Lördag

Förmodligen den bästa dagen på hela veckan!

Har varit uppe tidigt på morgon och jagat Minni som smitit från hagen IGEN!! Blir så sjukt irriterad på tjockisen... Eller ja, jagat o jagat, hon kommer ju när man ropar på henne om man bara har en hink med pellets åt hon. Inte för att dirket förtjänar eller behöver något kraftfoder men matte är för lat för att hämta grimman och gå och hämta hon.


    
             Det finns bara en sak som är viktigt i Minnis liv - MAT



Ikväll blir det nog till att sitta hemma o glo tv eller liknande, känner inte alls för att gå ut, det får bli nästa helg... Kanske borde man ringa ngn av sina söta vänner o hitta på nåt? Hm vi får se... Ni kan ju alltid höra av er om ni vill hitta på nåt :-)

Imorgon ska Teresa komma o hälsa på, det ska bli trevligt! Länge sen man såg den människan. Vi kanske ska på allmänridning på ridskolan måste ringa o höra lite mer om det. Och har vi riktigt tur så kommer Mamma & Timo också och rider - det är något jag absolut inte vill missa!!!


Vilken färg är brandbilen?

Som man brukade säga back in the days... Det hettar i mitt ansikte o jag har ingen aning om varför? Så kan det vara.


Imorgon ska jag åka heeeeem till söt Minni! Det ska bli skönt. NOT för min kära mor gör inget annat än gnäller o tjatar om allt och gör mig på dåligt humör.
Iaf får hoppas att inte Elina glömmer mig på byn, som hon har en viss tendens att göra... För jag har ingen som helst lust att ringa surtant och be om hämtning! Måste skaffa mig en bil!! Blir så less på att alltid vara beroende av andra fast man haft körkortet i snart ett år, nödvändigt att alls skaffa det? Ehm njaa - och dyrt var det också!

Trollsländor

Försök hitta ngnstans där det står hur stora trollsländor är? Inte så lätt kan jag säga!


Helgen har varit lugn o skön, fredag satt man bara hemma o glodde tv. På lördag bada vi bastu, gjorde ansiktsmak, hårinpackningar, skrubbning... You name it! Sen mat och sen blev det tv:n igen... Vart himla sugen på ngt sött där fram på kvällen när vi satt o såg beck så då blev man bjuden till Elina på cheesecake, den var himla god faktiskt! Enligt Elína själv var det för att hon inte hade behövt använda ugnen när hon baka den ;-) Hade tänk komma förbi på en snabbvisit bara, äta o sen gå hem men det brukar oftast inte sluta som en snabbvisit när man hälsar på Elina... Det började med några glas vin och slutade med Dooley´s likör & några avsnitt SATC så vi började väl traska hemåt vid halv 5 på morgonen eller något sånt?
Söndag, måndag och tisdag har jag bara legat hemma o degat, jagat Minni som har rymt från hagen en miljon gånger (måttligt irriterad matte...), tagit upp sommarhagen, ridit ut barbacka, varit på promenix med tanja, haft en hälsofreak-dag, glott på gamla beverly hills avsnitt.... osv...


Och idag har vi haft stalltjänst på morgonen och fy FAAN vilka grisiga hästar dom har här! Jag skulle dö om Minni grisa sådär mkt.... Jobbigt!







Puss

oväntat

Idag var det en person som sa en sak till mig som jag aldrig hade trott att den skulle säga! Men det var ju trevligt :-)

Bussen hem idag var proppfull så jag & Isa fick sitta på golvet i trappan längst fram i bussen för i trappan bak var det redan fullt med folk. Jag HATAR verkligen länstrafiken, varenda j*vla gång jag åker buss så är de överfulla!! Blir så less.


Kvällen har man tillbringat med att sjunga SingStar och det var mycket roligt, som vanligt! Men vill köpa nya spel till det så man får lite fler låtar. Efteråt hade jag en massa överskottsenergi så jag och Isa tog hunden med oss gick ut på kvällspromenad, ordentligt påklädda med vinterjackor, täckbyxor, mössa & vantar. Fy tusan vad kallt det är ute! Vill ha sommar, jag är en sommar människa.

Hon är bara sötast!

Trött & slut

Idag har vi haft först ridning på morgon, markarbete så fick stå i lätt sits nästan hela tiden - jobbigt! Och ännu jobbigare var det att stå i lätt sits UTAN stigbyglar! Mina ben är döda kommer ha grymt mkt träningsvärk imorgon... Tur man har sovmorgon till 14.10 !
Men fick rida Maetrix iaf och han är ju fin, tyckte ändå det gick hyffsat bra idag med tanke på att formen inte är den bästa, har gått o blivit förkyld igen. Synd bara att det var sista gången vi hade ridning nu för den här terminen :-( Man hinner ju knappt komma igång så är det slut!

Sen efter lunch så hade vi djurkunskap och då skulle vi mjölka kossor för hand... Jobbigt!
Och inte blev det ngn vila sen heller för då var det sköthäst vilket jag hatar, tycker det är väldigt tråkigt att stå o borsta ett litet russ i en halvtimme.

Har med andra ord varit en aktiv dag så nu är jag helt slut och vill bara sova. Men nejdå det får man såklart inte för nu väntar en massa läxor... Usch!


Har kommit fram till att jag är en väldigt störd person som hoppar av gymnasier och byter linje TVÅ gånger. Skulle ha tagit studenten i vår om jag bara hade orkat kämpa lite mer. Men är man skoltrött så är man... Det kan ju kanske vara kul att vara 21 år gammal innan man har gått ut gymnasiet?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0