Mästerkocken

Eller så inte... Kycklingen igår blev sådär... Fullt ätbar men inte direkt god.
Så idag fick det helt enkelt bli gröt till middag, det är iaf något jag är bra på!

Imorgon är det söndag och det betyder att Elvira kommer och att praktiken börjar dagen efter! Får väl se hur mycket man hinner göra bort sig där, kameran får såklart komma med ;-)

Har inte så mycket att skriva mer än att oscar räddade mig när jag höll på dö (av abstinens) idag, tack så mycket! Det var vänligt...
Nu ska jag ut o få feel-good-känsla i hjärnan!






Puss

Experiment

Nu har jag helt enkelt slängt ihop det vi hade i matväg och satt in i ugnen, ska vara klart om en kvart eller så. Kycklingklubbor, krossade tomater, lök, vitlök, paprika, skivade morötter osv. Har absolut ingen aning om hur det kommer smaka men nyttigt är det då iaf! Synd att vi inte hade röda linser, var som sugen på linssoppa men det får bli en annan gång :-)

Middag

Alltid detta problem med vad man ska äta till middag. Nu är klockan 21 och jag har ännu inte ätit middag, kommer helt enkelt inte på vad man kan laga för nåt. Sen så är det ju inge kul att laga mat åt sig själv heller...
Försökte leta lite recept på tasteline men det lär nog sluta med havregrynsgröt & några äggvitor.
Matförrådet är ju inte så välfyllt heller så går inte att göra så mkt annat.

Sitter alltså i älvsbyn, hade ju lite lösa planer på att åka till ökx men kände att jag behöver göra bort o plugga lite i helgen o det blir inte gjort om jag far dit. Så nu sitter man här. Ensam hemma hela helgen. Utan bil eller annan möjlighet att transportera sig dom 16km till byn för o handla. Och med ett helvetes jävla röksug. Det kallas planering mina vänner!

Nåväl får försöka fixa det imorgon på nåt sätt, säkert ngn som ska ner på byn. Fast det bästa vore ju såklart att skippa rökningen helt! Hm. Jag blir väldigt lätt schizofren i situationer som denna.






Puss

Huvudvärk

Vid det här laget kan man nog kalla den för kronisk.

Har haft möte om sköthäst idag och inte lite less blir man ju på dom!! Fan vad dom kan ta sig alltså, pallar inte. Så störda människor. Undra hur länge dom hade pluggat på det där manuset egentligen? Dom kunde ju alla repliker nästan utantill.
Så nu har dom alltså gjort en på dåligt humör IGEN.


Hittade ett coolt klipp på youtube, kolla det här. Vadå högt över?! Skulle inte tacka nej till den inte!



Orkar inte skriva mer nu, har som noll inspiration för tillfället så det blir till att plugga resten av kvällen.






Puss


Nk

Sitter o har nk nu, håller på med nåt grupparbete om geotermisk energi & solenergi. Låter himla intressant eller hur? ;-) Fast allt kan ju inte vara roligt, så äre ju...

Blev ingen yoga igår, var för trötter så det blev bara att jogga en snabbis. Men skönt var det, man sover så gott när man tränat på kvällen!

Nu måste jag jobba så vi blir klar med det här någon gång!







Puss

Hatar rubriker!

Man kommer ju aldrig på något smart att skriva på den...


Nu börjar man iaf vakna till liv lite!

Planen är att man ska ta sig in till öjebyn för o sola men kollade precis saldot på mitt konto och det låg på 1429:- och jag ska betala in 1505:- till pappa idag så det blir nog inget med det...

Men en joggingtur och sen lite yoga är inte heller dumt :-) Har verkligen fastnat för yoga på senaste tiden, det är underbart! Man känner riktigt hur bra det är för kroppen. När jag testade bodybalance (det är ungefär som yoga) för ca 3-4 år sen så gillade jag det inte alls, förstår inte riktigt hur jag tänkte då? Hursomhelst, yoga är super. Dock så är jag helt sjukt ovig men det ska det förhoppningsvis bli ändring på!


Nu ska jag vara duktig o försöka plugga lite!








Puss

Zzzzz...

