Börjar få lite ångest

Fan norrköping redan på tisdag (eller onsdag är jag ju framme). Vad fan ska jag göra där i 3 veckor utan att känna en kotte?? Hjälp.


Funderar på att festa riktigt, riktigt hårt nu till helgen innan jag åker ;) Men är samtidigt ganska sliten. Aja får se vad som händer.

Midsommar

Kände att det kanske var på tiden att jag skriver ett litet inlägg.
Var en helt ok kväll igår, var först i nybyn och hade de mysigt sen vidare in mot bränna och brännaberget. Var sådär med folk där uppe, för stort område för lilla överkalix. Men trevligt ändå, träffade många kända ansikten. Det stängde dock redan klockan 1 så då försökte vi leta upp en kul efterfest. Det gick sådär. Linnea hann somna på golvet men jag & moen vandrade till pox men det var ingen kul efterfest, en del folk men ändå inge bra. Ingen musik och ingen partystämning. Sen blev de slaggis och Popo kom dit.
Då styrde Moa upp skjuts till storbäcken (!) så jag åkte med henne dit och nattade i hebret.
När vi kommit hem dit hade jag hunnit börja bli sjukt bakis och min mage protesterade. Jag tog en samarin, åt en banan och drack massa vatten i hopp om att börja må lite bättre men icket. Efter att ha försökt sova ganska länge så fick jag till slut kasta mig upp ur sängen och springa ut och spy från "balkongen". Hann inte hejda mig för de bara vällde upp och alldeles försent upptäckte jag att det var en veranda nedanför.... Oooopsi sorry Moen! När jag såg de så kastade jag mig mot de andra räcket och spydde typ 10.000 liter till på marken. Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Var tvungen ut flera gånger under natten men så fort man kommer in igen och lägger sig i sängen så börjar det vända sig i magen igen. Huvva!
Nåväl, idag mår jag prima! Eller ja nästan iaf. Lite trött och aningens skallebank men efter pappas köttgryta till middag så kändes det bättre ;)
Och ikväll blir det NYKTERT för min del. Och ingen kan lura mig till nåt annat...

Måndag

Helvetes måndagar, jag vill bara dö. Eller iaf hem och sova. Hade tänkt att jag skulle göra rester idag men jag pallar fan inte. Ska lägga mig 6 ikväll, sova ut ordentligt och göra dom imorgon istället.

Haha!

Åååh älskar lexikon 24!

om du skjuter mot mig kommer kulorna att studsa tillbaka mot dig själv.

blir enligt dom på engelska:

if you shoot me in the balls that will bounce back to yourself.

Ibland kan det bli lite fel...

I had been with my boyfriend's knife when we were together and fished a few days earlier and was on the hall table.


Lexikon 24 som översatte Jag hade fått med mig min pojkväns kniv när vi varit och fiskat tillsammans ett par dagar tidigare och den låg på hallbordet.

Fullt upp!

Vi fixar & trixar, lockar & tuperar, sprayar & sprayar lite till, sminkar & sprayar ännu mer. Vi har det vi gör här med balfrisyrer & sminkningar! Nu är det dock en liten paus för mig medan värmepapiljotterna sitter i. Har även hunnit med att slänga i mig lite lunch, det trodde jag inte vi skulle hinna. Bolaget har även hunnit ha mig som kund idag, köpte mig en flaska vin just in case att det blir luleå och klubb extas ikväll :)
Men får se hur de blir med det, har ju ingen sovplats och det känns förjävla tråkigt att vara nykter och sjukt tungt att köra hem till ökx själv sen. Men jag vet ju att det kommer bli grymt bra där så... Fan jag vet inte.

Trötter

Funderar på att antingen lägga mig tidigt så man inte är så förbannat trött imorgon eller ta mig i kragen och plugga lite. Men det kommer förmodligen sluta med att jag sitter på fb hela kvällen. Jag är hopplös.

RSS 2.0