Less

Fan vad less jag blir. Jag orkar fan inte bråka om det här nå mer, nu ger jag upp. Det får gå åt helvete bäst fan det vill.

Basket

Igår så spelade jag & Mimmi lite basket, eller inte spelade men vi tränade på straffar, först till 21. Självklart så vann jag ;-) Har inte spelat basket på 6 år nu och jag har bara tyckt att det varit skönt. Men vet ni vad? Fy faaaaasen vad kul det var! Jag upptäckte hur mycket jag faktiskt saknat basketträningarna och matcherna! Jag skulle vilja börja igen men nu är man ju så dålig så blir väl inte det lättaste att hitta ett lag man kan spela i haha... Gud vad jag ångrar att jag slutade, speciellt eftersom jag slutade av världens sämsta anledning!

Nåväl, igår var som sagt en mycket bra dag, jag gjorde typ inget annat än tränade! Först stalltjänst & ridning fram till lunch sen sov jag några timmar, sen gick vi i gympahallen och skulle träna lite basket osv men det gick ju ehrm, som det gick med det... Någon förstörde så vi gick ut och gick i 1,5 timme istället :-) Sen när vi kom tillbaka glodde vi tv i kanske en timme och efter det var det badminton & basket i nästan 1,5 timme! Med maten gick också superbäst faktiskt.

Idag är det lite sämre.... Frukosten hade kunnat vara nyttigare och framförallt mindre men men... Efter det har det bara gått fint! Ska ut o jogga nu snart också så det blir nog bra det här :-) Måste ta mod till mig & väga mig på söndag - för första gången på typ ett år... Kommer bli hemskt men jag tror chocken kan vara bra för mig & min motivation.


Haha det blev typ bara om bantning i det här inlägget upptäckte jag precis ;-) Men det är ju faktiskt det som mitt liv kretsar kring just nu när det snart är bikinisäsong & allt. Suck.







Puss

Onsdag

Idag har jag varit grymt DUKTIG men hinner inte skriva blogg nu för jag & Mimmi ska på ballongen!




Puss

Tisdag

Jag sa ju att det skulle misstolkas!! Vi var lite busiga igår (igen) och jag vet inte om det var det smartaste med en av "grejerna" vi "gjorde". Meeen vi hade kul iaf och det är ju det viktigaste ;-) Sen att inbrottslarmet gick när vi höll på är ju en helt annan sak... Hehe.

Idag har vi inte gjort så mycket på skolan, som vanligt då alltså. Slutade precis för dagen, inte illa :-) Planerna nu är väl att ta sig i kragen och söka JOBB. Fasen vad dålig jag är på det där alltså... Sen så måste vi ju plugga på dressyrprogrammet som vi ska rida upp imorgon också. Suck....


Go to hell

Just så känner jag nu, fan vad irriterad man blir på dom där jävla människorna. Som ni kanske förstår så gick ju husmötet himla bra. Not.

Usch vad många svordomar det blev i en enda mening men jag var tvungen att skriva av mig lite ;-)


Helgen var trevlig, alltid skönt med långhelg! Onsdag tog jag cykeln och trampade till storbäcken och Moa sen orkade jag inte cykla hem så jag nattade där, fick ligga i skarven - hääääärligt! Sen blev man väckt mitt i natten men jag var död så fattade typ ingenting...
Torsdag hände inte mycket alls, "hjälpte" Moa elda lite löv o sånt i stråkan.
Fredag blev det en tripp till haparanda, var på en massa olika ställen, bl.a. ikea men jag shoppade bara loss på 3 ställen - Alko, Systembolaget och Ö&B! Passade mig perfekt... Sommarnatt!
Seeeen åkte vi till Älvsbyn och jag passade på att bil-flirta lite på vägen, himla kul hade jag! Vi är ju då tsm nu liksooooom.
Lördag målade vi huset, jag målade socken och på taket. Eller inte taket men jag satt på taket o målade det som skulle målas där :-) Jag har ju seriöst en tak-fetish, vad är det egentligen med mig och tak?! I love them. Jag älskar kickar och tak ger mig det. I början iaf men det behövs ju mer o mer, är som en drog!
Söndag åkte vi tillbaka till Grans, träffade Mimmi som återkommit från Irland. Jag blev dock besviken när jag insåg att hon inte tagit med sig den snygga guiden hem i resväskan åt mig ;-(
Söndagkväll hade vi himla roligt, mer ska jag nog inte skriva här. Det får ni klura på själva. Fast ni kommer aldrig att räkna ut vad det är vi gjorde :-)

Idag har det inte hänt mkt alls, John haffade mig o tvingade mig att boka in mig med ett utv. samtal med han på torsdag. Och jag som trodde att han glömt bort det, fan också!


