör jag ju... 0:- att leva på i 3 månader är inte så kul... Pdol & ökx marknad är ju faktiskt obligatoriska inslag i sommar och där kommer det att gå pengar, mycket pengar.



När ska vi paddla kanot till räktforsen flickor? Det måste också hinnas med här snart!


Såhär tror vi att det kommer se ut när vi paddlar




Och såhär kommer det att vara i verkligheten...






Puss

Twilight

Såg den för andra gången i helgen, kom på att jag glömde berätta för er när jag såg den första gången. Hade stora förhoppningar då alla som har sett den verkar ha blivit helt besatta av Edward/Robert Pattinson. Ska tydligen vara den sexigaste människan (eller vampyren?) på jorden ungefär. Men alltså... Seriöst, människan ser ju ut att ha gått in i en vägg eller nåt! Helt intryckt ansikte... Isa tyckte han såg ut som en banan. Visst, han ser okej ut men inte mer.
En som däremot var en riktig läckerbit var ju James! Mums säger jag bara! Varför är det ingen som blir kär i han?! Haha jag är nog ganska knäpp. Tänder tydligen enligt miljoner andra på fel person i filmen.
Ännu ett bevis på att jag faller som en kägla för dessa jäkla bad boys. I just can't help it. Dom har ngn sorts oövervinnlig dragningskraft helt enkelt.



  



Fredag

Råkades blanda ihop lektionerna på morgonen så trodde att vi hade matte första & stuga andra och vi tog därför sovmorgon. Men när vi kollade schemat var det tydligen tvärtom, skulle ha haft stuga på morgonen. Menmen sånt som händer...

Idag är jag på så där jävla dåligt humör så jag bara vill döda nån!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så därför känner jag att jag nog inte ska skriva nå mer idag.

Torsdag

Och imorgon åker man hem till mor där helgen ska spenderas. Vad som händer där är det ingen som vet men förhoppningsvis bjuder hon på vin, var som sugen på det ;-)


Piece of cake!

Jag har ju glömt att berätta för er att mitt celibat vad (äntligen) är över! Och jag klarade det!! HAHA det trodde ni inte va? Det var piece of cake ju! Lätt som en plätt. Eller kanske inte... Har nog drivit min omgivning till vansinne på senaste tiden ;-) Det enda jag har pratat om är hur mkt sex jag ska ha efter den 1:a juni men vet ni vad? Jag känner mig inte ens så sugen längre. Sjukt va? Kanske tar o lever i celibat ett halvår till... Haha nej nu skoja jag med er.
Men ISAFISA ÄR NU OFFICIELLT SKYLDIG MIG EN DILDO!!! haha

Idag är det torsdag och jag har precis haft veckans sista lektion som bestod av 20 minuters filmtittande (slutet av stuntryttarinnan vi började se sist) och sen fick vi sluta. Så här sitter man nu i datasalen. Och nördar. Tänkte göra lite skolarbete men alltså njae... Kändes tungt. Tack vare min skadade fot så slipper jag dessutom gå på sköthäst idag :D Det är inte illa...


Ikväll blir det badning i sjön!

Onsdag

Idag har jag varit så jävla sur så jag vet inte vad. Satt typ o grina på idrotten utan ngn egentlig anledning. Eller jo jag hade många anledningar men dom kunde jag ju inte säga...
Hursomhelst så är idag en dålig dag. Deprimerad.
Och inte gör det ju saken bättre av att jag varken kan springa vårruset imorgon eller fara på balen i ökx på fredag. Det är inte kul att vara invalid längre!

Nu ska jag iaf försöka mig på att cykla till affären. Hur det går med det kan ju bli spännande att se. Kanske lägger mig ner på vägen o grinar lite till.

En till skadad

Ja nu är jag inte längre ensam om att vara invalid här på skolan för elvira bestämde sig för att hon ville joina min klubb! Så nu har hon också stukat foten :-) Om den var en smart grej eller inte att göra bara för att få vara med i min coola klubb kan ju diskuteras.

På morgonen hade vi "surprise" i idrottshallen. Det hela var tydligen en teater av något slag som lärarna gjort. Har inga kommentarer på det mer än att jag kommer ha mardrömmar för livet av att ha sett lite för mycket på vissa lärare i trikåer...


Min fot känns förresten redan mycket bättre idag! Eller också är det önsketänkande från min sida...

Dieten har gått åt helvete eftersom elviras farfar bjöd oss på mat, onyttig mat. Och nu kan jag ju inte ens träna bort det så det blir väl till att rulla på beachen i sommar.

Nu orkar jag inte skriva mer, är trött & less av att ha suttit på akuten o väntat i 3,5 timmar!

Klantigt värre

Igår när jag & Mimmi var ute o joggade i skogen så vrickade jag foten. Himla lyckat alltså! Så nu hoppar jag omkring på kryckor, knaprar starka värktabletter och får inte springa på allt från 3 veckor till 3 månader. Och jag kan ju bara säga tt om inte jag får springa på hela sommaren så dör jag ju!!!! Då kan jag ju bara glömma tjejmilen... Fan alltså!

Idag har jag & isafisa varit duktiga o skrivit jobbansökningar, inte illa måste jag säga. Har skrivit 2 och börjat på den tredje, ska fortsätta strax med det men kände att jag behövde en liten paus först.

I övrigt har det inte hänt mycket, väldigt slappt på skolan såhär i slutet. På morgonen hade vi "hästen i ditt liv" då hela klassen skulle berätta om sin häst. Typ. Stackars lille John hade ingen så han valde Milton, haha! ;-) Men isafisa tycker mer synd om Yvonnes favvohäst och det gör nog jag också när jag tänker efter.
Sen nästa lektion var engelska då vi såg på film - stuntryttarinnan. Eller wild hearts can't be broken som den egentligen heter, hursomhelst så är det en väldigt bra film! Om ni inte har sett den så kan jag bara säga - SE DEN! ;-)


Nej, nu blir det till att fortsätta med jobbansökningarna!







Puss

RSS 2.0