Jobbigt värre

Har inte tid att skriva egentligen för nu ska jag och -piiiiiiiiiiiiiiiip- och -piiiiiiiiiiiiip- och efter det är det middag, sen träning, träning o ännu mera träning. Simning, core & kanske joggning också.
Hade ju behövt vara i topptrim till festen imorgon! Fast det är ju kanske lite väl sent påtänkt men ändå. Tror det kommer bli förbannat kul ändå!! Värsta coolt liksom.

Nu ska jag gå!







Puss

Väl godkänd

Ni tror jag orkade ut på en morgonpromenad i morse? Nix. Vaknade 06.50, somnade om till halv 8, tänkte stiga upp men somnade om igen till 8. Så det var bara till att ta på sig kläderna och gå på lektion i arbetsliv.
Har bara haft betygssamtal idag, ligger tydligen på ett VG men måste lämna in några uppgifter jag inte har gjort. Få se då när man ska orka och ha tid att ta tag i det... Det går inge bra för mig med mina mvg-i-allt-så-jag-kommer-in-på-juristlinjen-planer. Jag är inget mvg-barn, jag är vg-barn och jag hatar det. Det blir till o jobba som städtant för min del....

Inte idag iaf för måste hinna på partilagret o byta en tröja till en mindre strl och sen så ska vi simma & träna core och efter det är det sooooovdags! Måste verkligen gå o sova tidigt ikväll så man orkar upp imorgon bitti...


Nu har jag ingen lektion förrän efter lunch vilket för min del betyder sooooooooooova! Elvirablåtira skulle även komma förbi 7:an så vi kan fortsätta bygga våra ballonger typ 5min eller så.



Natti natti!







Puss

Måndag

Ny vecka - nya tag!

Har flottat som nåt sär i helgen men är man bakis så är det tillåtet tänkte jag. Det är det egentligen inte alls, måste sluta med det där!! Var ju så duktig hela förra veckan (ja förutom helgen då...). Allmänt så skulle det vara bra att bli nykterist, är ju så mkt kalorier i alkohol...
MEN vi hade iaf roligt i helgen måste jag säga! No details här på bloggen då det är lite sekretess runt det hela men det var trevligt och läskigt. På vilket sätt kan ni ju klura på själva.

Nu ska jag & Mimmi ut o träna dubbla pass för o kompensera lite och imorgon blir det simning + morgonpromenad.







Puss

Helvetes!!!!

Jag har glömt bort mina inloggningsuppgifter till internetbanken. Nu har jag lyckats spärra det dessutom genom att skriva in FEL användarnamn eller lösenord 3 gånger. Faan alltså hur ska jag klara mig?? Det är sjukt hur beroende man blir av internetbanken.... Nu kan jag inte kolla saldot på kontot, inte betala grejer över internet (eller jo med mitt VISA kort men ändå...) och inte föra över alla pengar till pappa som jag är skyldig...


Det här suger stenhårt.

Att stanna eller att icke stanna...

...det är frågan!

Ja som sagt så hade jag kanske tänkt o stanna här på skolan i helgen men nu är läget totalförändrat. Men jag vet fortfarande inte om jag ska stanna eller inte!! Helt nya förutsättningar men jag måste ändå fatta samma beslut. Det blir inte något av ***** men kanske stannar ändå? Jag vet inte. Jag vet ingenting.


Jag måste ha utv. samtal tydligen. Jag som trodde att jag skulle slippa undan det eftersom jag var i sthlm när jag skulle ha haft det. Hade hoppats på att lille john skulle hinna glömma bort det men icket.


Jag måste boka in ett möte igen med en viss person som jag absolut inte vill träffa över huvud taget...


Vad mer? Jo, krister kommer hit ikväll/eftermiddag med våra cyklar! Vilket innebär att det kommer ta ca 2 min istället för 15min att ta sig till affären för att inhandla godis eller nåt annat flottigt/onyttigt. MEN kanske kanske kommer jag också ta mig ut o cykla nu ;-) In till piteå kanske?

NU ska jag göra nåt vettigt! Eller vettigare iaf....







Puss

Måndag

Fast jag bara sovit mindre än 4 timmar i natt så är jag inte trött än. Men det kommer väl för tro det eller ej men jag klev faktiskt upp 05.50 i morse och packade, städade mitt rum o åkte med 07.25 bussen till skolan. Inte illa för o vara jag!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mkt... JO juste, har fått tillbaka horsemanship provet idag och vad står det på det om inte MVG?! Fasen vad bra jag är. Mer mvg till mig, tack!

