Trollsländor

Försök hitta ngnstans där det står hur stora trollsländor är? Inte så lätt kan jag säga!


Helgen har varit lugn o skön, fredag satt man bara hemma o glodde tv. På lördag bada vi bastu, gjorde ansiktsmak, hårinpackningar, skrubbning... You name it! Sen mat och sen blev det tv:n igen... Vart himla sugen på ngt sött där fram på kvällen när vi satt o såg beck så då blev man bjuden till Elina på cheesecake, den var himla god faktiskt! Enligt Elína själv var det för att hon inte hade behövt använda ugnen när hon baka den ;-) Hade tänk komma förbi på en snabbvisit bara, äta o sen gå hem men det brukar oftast inte sluta som en snabbvisit när man hälsar på Elina... Det började med några glas vin och slutade med Dooley´s likör & några avsnitt SATC så vi började väl traska hemåt vid halv 5 på morgonen eller något sånt?
Söndag, måndag och tisdag har jag bara legat hemma o degat, jagat Minni som har rymt från hagen en miljon gånger (måttligt irriterad matte...), tagit upp sommarhagen, ridit ut barbacka, varit på promenix med tanja, haft en hälsofreak-dag, glott på gamla beverly hills avsnitt.... osv...


Och idag har vi haft stalltjänst på morgonen och fy FAAN vilka grisiga hästar dom har här! Jag skulle dö om Minni grisa sådär mkt.... Jobbigt!







Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0