Död

Fuck lill-lördag. Festa är bara dåligt alltså! Varför lär man sig aldrig?

Minnen - otrooooligt snygga vi var!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hahahaha alltså jag döör! Voltige är faktiskt svårare än det ser ut ska jag säga er! Tur att Pavan var snel hest 

Kaffe är kärlek

Idag drack jag kaffe till frukost för första gången på evigheter! Helt underbart 
.
Nu ska jag ta och få på mig några halvvettiga kläder, slänga lite klet i fejjan och sen ta mig in till stan för att möta upp Sanna på nodo. Första tanken var en kaffe men ryktena säger att vi kanske unnar oss ett glas vin eller två istället! Den som lever får se helt enkelt.
.
På tal om att leva. Det gjorde jag verkligen inte i morse när väckaren ringde! Därav kaffefrullen. Men är inte riktigt vid liv än så kanske behövs en till, vad vet jag? Eller så börjar man kanske leva av sig själv på ett tag, det är också en möjlighet. Jag tror på en dusch nu före allt det andra, det kan nog hjälpa. Yep - I'm on it!
.
.
.
Love 

<3

Åh vad jag saknar dig min finaste bästa vän!
Det jag önskar mest av allt i hela världen är att du en dag ska bli min igen 

Duktig idiot

Idag har jag varit duktig och ringt till tele2 IGEN eftersom det inte funkade efter att jag ringt igår. Så nu skulle dom skicka ett nytt kort till boxen åt mig :)
.
Imorgon ska jag ta tag i att ringa till överkalix bibiliotek också. Det är nämligen nån jävel som lånat böcker i mitt namn och sen inte lämnat igen dom - MORR!
.
Meeen nu känner jag att jag varit nog duktig för idag iaf. Så därför blir det att åka in till stan på en stund och käka pizza med isafisa. Det var länge sen man mumsa pizza! Så det blir nice. Höhö
.
.
.
.
HEJDÅ!

Det okända

Ni såg väl på det okända ikväll? Var ju från pite 55! Gamla mentalsjukhuset på furunäset alltså :) Det där det finns (fanns) massa underjordiska gångar. Vi har ju varit och letat ingången tidigare men utan att hitta den.
.
Hursomhelst riktigt intressant att se! Så ifall ni missade det så har ni nu en vecka på er att gå in på tv4play och se det där.

Brudtärna

Ååååh vad glad jag blev idag när du frågade om jag ville vara tärna på erat bröllop i sommar! Kommer bli såå roligt och jag är övertygad om att ni kommer vara såå fina och bli såå lyckliga tillsammans! 
.
Längtar så tills jag får träffa lille Elvin också :)
.
.
Du förtjänar verkligen att få vara lycklig efter allt du varit med om. Kram

Det här är ju bara helt sjukt!

Jag har fortfarande inte kunnat somna. Vad faan är felet? Nu har jag snart varit vaken i tre jävla dygn!
Har googlat lite på sömnproblem och kommit fram till att jag ska ta en varm dusch innan jag går och lägger mig, öppna fönstret i sovrummet ett tag så det blir svalt, tända ljus med lavenderdoft OCH så har jag laddat ner en app till telefonen med en massa olika ljud som ska vara avslappnande. Typ regn som smattrar mot marken o såna grejer.
.
MEN om det inte hjälper och jag fortfarande inte kan somna ikväll så ger jag fan upp. Då börjar jag fan om med sömntabletterna igen! Så att jag iaf får sova normalt en natt, sen kan jag göra ett nytt försök att sluta med dom.

.

And I forget just why I taste
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, never mind

Fryyyyyyyyyser

Som en jävla gnu alltså. Har legat i soffan o mojsat ner mig under tre filtar men inte fan hjälpte det! Tror att jag fryser för att jag är trött, man brukar väl frysa då?
Haha JO på tal om det. Gick det att somna nåt i natt eller? NEJ såklart inte. Vet inte varför jag skrattar åt det för det är inte det minsta roligt. Men skrattar gör jag. Helt hysteriskt. Kan helt plötsligt börja skratta högt för mig själv utan vettig anledning. Ja jag håller nog på att bli helt totalt sinnessjukt galen. Man kan bli det av att inte få sova faktiskt, det är en tortyrmetod. På riktigt alltså. Ni kan googla det om ni vill.
.
Alltså shit, det här är ju bara för yrt alltså! Jag bara svammlar på. Fattar inte riktigt själv vad jag skriver.
.
Ska försöka berätta nåt konstruktivt. Vad är konstruktivt egentligen? Äh skit i det nu. Var var jag? JO. Eller nä.
.
Jaha.
.
Öh.
.
JA! Nu kom jag på nåt att berätta. Såhär är det. Jag hade tid på sjukan idag klockan 111 fast jag menar 11 såklart men mitt finger hakade upp sig lite. Ja iaf så orkade jag inte gå dit eftersom jag inte sovit på ja hur länge det nu är. Snart två dygn tror jag. Undra om jag kommer vara vaken så länge att jag börjar få hallucinationer? Det hade varit lite spännande. Fast mest läskigt. Åh nu gled jag iväg igen. Vad var det jag skulle berätta? Ja det var nog inge mer. Eller jag vet inte.
.
Alltså jag är alldeles för yr för att kunna skriva mer just nu. Hoppas på lite sömn i natt så man blir normal.
.
.
.
.
.
.
.....hehe nej det kommer inget mera nu, ni kan sluta scrolla ner!
.
.
.
.HEJDÅ! (okejrå, det kom ett hejdå)