Annars vet jag inte nå mer, kanske blir att stanna här på skolan i helgen men vi får väl se hur det blir med det. Beror på lite olika faktorer, mer än så säger jag inte. Vissa vet vad jag menar men de flesta inte.


Nu ska jag gå o få mig lite mat i magen känner jag!







Puss


Söndagsparty

med Filip & Fredrik. Dom är ju bara så jävla härliga! Barnsliga o omogna, ja, men grymt roliga ;-) Jag har tyckt om alla program dom har gjort, allt från high chaparall till hundra höjdare och allt annat de gjort. Så självklart gillade jag även det här programmet. Det är nog deras bästa någonsin tror jag? Inte gjorde det ju saken sämre heller att Marilyn Manson var där som gäst nu i första programmet! Han satt o drack absint under hela programmet och hade sex i logen precis innan han skulle gå in på "scenen". Ja inte är han som alla andra direkt. Men det är ju det vi älskar vi honom för. Har ju, om jag nu ska vara helt ärlig, haft en liten crush på han sen jag var typ 14.  Jag & Moa tyckte han var såååå sexig! Haha... Nä men han har ju en viss charm på sitt eget speciella sätt. Jag säger bara det; Bad boy. Var lite kriminell o spännande och jag faller som en kägla. Tyvärr kanske man ska säga, men så är det.


   

Läskigt lockande!






Nu ska jag försöka sova lite så jag orkar upp till bussen imorgon bitti!






Puss

Blackout

Det har varit strömavbrott hela dagen här, inte lite less man blir! Så har inte kunnat duscha eller ens tvätta händerna sen igår. Det är himla mysigt. Nu har den dock kommit tillbaka men sitter här o bara väntar på att den ska fara igen när som helst.... Törs då inte gå i duschen för då lär den väl fara igen så fort jag satt i schampo i håret. Det skulle liksom vara min vanliga tur.

Blir nog att fara till skolan imorgon istället för ikväll för jag lär inte hinna duscha o packa o sånt innan sista bussen går. Och allt är de fucking j*vla strömavbrottets fel!!

Nu ska jag sluta klaga och gå o fortsätta räkna matte istället. Eller kanske äta lite glass. Eller kanske både och... Får se vad som händer helt enkelt!







Puss


Lyckat, himla lyckat!

Jag har planerat sen igår att jag ska göra linssoppa till middag idag så sagt & gjort, jag letade fram receptet och började matlagningen. Det har gått jättebra. Ända tills det skulle vara en matsked paprikapulver i soppan. Jag hittade ingen burk som det stod "paprika" på men sen fick jag syn på ett timjansburk med ett rött pulver i. Perfekt, det där måste ju vara paprika! Tänker jag o slänger i en matsked i soppan...
Sen skulle det koka under lock i 10-15min så jag tar upp skeden jag använt till att röra om med. Det hade kommit lite soppa på skaftet så jag skulle slicka bort det. Då börjar min mun att brinna. Vad fasen är det här, jag fick ju bara i mig en liten droppe?! Jag hade ju dessutom inte satt i några starka kryddor än.
Jag ringer till mamma, det måste vara paprikapulvret tänkte jag.

Jag: Vad är det för krydda i timjansburken?
Mamma: Eeeeeeh....?
Jag: Ett rött pulver?!
Mamma: Jahaaa deeen, det är en av de där jättestarka kryddorna från indien!
Jag: Men smaaaaaaaaaaaart IQ noll jag trodde det var paprikapulver!!!!!!!!! Har ju satt i en hel matsked!!
Mamma: Nääääää? Då är den ju helt förstörd!

Jag: Mmmmmm....!! Lär dig att märka burkarna för h*lvete!!

Mamma: Men paprikapulver är ju mycket mörkare än det där!

Jag: Å hur faan ska jag veta de??