Börjar ju fundera på om det är något allvarligt fel på mig. Gick o lade mig klockan 18 igårkväll, vaknade halv 10 och somnade om vid 12. Sen har jag sovit fram till 8.15 då jag fick lite smått panik eftersom vi börjar 8.20. Det var bara till att klä på sig, fylla vattenflaskan, dra på sig mössan o gå på lektion. Ser ut som fan men det gör jag ju i vanliga fall också så det är väl ingen som märker ngn skillnad.
Dåligt humör idag, det kanske märks.

Usch

Det är hemskt hur dåligt man äter när man är hemma på helgerna. Tur man åker till pite imorgon så man får lite ordning på dieten igen! Hade gärna stannat där på helgerna, då hade det inte varit några problem att hålla dieten! Det är när man kommer hem till tjockisfamiljen som det barkar... Undrar varför det blir så? Jag menar, det är ju inte direkt så att alla andra är supernyttiga på skolan, snarare tvärtom.


Ångest som fan nu iaf, vill bara spy.

Söndag

Så var det söndag igen och som vanligt har man inte fått gjort en enda läxa i helgen. Och jag som skulle ha en plugghelg, det gick ju jättebra med det!

Igår var vi ute o åkte skidor, mycket roligt måste jag säga! Det är sånt som jag skulle vilja hinna med oftare :-) Isafisa hann såklart flyga en miljon gånger, bland annat in i en buske men jag föll faktiskt inte en enda gång - det ni!

Sen sjöng vi en massa singstar vilket vi gjort idag också samt spelat lite guitar hero.

På tal om singstar & guitar hero så har jag och Isa ett vad. Hon tror att jag inte kan avstå från sex i ett år. Jag blev lite upprörd över att hon tydligen tycker att jag är nån sexgalning så nu ska jag alltså leva i celibat hela 2009. Klarar jag det så måste hon bjuda mig på middag och misslyckas jag så måste jag bjuda henne på middag. Haha, detta kommer ju bli piece of cake! Sex är helt klart överskattat....







Puss

fruktsallad

Det är det absolut bästa jag vet! Som vanligt så har man ätit så man har ont i magen o vill spy...
Amanda har varit här, men hon for precis hem. Det började med att jag gick till hon på långpromenix, sen tog vi bilen in till bränna o handla ingredienser till fruktsalladen och sen for vi hem till mig i StråkanCity (the big banana) där vi gjorde fruktsallad o hemmagjord glass - grymt gott!
Dock har jag världens ångest nu och vill bara ut o springa flera mil, men magen är för full... Men imorgon då jävlar!!
Då blir det först att åka skidor vilket är typ den bästa träningen om man vill bränna fett, sjukt effektivt! Sen ska köra lite olika träningsdvds :-) Plus att imorgon blir en supernyttig dietdag! Det ser jag fram emot.

Såg ni förresten på Let's dance ikväll? Tyckte det var tråkigt att bella åkte ut, hade velat se mer av henne! Inte för att hon var den bästa, långt ifrån, men tror hon hade kunnat bli ganska bra med lite mer träning! Eller vad säger ni?


Har världens huvudvärk ikväll av någon anledning så nu blir det kvällspromenad och sen sängen så man orkar upp o träna imorgon!







Puss

Långpromenad

Har träningsvärk sen i onsdags men det hindrar mig inte från att ta en långpromenad, speciellt när jag vet att jag ska få äta fruktsallad efteråt! Yummi!




Mått skit idag - fan, fan, fan! Du ska inte få lyckas med det du håller på med. Jag kommer inte ge upp.

Nostalgi

Jag har grävt fram några gamla bilder som jag tänkte bjuda på här - enjoy!




























Syskonen Larsson våren -05. Från vänster: Isa, Johan, Malin, Jag och så
Josef framför oss.





Josef för några år sedan.






Detta ska alltså föreställa min kusin t.v. och bror min t.h. Ser nyktert värre ut!





Turkiet augusti -05. Oförglömligt! Från vänster: Linnea, Jag & Malin med
Benjamin i famnen. Här ser ni hur det går om man vägrar använda
solskyddsfaktor i ansiktet!






Malin i Marmaris, Turkiet -05





Jag på stranden i Turkiet -05





Linnea i Turkiet






Nyårfirande hos mig i Grelsbyn 05/06






Nyårsafton 05/06 igen. Från vänster: Jag, Hanna, Moa & Johanna.
Där var jag 15 år :-)





Linnea kanske 14-15 år eller nåt sånt?