Jag visste det.

Huuuur kunde jag veta att jag vid den här tiden fortfarande inte har kunnat somna? Är jag måhända synsk?? Nej inte direkt. Det är så att säga the usual crap...
.
Har gett upp att ligga och vända mig i sängen så nu sitter jag och sjunger istället. Till mina grannars stora förtjusning. Typ. Eller så inte.

.

Låt. Mig. Få. Sova. Nu. Jag. Orkar. Inte. Mer. SNÄLLA...

.

Det konstanta sovandet är över. Och har ersatts med "vara-trött-hela-tiden-men-inte-kunna-sova". I natt har jag sovit fyra timmar. Var så trött att jag bara ville grina när jag vaknade klockan 4 imorse. Försökte först somna om i sängen ett par timmar men klockan 7 gav jag upp och tänkte att det kanske går bättre att somna i soffan till nån tråkig film. Så jag slog på datorn och satte igång Love and other drugs. När filmen var slut hade jag fortfarande inte somnat. Och vid halv 10-tiden så kom hjalle och lämnade tindra. Då var jag en dålig dagmatte och gick o lade mig i sängen ett par timmar. Hunden överlevde detta ifall någon undrade.
Jag kunde inte somna då heller.
Och klockan halv 2 var Tindra less på att vänta på mig och sa till bestämt att nu är det minsann dags för en promenad! Sagt och gjort. En hel timme var vi ute. Hon skötte sig ganska bra. Roligt att busa i snön!
.
Nu är hunden hämtad och jag trotsar min trötthet genom att sätta igång och baka. Saffranskaka. Det blir nog möms. Kanske att ida kommer och hjälper mig äta upp den någon dag. Eller sanna. Ingen av dom brukar banga på fika! Jag behöver nog inte oroa mig för det...
.
.
Jaa igår då. Det var pulkåkning på schemat men det visste ni ju redan. Roligt som fan var det! Vi var i backen där bortanför strömbacka. Där vi träffade Micke för första gången  ♥ Det var nog kärlek vid första meningen för oss allihopa, vem kan motstå hans charm?
Det blev lite smått pinsamt också (igår alltså, inte när vi träffade micke, det var en perfekt kväll) av anledningar som jag inte kan skriva ut här... Men kan väl säga så mycket som att om blickar kunde döda så skulle jag inte längre vara i livet! Men det är inget jag bryr mig om. Det där med att vara hatad alltså, att dö skulle jag faktiskt ha lite emot. Tänk vilken skillnad mot för ett år sen! Då hade jag gärna gått o dött. Men nu blev det ju inte så och det var nog med facit i hand lika bra.
.
Jaa jag stör mig som fan på att texten helt plötsligt blev knas efter att jag skrivit hjärtat. Vet inte om det kommer synas när jag publicerar det här. Hoppas inte. Eller äh vad fan. Om det stör mig så kan det lika gärna få störa er också - HAHA SUCK ON THAT ONE BIATCH!
Börjar nog bli lite övertrött känner jag.
Ska hoppa i sängen så fort jag bakat klart och fikat lite! Det är planen iaf, sen är det inte så säkert att den följs till punkt o pricka. Jag är en flexibel människa. Precis som mina leder. Mina leder leder över dina. HÖHÖ
Nej nu måste jag sluta skriva innan jag svammlat bort mig helt. Hejdå!

Bingo bingo bingo bingo

Jag har ingenting att säga er just nu förutom att jag inte har nånting att säga er. Hejdå!

Zzzz...

Alltså på riktigt. VAD är det för fel?? Jag verkar kunna sova huuuuur länge som helst. Igår t.ex. så gick jag o lade mig klockan 12 för att jag inte skulle sova bort hela dagen idag. Och vad händer? JO jag vaknar (inte av mig själv utan av att telefonen ringde) klockan 16.30!!! WTF?! Hade jag bara tillåtit mig själv så hade jag säkerligen kunnat snarka vidare några timmar till. Det här är ju inte normalt nånstans alltså...
.
Imorgon har dock isafisa lovat att ringa o väcka mig halv 12. För att vi ska hitta på nånting. Och sen såå ska jag fara och åka pulka med ann och gänget :D Det kommer bli awesomesauce! Hade tänkt att jag skulle hinna baka den där saffranskakan också. Och ringa kronofogden. Och Överkalix bibliotek. Och tele2. Och... ja säkert en massa mer som jag har glömt bort. Men vi får se vad som hinns med helt enkelt! Pulkåkningen är iaf prio 1 :)
.
.
.
.
.