Så det var den linssoppan... Och jag orkar då fasen inte göra om den så det får bli rester till middag istället! Kycklinggryta på kokosmjölk är ju inte helt fel det heller ;-)






Är helt slut så ska nog gå o lägga mig i sängen o läsa så fort jag fått i mig nå mat... Är egentligen inte hungrig alls men måste ju få i mig protein & kolhydrater nu efter träningen.
Träningen gick förresten superbra! Var trött och frös för det hann bli kallt ute men j*vlar vad jag kämpade! Pressade verkligen mig själv till max! Som högt var pulsen uppe i 196 slag i minuten hehe... Och enligt principen 220 minus ålder så borde ju min maxpuls ligga på runt 201 slag/minut. Fast skulle tro att min ligger på runt 210 faktiskt. Men ändå, man säger ju att det går att komma upp i ungefär 95% av maxpuls men att det är väldigt svårt. Och är min maxpuls 210 så var jag ju faktiskt uppe i 93% av maxpuls! Det är inte illa. Och ska man gå efter "standardmodellen" och anta att jag har en maxpuls på 201 då var jag uppe i 97,5% av max. Sug på den ni! Haha
Hoppas bara nu att jag inte pressat mig själv för hårt & överansträngt mig... Men det tror jag inte! :-)


Nu ska jag äta & sova alternativt äta & dö i soffan framför tv:n...







Puss

Latmask

Jag har varit en riktig latmask idag men nu jävlar ska jag ut o träna!! Ska köra på riktigt hårt idag för o kanske kompensera lite för att jag varit så lat de senaste dagarna.


Så nu ska jag fara, uppdaterar mer senare!

Fredag

Nu befinner man sig alltså i Älvsbyn igen. Tog bussen igår och nog hann man somna på bussen alltid innan vi var framme... Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag måste åka in till byn o handla eftersom det som vanligt inte finns någon mat i huset. Är det någon som har något tips på vad man kan äta i helgen som är både gott o nyttigt men inte för dyrt??

Men först ska jag ta o lägga mig o vila i soffan ett tag för jag börjar bli gode (haha hjälp vilken dialekt jag börjar få!) trött nu. Tro det eller ej men jag har faktiskt stigt upp 9 på morgonen!

Jag lägger upp dagens outfit lite senare idag!






Puss

Partytricket

Minns ni att jag lovade att visa er mitt egna partytrick som bara vi tjocka människor kan göra? Hursomhelst, här kommer det!
Demonstrerar det hela med en bild:



Ganska så coolt va?!





Vad har annars hänt sen sist då?
Igårkväll så var man lat och det blev tv för hela slanten, först säsongsstart av ugly betty och sen dubbelavsnitt av desperate housewives - kan livet bli bättre?
Idag så har jag latat mig mest hela förmiddagen och sen vid1 tiden så masa vi oss till stallet. Jag skulle trimma Grande lite och började gå loss med saxen men hans päls var så vildvuxen så jag hann/orkade bara med ett framben och så lite under hakan. Sen så red Isafisa och jag lekte ridlärare, måste ju bara säga att jag är bara bäst på det - mitt framtida yrke kanske? Eller så inte... Haha
Sen hem o äta tacos och slöa och senare på kvällen for jag till Linnea och där var det massa folk; johanna, iida, hanna & moa. Kul att träffa en del som man inte sett på ett bra tag! Men dom for ganska snart så då satt jag & linnea o surra om allt & inget till 12 på natten :-) Trevligt!

Nu är det himla sent så nu ska jag nanna kudde! Nattinatti!







Puss

Träningsvärk

Var skönt att träna igår men oj vilken träningsvärk man har idag... Var ändå duktig o tog mig ut på en timmes morgonpromenad före frukost idag :-) Och senare idag ska jag till gymmet också! Duktigt värre, hur går det för dig Malin? ;-)

Är trött som en korv så nu blir det till att lägga sig o läsa ett tag innan man masar sig in till bränna & gymmet. Skriver mer ikväll!






Puss

Prima!

Idag är man på topp igen - underbart! Och likaså är vädret - varmt o strålande sol, kan det bli bättre? Låg ute i solstolen och läste en bok på förmiddagen, hur härligt är inte det?
Då är ju frågan vad man ska göra av dagen idag? Ska ut o träna lite backintervaller o sånt på ett tag och sen skulle det vara kul att hitta på nåt! Ngn som är på??


Hursomhelst så tänkte jag bjuda på en "dagens outfit" som alla andra storbloggare (ja, ni visste väl att jag ligger på topp 10 över mest lästa bloggarna i sverige?).




Klänning från Mulligt & Gulligt
Väska från
Åhlens
Skor från Intersports herravdelning
och de superfina sockorna kommer från
Ellos



Jag tycker så himla mycket om den klänningen alltså! Den är så somrig & fin och jag älskar färgen! Kändes som ett bra klädval nu när det är vår i luften.