Nu ska jag äta lite fil för o återhämta mig lite efter träningen så jag inte tappar allt för mycket muskler nu under hårddieten...







Puss

Husmöte

Nu har vi husmöte på 1 min!

Har varit duktig och gått/joggat lite idag. Även dieten har gått mkt bra idag! Väldigt bra till o med.
Nu jävlar ska jag komma igång o bli fit!!!!!!

Ja må hon leva...

Ja jag ska nog inte sjunga, är inte riktigt mig talang men hursomhelst - GRATTIS JOSEFIN GRANSTRÖM som fyller år idag, det här inlägget är tillägnat dig!
Du ska få en himla fin present av mig på söndag/måndag, när man då befinner sig på skolan. Mycket finare än Isafisas & Elviras såklart ;-)

Måndag

Jag är en latmask som borde vara på skolan nu men som istället sitter hemma och slöar. Ska strax göra mig nå frukost och sen ska jag ut och rida i det fina vädret, helt underbart! Känns som att det är sommar ute :-)

Sen klockan 15.35 ska jag ta bussen och åka till piteå för att se huset igen med isafisa som inte sett det än. Måste ju bara säga att huset var... Perfekt! 50 meter till busshållplatsen och vad är det för linje om inte 1an och 11an som går förbi där? Alltså samma som går till grans/framnäs så vi behöver inte ens byta buss! Lyx. Det är stoooort vardagsrum som vi ska dela av så vi får ett till sovrum, det är fint kök, det är balkong, det är bastu och det finns till och med en bil där som vi får låna och köra med! Dock är den inte påställd så ifall man blir stoppad så är det ju mindre kul...
Sen så är det bara ca 200 meter till närmaste pizzeria, om det är bra eller dåligt i vårat fall ska vi nog inte gå in på ;-)




Igår då, vad hände igår?
Jo, jag gjorde ett försök till att ligga ute o sola. Först på studsmattan men dit kom det bara en massa stora och äckliga skorvar som tyvärr kunde flyga så då tog jag en stol och gick o satte mig på framsidan och skulle sola men där fick jag inte heller vara ifred för nä då ska dom där j*vla getingarna komma och attackera mig! Så jag gav upp. Ligga o sola bland en massa insekter är inte min grej. Så för att ändå få lite färg så tog jag mammas cykel och cyklade runt hela byn. Det var mycket skönt! Sen hem och jäsa ett tag och sen ut o rida en liten sväng på kvällen :-) Minni var inte så duktig den här gången men det är en annan story... Kvällen avslutades iaf i soffan med söndagsparty med filip & fredrik - såklart!

Nu frukost!






Puss

Söndag

Sitter här och har precis ätit frukost. Snart så ska vi börja rulla mot piteå, ska och se på huset som det är tänkt att vi ska bo i till hösten.Det blir nog bra. Billigt & centralt, då måste det ju vara bra, eller?

Vet inte om det blir att stanna på grans sen eller om man far hem och tar bussen imorgon. Hade velat hinna rida idag när det är så fint väder så det lutar nog åt att fara till skolan imorgon. Dessutom måste jag ju köpa mat o sånt shit om jag ska till skolan idag, plus att jag får sitta där helt själv fram till klockan 9 ikväll. Inte så kul.


Igår fick Minni smaka på årets första gräs! Släppte lös hon på gräsmattan ett tag medan vi satt ute och hon var så lycklig :-) Studsmattan tyckte hon dock var lite läskig så den vågade hon inte gå nära... Men sen när hon tyckte att hon hade betat klart så gick hon själv tillbaka in i hagen igen utan att jag ens behövde säga åt hon, har jag inte världens duktigaste häst?! ;-)


Planerna för kvällen igår var att ligga i soffan och se eurovision song contest men det hanns helt enkelt inte med, var ute o eldade upp allt gammalt hö istället. Det rykte som bara den, tur det inte blåste! Försökte mig på att ta några coola bilder med kameran men jag hade min på grans och mammas ville inte riktigt samarbeta med mig så det blev inte så lyckat. Får se om jag lägger upp nån här sen iaf :-)


Nu packa och fara!







