Fail.

I torsdags då. Vi skulle gå med i kören. Såhär gick det till:
STREEEEEESSA dit för isafisa är seeg (nej inte jag den här gången!) så vi flåsar som några cp:n när vi är framme. Vi tyckte det var lite konstigt att det bara var en bil där när vi kom dit men vi var ju trots allt 10-15 min tidiga så vi tog en cigg och satte oss ute och väntade. När vi hade rökt klart bestämde vi oss för att gå in. Och möts av en lapp på dörren där det står att körledaren är sjuk så kvällens träning är inställd. Och nästa vecka skulle det inte heller vara nånting eftersom det var "höstlov". Eh det är väl ändå vuxna människor som är med i kören och dom har väl knappast höstlov?!
Nå vi får snällt vänta till nästa vecka på torsdag innan vi gör ett nytt försök att ge folk hörselskador med våra vackra sångröster.

Det om detta. Nu ska jag istället berätta lite om halloween. Det hände egentligen inget speciellt, vi hade jävligt skoj på förfesten, en blev för full och fick åka hem, sen for vi på stat och efter det på challenge och efter det for jag och oscar en sväng till på stat! Sen blev det fyllemat och hem och sova. Gudomligt skönt kan jag lova! Och inte fasen orkade jag tvätta bort sminket heller, det blev utsmetat på kuddarna under natten istället. MYS! Har inte orkat byta sängkläder sen dess heller - ÄNNU MER MYYS! Hehe
Jag var förresten utklädd till lieman om någon ville veta. Nu vet ni det även om ni inte ville höhö! Isafisa var pirat. Jocke michael jackson. Och... sen kommer jag inte ihåg, kvällen var lite dimmig så att säga. Men JO! Juste, Simon var teletubbie. Bästa utklädnaden helt klart! Nu orkar jag inte skriva mer.
HEJDÅ!

Det är faktiskt sant!

Det är många som inte kommer att tro på det här nu men så här är det iaf. Jag ska gå med i KÖREN! Jag ska alltså gå till en KYRKA en gång i veckan och spendera två timmar med att SJUNGA! Sug på den ni! Det kommer bli awesome. Hehe jag är nog ganska mycket neeerd när jag tänker efter :D
Men jag skiter i vad folk tycker, jag gör det här för att det är kul! Eller jag hoppas att det ska vara det iaf, har inte varit på första gången ännu. Men ska dit o prova imorgon iaf. Efter det så ska jag bestämma mig för om jag vill fortsätta eller inte. So excited!

Helt sjukt

...ointressant blogg jag har nuförtiden. Men jag lever ett ganska tråkigt liv såatteh det är nog inte så konstigt.
Vad händer då? Jo, jag håller på att sluta röka. Igen. Har varit helt rökfri i hela 47 timmar. Det är inget rekord. Jag klarade tre månader för ungefär ett år sen, det är nog rekordet för de senaste tre åren iaf. Men en gång så var jag rökfri i nästan ett år! Slå det ni! Att det sedan var min magkatarr som gjorde att jag började må illa och spy varje gång jag tände en cigg gjorde nog sitt till. Började till o med må illa när jag gick förbi ngn som rökte när det var som värst.
Alltså nu spårade det iväg igen, hur intressant var det här liksom? Ja ni ser, jag har verkligen i n g e n t i n g att berätta! Såhär spännande är mitt liv just nu. Helt otrooooooligt!
Jo en till sak kan jag berätta; jag har ätit fil & flingor till frukost. Och kycklingpasta till middag. Och ungefär en halv miljon satsumas som efterrätt (ni vet väl att man måste äta efterrätt efter varje måltid och inte bara efter middagen? Bra!). Jag tycker om satsumas. Sen har jag ätit två kiwis också. Och ett äpple. Och ett par kex med creme bonjour -ost med tacosmak på. Och ett par till kex med creme bonjour-ost med vitlökssmak. På tal om det så hade jag förresten i lite creme bonjour med vitlökssmak i min kycklingpasta. Det blev ganska gott. Ett litet tips sådär om ni har slut creme fraiche och råkar hälla lite för mycket vatten i röran. Då funkar creme bonjour-ost utmärkt!
Ja sen vill jag bara avsluta med att meddela att jag är för lat (fetma i hjärnan osv) för att googla (och för trög för att veta själv) hur creme bonjour och creme fraiche stavas. Så jag har säkert skrivit fel och i så fall så skiter jag i det, ni besserwissrar (nej jag vet inte hur det stavas heller) får klaga hos nån annan för jag orkar inte höra er. Förmodligen av samma anledning som jag inte orkar googla min stavning - fetma i hjärnan alltså.
Hejdå.

.

~ You never know how strong you are until being strong is the only choice you have ~

Nej tack!

Bäste herr [email protected] jag vill inte ha dig på min msn, okej?
Fattar inte hur allt sånt där "folk" hittar till min msn för så vitt jag vet har jag inte skrivit ut den nånstans.

.

Vet inte vad jag ska skriva så frågan är ju varför jag ens skriver ett blogginlägg. Jag är bra knasig alltså...

RSS 2.0