Här var jag 15 år och gick i 8an! Hade precis konfirmerat mig där.
Från vänster: Linnea, Jag & Johanna





Våren -05 när jag konfirmerades





Här var jag 15 år tror jag och hade barnasinnet kvar - vilket jag fortfarande har!





Isa tyckte också det var kul att leka. Kanske 14 år eller nåt här?





Jag som gungar. 15 år även här.





Jag posar vid solnedgången - älskar bakgrunden på denna bild!





Jag igen. Synd att det är så dålig kvalité på bilderna...





Söta Benjamin! Här var han kanske 1½ år eller nåt sånt?




Ja det var allt för den här gången! Shit vad kul det är att se gamla bilder! Inte lite man har förändrats.
Kände ni alls igen mig, ni som inte känt mig så länge?

Kommentera gärna!! :-)




Puss!


watch out!

Nu är man då back in town (överkalix alltså) och planerar att stanna här fram till söndagkväll.
Det är helt sjukt hur länge sen det är jag var här, sist var i julas och då stannade jag bara någon dag. Har hittat saker här som jag trodde jag tappat bort, bl.a. min älskade ring och mitt kors jag fick när jag konfirmerade mig. Tyvärr inte visa kortet som jag nog måste ringa o spärra och låta dom skicka hem ett nytt.

Veckan har varit kort, lediga imorgon så då passade jag på att åka hit en dag tidigare, skönt.
Har varit en helt vanlig vecka på skolan, alltså ganska crazy ;-) Haha!
Var på möte med idrottstobbe i onsdags för att jag rymmer hela tiden från idrotten (om jag alls kommer dit alltså) och för att jag ville veta jag måste göra för att få ett ig i den kursen. Det var absolut inget givande möte och precis som jag hade väntat mig så lyssnade han inte alls på mina argument, en mycket irriterande och jobbig människa det där! Han tror att han vet allt men han vet inte jävla skit om mig. Fan vad jag blir less på lärare som lägger sig i sånt dom inte borde! Mitt liv är min ensak, jag är vuxen och jag vet bäst själv hur jag lever mitt liv och vilka val som är rätt för mig. Därmed inte sagt att jag alltid gör rätt val, självklart inte, det är det ingen som gör. Men man måste få begå sina egna misstag utan att folk kommer o lägger sig i och ska försöka styra ens liv. Jag känner mig själv vid det här laget och jag är jävligt envis och gör precis som jag vill, vad han eller någon annan än tycker om det. Det är inget som någon annan kan påverka eller styra över så snälla sluta försöka! Det är inte som du tror, du har fel.
Har haft möte med syon (alias dagisfröken) också om att söka om och börja 2an på handels i Ljungby eller Växjö till hösten. Tror inte att det kommer att bli så men söker jag in så har jag ju tid på mig fram till sommaren att bestämma mig. Shit vad hon började fjäska om grans och att det är så bra där osv. Hon gjorde verkligen allt för att jag inte skulle byta! Så jag passade på att gnälla på att dom har så dåligt kursutbud på ind.val och att det är sjukt dåligt att man bara får välja färdiga paket med kurser osv. Jag vill läsa språk!! Inte för att det tjänar något till att klaga på något där, de lyssnar ju ändå inte och har absolut inga planer på att ändra på någonting bara för att några (många) korkade elever tycker det. För de vet ju så klart bäst. Alltid.
Hade jag orkat så hade jag skrivit allt som är dåligt med den skolan, allt sjukt de har gjort, vilka pakter personalen har osv osv i all oändlighet men jag ska vara snäll. Jag ska bespara er det. Bespara er mitt gnäll för det är något som jag gör alldeles för ofta, gnäller alltså.
Så det räcker nog med att säga: Börja för helvete aldrig på grans!!!
Vi har förvisso förbannat roligt på skolan men det beror inte på skolan utan på våran underbara klass som lyser upp tilvaron under veckorna. Om ett gott skratt förlänger livet så kommer vi leva för evigt!







Puss på er!

Missförstå mig rätt!

läste precis igenom förra inlägget o insåg att det kan misstolkas ganska grovt, haha! Fan vad sjuka vi är, det är ju inte konstigt om folk skulle börja undra om vi faktiskt höll på med sånt där ;-)

Grrrrrr!