KOM IHÅG!!

Juste, det glömde jag ju bort att säga. Att OM ni provar på att göra min excellenta kycklinggryta så MÅSTE ni lämna en kommentar sen och berätta om hur resultatet blev och vad ni tyckte!
.
(höhö jag låter som värsta matlagningsproffset nu, men sanningen är att jag är raka motsatsen till det så kom ihåg att det är PÅ EGEN RISK ni provar mina recept!)

Kyllinggryta

Bara för att jag är så otroligt snäll så tänker jag dela med mig av hur jag gör min underbart goda kyllinggryta!
Jag är ju ingen mästerkock direkt och jag har ingen aning om hur mycket jag tar av varje men ja, ni får väl prova er fram helt enkelt :)
.
  • Man börjar alltså med att skära kycklingfilé i bitar sen steker man det i olja i en lagomt stor gryta.
  • Hacka ett par rödlökar och släng i grytan
  • Nu är det dags att börja krydda! Det här var vad jag slängde i:
    - lagom mycket salt
    - lite vitpeppar
    - svartpeppar
    - vitlökspulver
    - KANEL man behöver ganska mycket kanel för det är det som gör hela grytan
    - soya vet jag inte om det räknas som krydda riktigt men det ska man iaf också ha i
  • Sen så häller man på lite vatten
  • och ett paket matlagningsgrädde
  • sen häller man i lite mera vatten tills det blir till den konsistens man önskar
  • sen om man, som jag, råkar hälla i lite för mycket vatten så kan man slänga ner ett halvt paket creme fraiche också så brukar det lösa sig
  • sen så kokar man hela grejen ett tag
  • är grytan för vattnig och man inte har mer av varken grädde eller creme fraiche så kan man ta ett par teskedar mjöl i ett glas och röra ner vatten så det blir till en slags flytande massa och sen hälla det i grytan. då blir den tjock och fin!
  • Släng ner ganska mycket haricots verts eller för all del någon annan god grönsak ni har hemma.
.
Jaa det var nog allt tror jag! Jag tycker det är godast att äta cous cous till grytan och gör man det så är det godast att inte göra den alltför tjock.
Sen kan man säkert med bra resultat byta ut grädden mot typ creme fraiche eller kokosmjölk eller nåt sånt också :)
.
.
.
Jaaaaha det var allt från KM:s matskola den här gången! Enjoy da kyllinggryta tills nästa gång! Höhö

.

Trött. Varför kan man inte bara få somna?

Cravings

efter frukt. Hur udda är inte det? Glass har alltid varit min stora last och det står ett paket i frysen. Men jag vill inte ha. Jag vill bara ha fruuuuukt! Jättemassamycket. Alla olika sorter. Jag är ganska knäpp ibland...

<3

Yes, it's true. It's for real. This is gonna last forever, I can feel it!

.

Har sådär härligt skallebank kvällen till ära! Hur underbart är inte det liksom? Tror det kan bero på att jag haft mina tvåveckorslinser i alldeles för många månader nu. Hade behövt ha en glasögondag.
Eller så är det bara det att det är en väldig massa tankar som snurrar runt i skallen just ikväll. Eller en kombination av båda.
.
Hursomhelst så är det dags att uppsöka sängen nu känner jag! Sjukt trött. Men som vanligt så lär jag väl inte kunna somna. Nå, det är värt ett försök iaf.
.
Dessutom så behöver jag få mig lite sömn för har ju tid på sjukan imorgon. Jag har tider där rätt ofta nuförtiden. Men varför tänker jag inte berätta så fuck you liksom ;) Det kan ni ju klura på.
.
.
Natti!

.

