Gilla-knapp

Kom precis på en grej. Jag vill ha en "gilla-knapp" på min blogg! Fatta hur awesome det hade varit om ni som läser det här hade kunnat gilla alla mina ointressanta blogginlägg :D

Ska skicka ett mail till blogg.se och kräva att det införs SNARAST!



På tal om snarast så borde jag verkligen gå och lägga mig snarast. Helst för typ några timmar sen.

Sömnlös som vanligt

Kan ju börja med att meddela att det inte blev någon körträning för mig den här veckan HELLER!! Det verkar lite som att det inte är meant to be. Men skam den som ger sig! Nästa vecka - då jävlar! I promise, ingenting ska få komma emellan. Heeeeela furuberget ska få höra min vackra sångröst!

Sen kan jag ju också ta och berätta att jag blivit dagmatte till en liten sötnos som heter Tindra :) Eller hon är väl kanske inte så liten egentligen, en blandning mellan schäfer och stövare. Började i tisdags så vi håller på att lära känna varandra för fullt men hittills kommer vi hur bra överens som helst. Hon har mycket energi och mycket egen vilja men är snäll och lyhörd så det ska nog bli bra det här.
Nu är hon ju tyvärr skadad för tillfället efter en liten incident som involverade ett krossat fönster och några stygn i tassen och läppen som följd. Blir bara väldigt väldigt korta promenader och himmel vilken överskottsenergi det blir då på en redan högenergisk hund... Men inte så mycket att göra åt mer än att stå ut ett par veckor.


Ja så nu i alla fall så har jag åkt till älvsbyn över helgen och här blir jag till på söndag då det bär av till luleyo för att gratta benjamin som fyllde år i onsdags. Lite barnkalas sådär!

Kan ju säga att här i tväråsel händer det inte mycket alls. Alla går och lägger sig supermegatidigt och vaken är bara jag i flera timmar för mig själv. Sådär lagomt kul.
Men lite spänning vart det allt när några älgar (eller nåt annat stort djur) kom på besök när vi satt ute och rökte. Vi såg dom aldrig men vi hörde dom i skogen! Isafisa blev så rädd att hon höll på att bajsa i byxan så hon gick in och tjockade ner sig i soffan.
Jag blev äventyrslysten och gav mig ut i skogen på jakt efter dom små liven. Men det var så mörkt ute att man inte såg nånting ändå...



Nu har jag skrivit nog mycket för ikväll känner jag! Så nu ska jag bara vänta på att filmen ska laddas ner klart så jag får ta mig ett par sömnpiller och somna till Water for Elephants som jag hört ska vara bra.


Nattinatt!

Dumma

Ingen ville följa med mig till kören idag så det blev uppskjutet ÄNNU en vecka. Isafisa skyllde på att skiten hade sprutat ur arslet på henne hela natten och dagen. Alltså inte vanlig diarré utan ni vet sånt flytande shit. Ljusbrun vätska typ. Nu vet ni nånting som ni förmodligen inte ville veta! Höhö
Och Ida, ja hon dög då inte ens till att ha telefonen påslagen! Och eftersom jag är så mesig av mig så vågade jag inte gå själv. Men kommer ingen med mig nästa vecka så då jävlar går jag själv iaf!!!!
Istället har jag kvällen till ära bakat dajmpaj - helt underbart god är den! Frågan är ju bara hur jag ska orka äta upp den innan den blir dålig...

Do you wanna know what it feels like?

Tänk dig en massa människor som samlas runt dig
och pekar ut alla dina fel som ett mönster
Därför stannar jag hemma, låser in mig på rummet
det känns lite tryggare - världen genom mitt fönster.

Ingen kladdkaka

på kladdkakans dag igår. Så. Dåligt. Men är man för lat för att baka ibland så är man ;) hehe
Idag tänkte jag dock att det skulle bli lite andra fasoner! Men vi får väl se om jag orkar ta mig till affären eller inte. Hade ju behövt köpa ost också. Kan inte äta mackor utan ost, så äre bara! Är lite dålig på att äta öht nuförtiden faktiskt. Eller typ senaste veckorna. Men det är nog bara bra egentligen! Lite fasta har ingen dött av.

RSS 2.0