Puss

Fredag

Jag har helt sjukt mkt träningsvärk, vill bara lägga mig ner i soffan och inte kliva upp på hela dagen. Det skulle vara skönt.

Befinner mig just nu i älvsbyn och hit anlände jag i onsdags eftersom nicklas skulle komma o klippa minnis naglar igår :-) så nu har hon fina hovar igen lill gumman! Sen så tyckte jag att det var väldigt mycket onödigt att åka tillbaka till skolan för o vara med på fredagens lektioner som var idrott (vilket jag ändå inte är med på) och stuga (kan jag lika gärna jobba på med hemma). Har varit otroligt skönt att bara ligga hemma o göra i stort sett ingenting dom senaste 2 dagarna! Var ut och skritta Minni en liten sväng igår och hon var väldigt öm i hovarna nu när hon inte har några skor längre och det tyckte jag var himla skönt för då var hon ju lugn iaf! Ända tills vi var på väg hem och red över ängen vill säga, då blev det nåt litet glädjeskutt/dampryck som jag suttit och väntat på hela ridturen. Hon kunde helt enkelt inte hålla sig, överskottsenergi som hon har. Hon tycker för övrigt att hon har världens tråkigaste matte som bara vill skritta en hel ridtur. Men hon är söt ändå :-)

Nu känner jag att det är dags att äta frukost och då kommer man till problemet att det inte finns någon mat i huset. Nåja, får väl koka mig lite gröt iaf och sen ska jag försöka jobba lite matte. Hade även tänkt att jag skulle hinna rida ut en sväng även idag men jag får se hur det blir med det, känner att matten måste få komma först, är ju snart nationella... Huvva! Det kommer att gå bajs kan jag ju säga redan nu.






Puss

Tisdag?

Jag är helt dagvild & förvirrad idag men jag tror iaf att det är tisdag idag? Vi säger så.
Idag har inte mycket av värde hänt, har haft matte och fick veta att vi ska göra nationella vecka 23 och det är ju alldeles för snart! Måste hinna göra klart sista kapitlet (som jag precis börjat med), göra prov på det och så hinna repetera innan nationella. Hur ska jag hinna?
Nåväl det löser sig väl på nåt sätt.
Nu har jag iaf engelska och sitter här o ska försöka göra klart min artikel om Pierre de Fermat. Hata restuppgifter... Sen är det arbetsliv och då hade jag tänkt ta o göra dom där frågorna om barn & ungdomar som jobbar. Är helt säker på att jag redan gjort dom frågorna men jag hittar dom ingenstans så då är det väl bara att göra om dom då... Om jag hinner måste jag även göra klart om arbetsplatsolycka. Gud alltså vad jag ska vara effektiv idag! Sen efter skolan blir det till att söka jobb & träna på dressyrprogrammet som vi ska rida upp redan imorgon. Nåväl, bäst att sätta igång nu då!








Puss

Sorry

Datorn bara jävlas med mig så det blir tyvärr inga bilder än här på bloggen. Ska försöka fixa det på nåt sätt men tills vidare så finns dom ju till beskådning på min pixbox.




Torsdag idag och jag har sovmorgon till 14.10, det tackar man inte nej till. Förutom isafisa som är så trög att hon går på en lektion hon inte har. TÖNT säger vi om det.

Jag börjar bli väldigt hungrig nu, vad man då ska göra åt det är ju frågan. Kanske dags för frulle snart? En tallrik med lite fil skulle inte sitta helt fel nu men får se vad som händer & sker så att säga. Jag menar, vem har tid att äta liksom?
Jag måste ju bege mig till falkberget för att inkassera min lön. Eller nåt. Jag vet dock inte om den är godkänd. Vi vill ju ha guldpengar!







Puss

Bilder på g!

Snart, snart, snaaaart kommer det upp lite bilder från valborg & helgen här! Måste bara censurera en del ;-) hehe...