Fast ska jag vara helt ärlig så var det inte det där jag hade tänkt att ta på mig när jag vaknade på morgonen. Egentligen så hade jag tänkt ha mina snygga jeans men när jag skulle ta på dom så upptäckte jag att det hemska har hänt! Jag har blivit för fet för dom. Ja, det är faktiskt sant.... Usch vad tjock jag har blivit! Måste börja banta nu. Fick ett litet uppvaknande idag och det behövdes! Så NU börjar hårdbantningen och ni mina kära läsare ska få följa min väg ner mot mitt mål.



Såhär såg det ut när jag skulle försöka få på mig mina jeans på morgonen...
Inte kul alls faktiskt! Men på låt säga 7 veckor då j*vlar SKA jag få på mig dom, nu  är det bantning som gäller för min del.
För er som undrar så är toppen från Ellos och jeansen har jag specialbeställt från en superduktig skräddare. Dyrt men det var det värt!



Förresten så har det faktiskt sina fördelar att vara fet också, till exempel så kan vi feta människor ett partytrick som knappast ngn av er pinnsmala muppar klarar av. Vad det är ska jag berätta/visa en annan gång för nu måste jag dra!







Puss

Sliten

Nu är man trött som få - men kul var det igår! Mkt folk på hotellet, bra stämning och bra musik, kan det bli bättre?
Nattade gjorde jag hos Moa och det var superskönt att krypa ner under täcket o bara dö... Är dock fortfarande trött så nu ska jag hoppa i duschen och sen mojsa ner sig i sängen med en bra bok :-) Myyyyyyyyyyyyyyyyyys....

Party?

Så var det då påsklov och man befinner sig i Stråkan City i det legendariska Överkalix.
Har världens beslutsångest - ut ikväll eller inte? Jag är inte på partyhumör men det är jag iof aldrig när jag sitter i mjukiskläder framför datan en lördag. Kanske man masar sig ut iaf? Blir säkert kul när man väl tagit sig ut. Fast då har vi ju problemet med sovplats... Men det löser sig säkert.

Hemma igen

Det suger. Ångrar så sjuuuukt mycket att jag inte tog flyget hem ikväll istället för igår... Har ju ändå typ inga lektioner.

Men jag har haft trevligt, mest tränat o umgåtts. Blev nästan ingen shopping alls, gick bara runt lite på söder i affärer.
I lördags när vi var på sats o träna puls/core så träffade vi Unni Drougge som Signe känner. Jag skakade hand med henne och så stod dom o surra ett tag och jag tyckte det var skitcoolt att träffa en kändis ;-) Dock kunde jag inte sluta tänka på en viss scen ur en av hennes böcker! Haha

Det var helt underbart väder i lördags, sol & 15 grader varmt så vi gick hem från stan till aspudden med Noah i barnvagnen, endast iklädda kortbyxor, linne & ett par solbrillor såklart! Lovely.


Har ni förresten läst inlägget som är på blogg.se förstasida idag? My god, vilken nostalgi alltså! Banana Joe var min absoluta favvoglass men ingen utom jag verkar ju komma ihåg den men nu fick jag bevis på att den faktiskt har funnits ;-) Det var tider det....


Nu ska jag fortsätta "plugga"!







Puss

Sömnlös

Jag kan inte sova, vad är detta? Fasen alltså jag måste somna nu, ska ju upp o hinna till flyget imorgon bitti....

Back

Tyvärr så har jag dock inte tid att skriva nu heller för det är gäster här och jag måste gå o vara social känner jag ;-)

Kan dock meddela att träningen gick bra - mer info senare!


Stockholm

Hinner inte skriva så mycket nu för vi ska ut o träna men jag slänger ihop ett snabbt inlägg iaf :-)

Jag är då alltså i underbara Stockholm nu. I onsdags kände jag att jag inte alls ville fara hit, trodde det skulle bli urtrist att åka helt själv.
Men jag hade glömt bort hur mycket jag älskar den här staden! Jag trivs super helt enkelt.

Igår var jag barnvakt till Noah hela dagen för signe jobbade i Solna. Jag & Noah åkte också med dit och gick o strosa runt i olika parker, satt på en parkbänk o läste en bok och gick lite på affärer inne på gallerian. Sen mötte vi upp Signe för lunch och eftersom det hade gått jättebra så bestämde jag mig för att åka hem med Noah. Jag lyckades hoppa på rätt buss, hoppa av vid rätt hållplats och hitta rätt när jag skulle gå dom 2 km till aspudden :-)


Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska vi ut o jogga!

RSS 2.0