Datasalen som vanligt, vad annars?


citat/konversation från dagen:

KM - Fisa, ska vi ha sex ikväll?
F - Vårat rum klockan 9
KM - Okej, blir det bara vi eller ska vi bjuda in ngn mer?
F - Jag vet inte, kanske emosarna?
KM - Men vänta! Mimmi, vill du vara med?
Mi - Jo! (svaret var egentligen riktat mot John)
KM & F - Haha men bra! Ska vi bjuda in någon fler?
Mi - Va?
KM - Ska vi bjuda in någon fler eller blir det bara vi?
Mi - Va??? Jag fattar ingenting!
F - Men vårat rum klockan 9 ikväll! Vi träffas där, grrr! ;-)
Mi - HAHA jahaaaa okej, det blir bra!
John till F - Grrrrrrr! Hur går det?
KM, F & Mi - HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

Haha seriööööööst vi skratta så vi höll på dö! John är alltså våran lärare för er som inte visste det. Tror inte han hade hört hela konversationen för han verkade fatta noll och trodde väl att han var rolig ;-)
Det är inte lätt!


Sen skulle vi gå ut o ta en bensträckare för det var helt omöjligt att jobba matte efter det så när vi går i korridoren så står tv och filmar rektorn och vi som tycker det är skit kul/coolt/spännande står och pekar o skrattar o hämtar halva klassen som också står o glor o pekar o skrattar. Vi stod alltså bakom kameramannen o såg när han filmade rektorn - trodde vi! Det visade sig dock att vi stod bakom rektorn och alltså är med i bakgrunden och förmodligen lär vara med i tv där vi står o pekar o allmänt dummar oss! Haha så kan det gå! ;-)



Hade tänkt fara in till pite idag och byta linnena på gina som inte passade (orkade inte prova dom när jag var där), ta en kopp kaffe på något mysigt café och sola på suntan som är tusen gånger bättre än solcenter som finns här i öjebyn. Men det blev aldrig av så får ta det imorgon istället...
Tänkte så istället masa sig in till öjebyn o sola där men det blev inte heller av.

Så nu ska jag fara ut o jogga en sväng för o sen sitta hemma o försöka göra lite skolarbete men förmodligen så kommer jag bara oroa mig för mötet imorgon... Vill verkligen inte gå på det, men jag måste ju. Känns som att mina argument inte kommer att betyda nånting och att han inte kommer lyssna ett piss och bara säga åt mig vad jag ska göra istället.
Guuuuud vad jag inte tycker om den människan!
Tycker inte om lärare som ska bry sig för mycket o lägga sig i saker som dom inte har med att göra!

Nä nu blir det joggning, känner att jag är i stort behov av att skingra tankarna och rensa skallen lite, ska bli skönt...








Puss

villan

Nu sitter man i villan o spelar biljard med Mimmi som trots mina protester tänker köpa en påse ahlgrens bilar. Själv var man sjukt sötesugen innan jag finally fick vad jag behövde, ni kanske kan gissa vad ;-)


Nu hinner jag inte skriva nå mer, ska fortsätta spela o förhoppningsvis vinna i biljard!







Puss

shopping & solning

Igårkväll skulle jag, mimmi & tess se på en film men jag o tess somna efter ca 10min haha :-) Så dom gick hem o sova och jag orkade inte gå upp o ta ut linserna och klä av mig så jag sussade bara vidare vilket resulterade i torra ögon o skavsår på morgonen.

Har bara haft matte & engelska idag men det har ändå känts ut väldigt tungt speciellt på engelskan. Har varit på sjukt dåligt humör hela dagen och det tog ända till klockan 6 ikväll innan jag kom på vad det var, jo självklart suget...

Blev iaf på lite bättre humör av att fara in till stan med Jossan & Mimmi så man fick slösa lite pengar på rean. Två linnen, en kofta och ett par örhängen blev det :-) Alltihop från gina eftersom det var nästan den enda affären jag hann gå in på innan jag var tvungen gå till bussen. Förhoppningsvis orkar jag lägga upp bilder på inköpen senare :-)



Nu orkar jag inte skriva mer här för hela familjen dampar bakom mig så det går inte att skriva nåt vettigt ändå...