Onsdag

Idag vaknade jag 08.10 och insåg att jag började på 10min. Ändå låg jag kvar i sängen till 08.15 innan jag orkade stiga upp o klä på mig. Kom iaf bara kanske 2min sent så det var ju bra :-)
Haft körning på morgonen, vi skulle egentligen köra till strandpromenaden men eftersom det var så dåligt väder så tog vi småponnisarna istället och hade lite intervallträning med dom på slingorna. Fort gick det kan jag lova! Dock så hade ju vi Poker och han ville inte riktigt hålla sig till trav så det blev galopp nästan hela tiden... Haha.

Igårkväll gick vi ner till fåren vid 11 på kvällen och satt där o myste med lammen. Jag valde ut min 09063 och döpte henne till Stina. I början var hon helt vild & galen men efter ett tag lugnade hon ner sig och somnade i mitt knä :-) Hon är så söööt! Kanske blir att gå ner dit ikväll också...

Orkar inte skriva nå mer nu, ska på rummet och typ... Ja jag vet inte vad jag ska göra där men nåt iaf! :-)







Puss


Måndag

Idag är det den 4:e maj vilket betyder att det är hög tid för årets första dopp i älven! Självklart så tvingar vi med oss några andra lättlurade idioter som också vill bli förkylda ;-) E & M - känn er träffade.


Lördagkvällen blev inte riktigt som planerat... Åkte till piteå en sväng, först förbi grans o lämna alla grejer, sen in till pite & coop parkeringen där vi lämnade den snygga bilen som inte fick vara med på cruisingen... Sen satte vi oss i en annan bil men vidare kul tyckte vi då inte direkt att det var att bara åka runt så vi for in på max en sväng och där bestämde vi oss för att dra till luleå istället o gå ut på krogen. Men först åkte vi förbi grans så jag fick byta klänning. Sen brummade vi till luleå och jag hade förfest för mig själv i bilen.
Kafelino blev första stoppet där isafisa hade lite problem att ta sig in men det löste sig till slut, tack vare mig såklart. Där var det inte mycket folk men vi dansade & hade kul ändå! Sen for vi till heroes en sväng med B1 & B2. Där var det mindre kul så halv 3 var vi tillbaka på kafelino men då hade allt folk farit så vi tog beslutet att åka till kallkällan och sova.

Finns en del (dock inte många) bilder från lördagkvällen också men ´tyvärr så befinner sig kabeln till min kamera på grans så ni får vänta till imorgon med både dom och bilderna från valborg.



Nu ska jag skynda mig att packa & äta middag och sen stressa iväg till bussen som tar oss till öjebyn. Och där blir de älvbad minsann!






Puss

Bilder

Glömde ju säga att jag har världens snyggaste bilder på min kamera från i torsdags men jag hinner tyvärr inte lägga upp dom nu. Ni får se dom imorgon istället!

Valborgs 2009

Vi hade det sjukt kul!

Det blev som sagt partaj på blackis och där var det folk ska jag säga er! 300 var uppskrivna på listan men som mest var det kring 250 där. Bra stämning & bra musik så vi dansade tills fötterna brann upp (och lite till) i mina nya klackar. Var dock synd att folk började droppa av redan vid 2-tiden så efter 3 någon gång bar det av till östermalm på "efterfest". Var väl inte så mycket till efterfest dock eftersom att hälften av folket låg o sov ;-)

Har världens största blåsor under fötterna och kan knappt gå och nu såhär i efterhand kan man tycka att det kanske var lite osmart att ta på sig sina nya 10cm klackar när man ska dansa en hel kväll... Men det var helt klart värt det!


Igår var jag mest trött & bakis. Åkte från luleå vid 3-tiden eller liknande och då blev det först en snabbis förbi öjebyn och packa lite grejer och sen hem till mamma i älvsbyn. Somnade redan vid halv 9 i soffan, vaknade halv 1 och förflyttade mig till sängen där jag sov ända till 13.30. Skönt. Lite frukost på det och man kände sig som en ny människa!


Idag gjorde jag dock misstaget att slå på stereon & sätta på lite partymusik. Jag, som inte ens kan gå normalt, kunde såklart inte hålla mig från att dansa. Music and dancing is my drug. Självklart blev man helt sjukt partysugen igen! Så nu är planerna att bandagera mina stackars fötter lite, fixa till sig och sedan sno mammas bil och dra till piteå där det ikväll är pite cruising för er som inte visste det. Nu vet ni. Ni kan också vara säkra på att jag ska äga dansgolvet även ikväll! Party on, party on!







Puss

RSS 2.0