Älvsbyn

Precis hemma igen efter en långhelg hos mami, hyffsat skönt har de varit att slippa laga mat o sånt där som man annars förväntas göra.
Hade med mig Leo och första dagen trodde jag fan att jag skulle strypa han långsamt... Han var o rev ut saker överallt hela tiden, bland annat papperskorgarna i båda toaletterna och höll på pipa som ett cp hela jävla tiden. Gick kvällsrundan efter 12 nån gång och KLOCKAN 4 började han gnälla igen och skulle ut. Försökte ignorera det och somna om länge men klockan 6 gav jag upp. Var inte speciellt nöjd kan jag lova!
Som tur var skärpte han till sig o började bete sig lite senare på fredagen och det var nog tur för han det...
 
Nåväl, var ut en sväng i ä-byn på fredagen faktiskt - tro det eller ej! Haha... Det var nåt slags jippo där med öltält o grejer. Träffade en del folk som jag inte träffat på evigheter så det var riktigt roligt faktiskt! I början av kvällen iaf, senare spårade vi ur rejält och gjorde helt galna saker men det är ju en helt annan story... Haha jisses alltså!
 
 
Meeen nu har jag som sagt återvänt till mitt kära hem, lämnat tillbaka Leo och istället hämtat Svante. Eller Sture som vissa också kallar han. Eller pluttis.
Känner att lite chirre framför tv:n inte hade suttit helt fel ikväll men ska man orka åka och köpa det? Eller den stora frågan är väl egentligen om jag verkligen har råd att köpa det? Egentligen inte, det gick åt betydligt mer pengar i fredags än jag hade planerat... Ångest!
 
 

Nåväl, things to do now! Herrååååååå

ZAAAAAAPPA!

Rubriken ska alltså föreställa ljudet som uppstår när man får en elstöt för er som inte fatta det. För det var precis vad lille Tindris fick sig igår i stallet - MOHAHAHA! Rätt åt hon tyckte jag... Haha nej men det är bra faktiskt för då lär hon sig att hålla sig utanför fårhagen. Synd bara att undertråden till hästhagen inte sitter tillräckligt lågt ner för att hon ska få sig en jävel när hon går in dit också. Igår kom jag på henne med att latja runt lååååångt inne i hästhagen - hundkräk. Lajbans som fan tyckte hon! Mindre lajbans om hon skulle ha blivit ihjälsparkad tänkte jag...
Vet ni hur bra det går att ropa fast en hund när man nästan inte har nån röst? Inget vidare kan jag tala om. Men hon kom iaf och efter det var det minsann färdighaft för hennes del!! Då blev det till att sitta fast i kopplet resten av tiden.
 
 
GE FAAN I MIG & MIN FAMILJ!!!
 
 
MOHAHAHA! DÄR FICK DU DIG ALLT HUNDDJÄVUL :D /FÅREN

Betalat räkningar

Jorå och himla trevligt är det ju - som alltid! Känns ju jävligt stabilt att FK inte verkar vilja ge mig bostadstillägg den här månaden och jag har gått och blivit förkyld och tappat rösten på kuppen så kan inte ringa och höra med dom vad fan som är upp egentligen.
Extra bra timat att elräkningen kom den här månaden också! Plus att jag inte haft hundarna alls lika mycket som jag brukar så där försvinner ännu en inkomst. Åh underbara liv 
 
Men jag ska fan inte klaga egentligen för jag var på världens roligaste och finaste bröllop i lördags! Det slutade dock mindre bra för min del men det är sånt som händer haha... Ska inte berätta storyn här men kan ju meddela er om att det var en jävligt pinsam händelse och jag överväger starkt att gå i kloster och bli nunna. Eller helt enkelt bara bli nykterist men hur kul vore det egentligen? Inte alls typ.
Kan iaf säga att det lätt var värt att tappa rösten för det där för det var en sjukt rolig kväll!
 
 
Haha en lite rolig grej med att vara utan röst i flera dagar - man kan inte ens ringa till VC själv och boka läkartid! Fick ringa mamma och be hon göra det - japp jag är 22 bast och min mamma ringer till doktorn åt mig fortfarande! Haha... Känner mig väldigt självständig måste jag säga.
Nåja, fick mig iaf ett recept på hostmedicin så jag är nöjd. Dock inte den roliga sorten med morfin i men man kan ju inte få allt här i livet ;) DEN sorten hällde jag dock i mig före bröllopet i lördags, undra om det kan ha nåt att göra med mina smarta val och minnesluckor? Är ju säkert jäääättebra att blanda den med alkohol... Haha, vad gör man inte för att få vara hostfri i kyrkan...
 
 
Nej nu fåre allt ta o vara färdigsvamlat för den här gången, sängen väntar mig efter ett avsnitt satc :)
 
 
 
 

Meep meep

Jorå slänger ihop ett litet inlägg här nu. Vet inte riktigt vad jag har att säga egentligen meeeen det löser sig nog, nåt skit lyckas man ju alltid stava ihop.
 