Trött som tusan idag så det blir till att försöka komma sig i säng ganska omgående nu. Har massa jag måste göra imorgon så vore ju en fördel om jag inte sover bort hela dagen...
.
I övrigt händer det inte mycket. Ann och hjalmar var här och såg en hästfilm igår Dreamer - inspired by a true story hette den.
.
.
Igår var jag dessutom duktig nog att laga middag och äta den! Vegetarisk burgare med fullkornsbröd, sallad & lite dressing till. Mumma var det! Tror bestämt att det blir samma middag imorgon, idag däremot orkar jag inte käka nån middag. Frukost får räcka för nu är det sängen som gäller.
.
.
.
Godnatt!

maaaaaat

Tindra var minsann inte långt ifrån att äta upp lille puppen idag! Haha :) Men hon hade ju inte ätit på hela dagen så hon var nog superhungrig, vem kan klandra henne liksom?
.
Nå som tur var (eller?) så fick hon aldrig tag på tassa och när vi kom in igen så åt hon faktiskt sin mat istället. Det var nog lika bra med tanke på att hon är foderallergiker! Jag menar vem vet, hon kanske hade fått värsta allergiska reaktionen av att äta Tassa! Det vill man ju inte.
.
.
Sen så har vi även tränat in ett nytt trick idag, hon är så duktig lillstumpan ;)
.
.
.
Nu har jag förresten taklampor i ALLA rum i hela lägenheten - sug på den ni! Det var så att säga på tiden. Det enda som fattas nu för att min lägenhet ska vara perfekt är att få upp barbordet i vardagsrummet och köpa sängbord till sovrummet. Och så kanske lite mattor här och var. Men det där med mattor är inte så viktigt. Vad som däremot är viktigt är att få upp fler tavlor. Ska nog förstora upp nån fin bild på Minni, rama in den och hänga upp :) Kommer bli skitsnyggt för den hästen är ju världens finaste! Men ekonomin ska ju räcka till också så får nog ta det i små steg i taget det där... Men OJ så fint det kommer bli när det är färdigt!

Tindra

Idag är det lördag och idag ska tindra vara här heeeeela dagen! Vi ska nog träna hundmöte med isa och tassa, det kan bli spännande! Hon kanske sliter sig lös och springer och äter upp tassa :D mehehe
.
Närå, jag ska nog få pli på damen ;)
.
.
.

abstinens

På riktigt alltså. Nu har jag varit utan det enda sen nyår och jag känner hur det bara börjar krypa under huden på mig. Jag MÅSTE få mig en dos nu, klarar inte detta längre! Fy fan för cold turkey avtändning alltså! Måste bara hålla ut ett par dagar till, min kropp är inte redo ännu...
.
Ja jag pratar såklart om att få SJUNGA!! Har ju varit sjuk nu så har inte kunnat göra det på fleeera flera dagar nu. I miss it. Försökte lite idag men halsen sa stopp. Och lyssnar jag inte på den så kommer det bara att ta ännu längre tid innan jag kan ta i för fulla muggar igen. Så det är väl bara gilla läget antar jag. Suck.

kylling

Fortfarande sjukt sugen på kyllingsallad! Och jag kom precis på en väldigt väldigt viktig ingrediens som jag glömde skriva med i förra inlägget, nämligen RÖDLÖK! Såklart. Den får man inte glömma i kycklingsalladen. Lite fetaost kan man också slänga ner om man vill.
.
Tror minsann att jag ska äta kyckling till middag idag. Men inte kycklingsallad för det har jag inte ingredienser till :(
Men kycklinggryta kryddad med kanel och så lite cous cous till det är ju inte helt fel det heller! :D

.

Åh förresten så kom jag precis på en grej. Jag är SJUKT sugen på kycklingsallad! Varför ska det vara så dyrt för?
.
Kyckling, olika roliga bladsallader, körsbärstomater, gurka, majs, avokado, ägg, krutonger, ananas osv osv vill haaaaaaaa! BJUUD?!

.

Mjuff. Har egentligen ingenting att säga. Har varit sjuk och legat hemma hela veckan o tyckt synd om mig själv. Har varit sådär döende att jag inte ens orkat ta mig upp för att slå på datorn förrän nu.
.
Och nu sitter jag här o febersvettas. Aldrig kan det få vara lagom, antingen svettas eller fryser man. Fäller en liten tår över hur förjävligt livet är just nu.
.
Har inte orkat tvätta bort sminket från nyår ännu. Orkar inte göra det idag heller. Ska snart gå och lägga mig i sängen igen. Den äckliga, febersvettiga sängen. Och ligga vaken och vrida och vända mig. Kallsvettas. Försöka sova. För sover man så går tiden fortare och då går det fortare tills jag blir frisk.
.
.
Sådär lagomt lägligt så tog ju toapappret slut igår också. Det går åt rätt mycket toapapper när man är snorig vetni. Tur då att bästa Ann var snäll nog att åka och köpa det åt mig.
Sen var Rikard snäll nog att komma förbi med blåbärssoppa åt mig. Tack för det hörrni!
.
.
.
Usch vad jag hatar att vara sjuk alltså. Det känns som att man blir liksom svagare psykiskt och så börjar man tänka massa knastankar och så slutar det med att jag sitter här o lipar igen. Vad fan liksom. Jag orkar inte med att både vara sjuk och tänka deprimerande tankar samtidigt! Låt mig bara bli friiiiiiisk nu!

RSS 2.0