Puss


Plugg & cravings

Sitter i datasalen, försökte plugga lite matte men det gick svindåligt, hade gjort fel på varenda liten jävla uppgift jag gjorde + att jag började må illa o bara ville spy. Så nu har jag tagit en liten pluggpaus, ska gå tillbaka till tess & mimmi sen o försöka räkna lite till...
Förresten så har jag ju glömt skriva att jag fick VG på första provet i matte B kursen och jag borde kanske vara glad o nöjd med det men blev enormt irriterad o besviken på mig själv för att jag hade gjort så många slarvfel (typ skrivit av uppgiften fel, blandat ihop tal osv), hade jag inte gjort det så hade jag fått ett MVG på det och det hade ju inte suttit helt fel... Ett av mina nyårslöften är ju att bli en pluggis o verkligen anstränga mig med skolarbetet i år.

På tal om nyårslöften... Ett annat jag hade var ju att sluta dumröka hela tiden på skolan och sluta röka helt totalt. Jag vill ju sluta innan jag fastnar i det, det är ju bara dumt o onödigt speciellt nu när jag börjat träna igen och ska försöka få upp kondisen lite. Ja, sagt o gjort jag bestämde mig för att det cigg paketet jag hade skulle bli mitt sista. Igår hade jag bara en enda kvar så tänkte att den ska jag spara till typ nästa månad bara för att. Så då slutade jag alltså röka igår och det har ju gått jättebra tyckte jag, har känt mig så hälsosam o duktig när alla andra i klassen gått ut o rökt idag och inte jag. Men sen idag vid 7 tiden så fick jag världens jävla sötsug! Jag höll fan på dö, blev helt tokig! Så när jag o mimmi åkte in till öjebyn med jouren o handlade så köpte jag liiite godis + glass. När jag sen kom hem igen så tryckte jag godis, mest choklad men det hjälpte inte så ja tänkte jag, det kanske är glass jag är sugen på då och så åt jag lite glass istället. Men nej, det hjälpte inte heller, jag var fortfarande helt galen! Jag hade världens craving och visste inte efter vad. Sen när illamåendet började sätta in kom jag på vad det var jag "behövde". En cigarett.
Ja, jag var helt enkelt tvungen att gå ut o röka. Jag var iaf duktig nog att bara röka halva vilket jag är stolt över. Den andra halvan ska jag spara till nästa akuta tillfälle. Efteråt kändes det underbart, mitt sug var stillat....
Men upptäckten jag gjorde idag gjorde mig arg, irriterad, besviken, rädd, ledsen, uppgiven, frustrerad och tom.
Jag har alltid trott att jag kan sluta röka när jag vill. Det är bara det att jag inte har velat sluta. Men hade jag velat hade det ju såklart inte varit några problem för jag är inte fast. Att få motsatsen bevisad känns tungt.
Men jag SKA sluta nu, innan det blir ännu svårare! Jag blev rädd när jag insåg att även jag har lyckats bli fast och det är det absolut sista jag vill så nu gott folk, nu ska jag fimpa! Och tycker jag att även ni läsare ska göra! Lycka till!









Puss

Sassy

Vad skulle jag göra utan min älskade Sassy?
Har känt mig som ensam hela veckan, kanske för att det är första gången som jag sover helt själv på skolan. Så då när jag legat i min säng o önskat att ngn låg bakom mig (shit det händer inte ofta, jag hatar att sova i samma säng som ngn!) så har som tur är Sassy funnits där, har legat o kramat henne hela nätterna den här veckan :-)
Sen när vi skulle se skräckis i måndags så fick hon också bli offret som jag kramade sönder genom filmen. Undrar hur många år jag haft henne nu? Tror jag var kring 2 år när jag fick hon så det är väl snart 17 år som har plågat henne!


Lyckades försova mig i morse till halv 12 och skulle ha börjat engelskan 8.20... Oooopsi sa jag o klädde på mig för o gå till dagen första o sista lektion. Så jag missade både frukosten o lunchen idag plus att jag missade middagen igår vilket betyder att jag inte ätit nåt sen lunchen igår som mest bestod av sallad, inte konstigt att magen protesterar! Så nu blir det till att laga sig typ nudlar eller nåt och sen gå o kolla om mimmi är på sitt rum för hon svarar inte varken när man ringer eller på sms och hon har tydligen inte varit på skolan på hela dagen heller.







Puss

Tisdag

Shit nu var det ett tag sen man skrev blogg igen. Men har som inte riktigt haft tid, pluggade som en tok hela eftermiddagen och kvällen igår. Hoppas att något fastande iaf för provet är imorgon, blir att plugga hela resten av dagen/kvällen idag också.