Bröllop på lördag! Fy tusan vad nervös jag är... Måste komma ihåg att smörja in benen med bus ikväll så jag inte bländar alla i kyrkan liksom. Det hade blivit lite jobbigt.
 
Idag har vi varit på bergsbestigning med hundarna igen! Hade tänkt gå långa rundan men när vi var uppe på berget så höll hundarna ungefär på att flåsa ihjäl sig så vi insåg att det nog var lite för varmt för det så vi gick samma väg tillbaka till bilen bara.
Åkte och försökte hitta en liten sjö vi sett på kartan istället men DET var lättare sagt än gjort ska jag tala om för er! Fy fan alltså har gått i diken och över områden med långgräs som räckte upp till huvudet på en och det bara KRYLLADE av myror, mygg och bromsar (öh det heter faktiskt bremsar kanske ni säger nu men då säger jag - fuck u!) så vi höll ungefär på dö. Gav upp efter ett bra tag och mycket tjurande från min sida. Blev att åka till lösviktshuset i öjebyn och köpa isglass istället - det hade vi fan förtjänat!
Efter det så for vi till storstrand och släppte hundarna på stranden där så dom fick busa o bada lite. Till o med tassa busade som tusan idag! Det är fan ovanligt. Tror inte att det någonsin hänt förr faktiskt... Inte sådär mycket iaf.
 
 
Nä nu orkar jag inte skriva mer, hade tänkt bjussa på en bild till det här inlägget men vet ni vad att jag orkar faktiskt inte det heller. Så ni får försöka klara er ändå. Jag vet att det kommer bli svårt, men försök iaf? Okej? Okej!
 
 
Godnatt på er töntisar!

STREEEEEESS

Fy fan alltså jag är verkligen inte stresstålig för fem öre! Jag har alltid trott att jag varit det men senaste året typ så har jag insett att... Nej det är jag inte alls det. Jag kanske kan verka lugn utåt men egentligen är allt bara k a o s i hjärnan på mig och jag halvt bryter ihop när nåt inte går som jag planerat haha...
 
Igår var en riktig jävla SKITdag då precis Allt gick åt helvete och jag borde nog aldrig ha klivit upp ur sängen från början. Min redan så krassliga ekonomi fick sig ett rejält slag i skallen kan man säga. Har ingen aning om hur jag ska få allt att gå runt den här månaden, det går helt enkelt inte! What to do? Kommer behöva låna pengar och jag hatar det!
Men, saker som händer den här månaden som kostar pengar är sånt som faktiskt Måste få kosta pengar. Det är en once in a lifetime experience för personen det handlar om. Hon förtjänar det bästa!
 
Men fyyy tusan vad jobbigt det är när allt bara strular och har sig, känner för att bara slänga in handduken men det går ju såklart inte för sig... 
 
Som lite extra krydda på livet så blev jag väckt av en getingjävel klockan 4 i morse. Trodde jag skulle avlida alltså! Fy fan...
 
 
 
Ska sluta gnälla nu, ha det fint i finvädret idag!

Tjopsi!

Mycket fin rubrik om jag får säga det själv.
 
Nåväl, dagen har precis börjat så har ju inte hunnit hända så mycket direkt! Mer än att jag fått tummen ur röven och äntligen ringt till soc ang intyg till csn. Och så varit ut en sväng med hundarna så klart. Och gett dom mat. Så skönt att ha Sally här också den här veckan för då äter ju Tindra faktiskt upp sin mat! Haha
Sally mensar som fan på golvet och Tindra går o slickar upp allt blod hon hinner. Resten smetas ut när dom drar fram och dampar. Måste skura golvet men känns som att det inte är så stor idé förrän det här är över...
 
Vad mer då? Jo jag började dagen med en kopp kaffe (med grädde i - ajabaja! hehe) i sängen. Helt underbart var det! Äntligen lite energi... Det är en bra grej att bara unna sig kaffe ibland för då piggnar man till mycket bättre när man väl dricker det :)
Det var dagens tips från coachen.
 
 
Nu tänkte jag först hoppa i duschen och sen käka lite frulle. Sen vid 2-tiden så ska jag dra med mig isafisa till pitholmsheden och promenera med hundarna, YÄY! Har sett ut värsta stället vi ska stanna på på kartan, om det sen faktiskt är fint där i verkligheten återstår att se ;)
 
Ska se om jag hittar någon snajsig bild att bjuda på nu!
 
 

En bild på Sally Långben blev det höhö

Galet!

Händer en massa sjuka grejer med min telefon, vad är grejen?? Eller alltså jag får en massa skumma sms från ett skitskumt nummer. Typ massa ordspråk o sånt.
Måste vara nån jävel som driver med mig men vissa speciella omständigheter gör det hela lite obehagligt...
 

Vet inte om jag ska berätta hela storyn för er eller inte... Haha

Loser!

Du tror att jag har förlåtit dig men det har jag inte. HAHA


Det borde vara tvärtom...

RSS 2.0