Tillbaka i skolbänken...

...efter ett långt o skönt sommarlov. Eller ja, skönt iaf.

Är trött och hungrig som en jag vet inte vad och vill bara hem & sova. Så varför sitter man då kvar på skolan fast man slutat för dagen? Måste vara nåt fel på mig helt enkelt.

Men även om jag gärna haft sommarlov ett par veckor till så är det ganska kul att komma tillbaka o träffa alla igen, även skönt att få in lite rutiner.


Nä nu ska jag gå hem o kanske orka slänga ihop ngn middag lite senare!






Puss

PDOL

Känner att det kanske är på tiden att jag berättar för er om PDOL. Årets stora händelse.

Torsdag så hade vi lite förfest o fixade till oss hos Mimmi, det var jag, isafisa, Jossan och så Mimmi såklart ;-) Vid 10-tiden så började vi dra oss in mot stan, smarta som vi var så hade vi köpt förköp och kom därför in billigare på området. Det första vi gjorde var att leta upp en kiosk för att inhandla cigaretter & tuggummin. Sen blev vissa av oss nödiga så var tvungen leta upp några bajamajor det inte var alltför lång kö till och på vägen dit så stöter vi på Birgitta (skolsköterskan) av alla människor och full var hon, haha! Blev en gruppkram ;-)
Efter toabesöken så gick vi o såg på Maskinen som var mkt bra men jag & Mimmi blev less ganska snabbt så vi bestämde oss för att gå in på öltältet istället. På vägen gick vi in på ngn restaurang/krog o lånade toan där (mkt fräschare än bajamajorna) och där var det en tant som inte kunde sluta surra om Måns Zelmerlöw. Hon var inte ens gullig, bara sjukt jobbig & irriterande.
Nåväl inne på öltältet hade vi det sjukt skoj! Träffade på Lille John (våran mattelärare) ute på dansgolvet och han bara skakade på huvudet åt oss och hans flickvän verkade bli inte så lite svartis när hon såg oss och började klänga och hångla upp han bara för att visa för oss att han minsann var upptagen, haha! Som att vi skulle vara intresserade han liksom! Men lite roande ändå att hon såg oss som ett hot ;-)
Stötte även på han lite senare i baren när vi skulle beställa dricka. I övrigt hände det inte så mycket speciellt, vi dansade som tokar, stod längst fram när bandet spelade och kladdade lite på en av dom, haha! Sen när bandet hade slutat spela och dj:n satte på No Stress med Laurent Wolf så dansade vi på borden precis så som det ska vara. I slutet av kvällen träffade vi två killar från dalarna som bjöd med oss på efterfest i deras svit på stadshotellet så vi fick en rumsnyckel av dom och dit bar det av när öltältet stängde! Drog även med oss småbarnen Isafisa & Jossan dit. Vi skulle bada i bubbelpoolen på rummet men vi fick inte igång bubblorna så det sket sig. Men det var trevligt ändå, hittade på massa andra roliga saker istället!
Vi åkte därifrån och hem till Öjebyn klockan halv 12 dagen därpå, det säger väl allt... Vi hade trevligt! Innan vi for därifrån så bestämde vi att vi skulle förfesta där på kvällen, dom skulle bjuda på alkohol och sen betala in oss på området.

Men dom hörde aldrig av sig så då sket vi i allt och tog bussen hem till Älvsbyn istället eftersom vi var panka allihopa. Väl hemma så tog vi hand om hästarna och jag & Jossan for ut o red en sväng.
Klockan halv 3 på natten så ringer en av killarna från dalarna som vi var på efterfest hos på torsdagen och säger att dom hade försökt ringa oss hela kvällen men att det inte gått då nätet var överbelastat. Senare fick vi reda på att en massa andra också försökt ringa till oss under kvällen men utan resultat.  Dom ville att vi skulle komma på efterfest men det gick ju inte så bra... När vi pratade med dom dagen efter så hade alla kändisar som spelade på pdol varit på efterfest på deras hotellrum. Snacka om surt alltså! Gissa om vi ångrade oss som inte ringde till dom innan vi åkte hem!

Vi bestämde oss iaf för att ta bilen och åka tillbaka till piteå på lördagen och festa med dom. Så vi for dit på förfest, sen betalade dom in oss på området fast dom inte ens skulle in dit själva. Satt & pratade med vakterna utanför stadshotellet medan Jocke (som en av dom hette) gick o köpte band åt oss. Inne på området så var det skoj såklart, var inne på kittelfjäll och sen kanske en halvtimme innan dom stängde området så gick jag o Mimmi och åkte karusell, vet ni hur kul det var?! Vi vågade till o med åka batman! Sen så lyckades jag & Mimmi ta oss in på v.i.p. efterfesten på stadshotellet där bland annat timbaktu var o partajade. Träffade även på två transor som tyckte jag & Mimmi hade stora bröst, haha! Och någonstans där inne på stadshotellet eller kanske utanför så försvann min mobiltelefon från handväskan. Antingen så har den fallit ut eller så har någon jävel stulit den. Tragiskt slut på en i övrigt mycket rolig helg! Vid halv fem så tog vi en taxi (som vi inte behövde betala själv) hem till Jossan i Öjebyn.


Det var nog allt om den helgen :)






Puss

RSS 2.0