Helgen var skön, bara varit hemma o vilat upp sig. Red både Minni o Pawan i söndags för det var sååå himla underbart väder ute! Båda hade damp, kanske liiiite överskottsenergi så jag har inte haft nådigt med träningsvärk efteråt och det har inte gått över än. Men härligt var det, galopperna gick kanske lite väl fort men det är sånt som händer... Hehe.
Hade ju tänkt att jag inte skulle rida Minni nåt förrän jag bantat ner hon lite så sadeln passar igen (ja, hon blivit så fet så hon inte kan ha sadeln längre...) men jag kunde inte hålla mig... Så dåligt ligger den ändå inte så det gjorde nåt!


Nu hinner jag inte skriva mer för Mimmi står bredvid mig o stressar för att vi ska gå o fortsätta plugga till nk provet! Sen blir det till att ta en promenad och sen sola! Ska bli lovely! :-)







Puss

Go brazil

Mitt nyårslöfte 2009 var ju som sagt att gå ner i vikt och att börja ta hand om mig själv bättre. Bantningen startade i tisdags (och det går faktiskt riktigt bra hittills!), igår solade jag solarium för o bli härligt solbrun och idag var det dags för helkroppsvaxning. Alltså brasiliansk vaxning är nog det mest smärtsamma jag någonsin varit med om! Folk säger att det är värst första gången, sen tar det inte lika ont men jag har gjort det hur många gånger som helst nu och det är det värsta jag någonsin varit med om! Jag började skaka och var nära att svimma. Men resultatet blir ju så himla bra och håller så länge så man hinner liksom glömma bort hur ont det tog när det är dax igen. Nu är det iaf över för den här gången och det känns mycket bra. Tur att det inte tar lika ont att vaxa benen o armarna o allt annat för då hade jag dött! Alternativt gått omkring som ngn annan hårboll eller varit tvungen gå loss med rakhyveln hela tiden.

Är det någon av er som har testat att göra en brasilianare? Vad tyckte ni om det, är det bara jag som är känslig eller...?


Igår var det myskväll vilket var superhärligt! Började med middag vid 18 tiden som bestod av kycklingsallad, det var helt underbart gott så jag åt som vanligt så jag fick ont i magen, tur det var sallad iaf, då gör det ju ingenting ;-)
Sen klockan 20 så åt vi världens godaste fruktsallad o såg på let's dance. Jag somna i soffan så hann inte se dom sista men blondinbella hann jag se och måste ju säga att hon var ganska duktig, men hon såg stel o nervös ut. Men det skulle jag också ha varit!





En bild på fruktsalladen vi åt igår

Recept:
2 bananer
2 apelsiner
2 förpackningar frusen mango
500 g vindruvor
100 g physalis
3 gröna kiwis
3 gula kiwis
600 g jordgubbar
3 passionsfrukter

Serveras med t.ex. vaniljyoghurt - mums!

Matte prov

Idag har jag gjort mitt första prov i matte B kursen och jag tror fan att det gick bra! Var bara en uppgift som jag inte kunde och självklart kom jag på hur man gjorde efter att jag hade lämnat in provet!!! Såååå irriterande, eftersom att uppgiften dessutom var superenkel när jag väl fatta hur man skulle göra, men ibland får man blackouts. Jag får återkomma senare när jag vet hur det gick ;-)


På morgonen hade vi naturkunskap, då gick vi o satte oss i bibblan o jobbade med instuderingsfrågorna, det var någon vi inte kunde så Mimmi skickade ett sms till John o frågade men han svarade inte ;-) Haha! Tydligen så fick han inte för jossan... Vi sääääger så!

Sen så hade vi idrott men eftersom jag skulle ha matteprov efteråt o jag inte ens gjort klart kapitlet så sa jag att jag varit sjuk hela lovet (vilket iof är sant) så jag skulle inte vara med och så satt jag och räknade matte på idrotten istället, mycket givande motion tyckte jag.


Sen så vet jag inte om det hänt så mycket mer, eller jo förresten, andreas har ju varit o hälsat på en liten sväng och så har vi håll på sjuka oss (nähä?!) o tagit bilder bl.a. på våra näsor och öron, haha! Det kommer ut bilder här framöver så fort vi fört över dom, vart vet jag dock inte, förmodligen på Mimmis eller Isafisas blogg (se länkar). Vi hade också en livlig diskussion om vem som hade fulast resp. snyggast näsa. Vi kom inte fram till nå vettigt alls, förvånande? Inte direkt.







Puss


Jag är en banan

Har väldigt mycket att göra nu så har suttit o gjort en massa quiz på facebook bara för att det är så himla kul!


Which fruit are you?

Resultatet blev en banan:
People think your crazy but no worries your milkshakes all the boys to the yard



Which fairytale do you belong in?

Resultatet blev Little red riding hood:
Your the Big Bad Wolf. You are woolfish and cunning, witty with a fetish for cross dressing. You might be misunderstood, but you're mysterious and alluring, sexy, strong and very very bad



Inte helt seriösa test kanske, men kul är det ;-)

Nu

så har jag ingen som helst aning om vad som händer, förmodligen blir det till att försöka plugga lite men ge upp o somna... Det är inte lätt när det är svårt!

Måste plugga matte men jag är latast i världen, mitt nyårslöfte verkar ju då gå jättebra.

Första skoldagen

Känns ut tungt fast ändå inte om ni förstår vad jag menar? Haha.

Jag & Mimmi har vakat i natt - igen. Det börjar bli något av en dålig vana det där. Men det var faktiskt för o ställa tillbaka dygnet igen, nu lär man ju då kunna somna ikväll iaf :-) Förhoppningsvis...
Stackars Fredrik har fått vara vårat offer för kvällen/natten och vi var då så jobbiga så det är nog faktiskt lite synd om han ;-) Vi spelade buzz & guitarhero och såg en helt värdelös film, hostel hette den - se den inte! Så pimplade vi kaffe o annat. Trevligt om inte annat, det är inte lätt när man är störd!

Jag har faktiskt inte varit sådär överdrivet trött idag av någon anledning. Kan bero på att jag inte ens varit vaken 24 timmar ännu eftersom jag sov till 3 på eftermiddagen igår...


Nu ska jag vara duktig o gå på lektion!








Puss

slut på lovet

Blir så irriterad på mig själv för att jag inte gjort ett piss av allt jag skulle ha gjort under lovet. Skolarbete alltså. Det blir till att vara vaken hela natten o plugga för min del! Usch vad jobbig jag är!!

Men ska bli skönt att få lite rutiner igen också, det är något som jag behöver... Nytt år, nya tider - jag ska såklart försöka bli ett bättre jag även det här året. Hur det kommer att gå får vi väl se, funderar redan på att hoppa av bussen vid OK ikväll och köpa ett paket cigaretter innan jag går "hem". Jag är hemsk, jag vet! Men jag kan faktiskt behöva något att lugna nerverna med när jag ska vara ensam i huset i två timmar ikväll... Huvva! Måste ringa mimmi sen o höra om hon kommer ikväll eller imorgon bitti. Hoppas på ikväll så jag slipper vara själv o bli ihjälskrämd innan elvira kommer!


Nu måste jag gå o packa så jag inte missar bussen, stress!






Puss

tuffa tider

Det kan vara ganska mysigt när det är så här kallt ute o man får sitta inne o dricka varm choklad, spela spel o bara mysa. Men nu börjar man ju bli något less!! Det går ju inte att sticka näsan utanför dörren utan att frysa ihjäl.
Det är jullov och jag vill åka slalom, längdskidor, pulka, tolka med Minni o allmänt vara ute i friska luften som man ska!


Nu blir det till att bädda ner sig i sängen, läsa min bok (alla var där) och hoppas på bättre tider, med andra ord måndag då det blir paaarty! Förhoppningsvis iaf, vi får väl se...






Puss


Nyårsafton 08/09

Blev kanske inte direkt som väntat men det var trevligt ändå, träffade nytt folk o så :-)

Kvällen lärde mig bl.a. att:
 - taxi från luleå till älvsbyn kostar 1734:-
 - jag fortfarande inte vet om det är en myt att man inte blir bakis av skumpa.
 - polarbröd inte är gott.
 - det är sjukt vilka mängder en enda person kan spy på en kväll (nej, det var inte jag...)
 - världen är liten - mycket liten.
 - jag ska bli nunna o leva i celibat. Eller ja, ett tag i alla fall...




Om jag inte var så förbannat trött så skulle jag bjuda på några fula bilder från kvällen men det får bli en annan gång... Nu ska jag äta upp min torra macka med räkor o sen ska jag uppsöka min underbart sköna säng!






Puss


RSS 2.0