.


My legs are dangling off the edge

the bottom of the bottle is my only friend!

and do the harlem shake

Jag har i några dagars tid (alldeles för många dagar - jag har inget liv) suttit och kollat igenom diverse harlem shake-videos. Min absoluta favorit är boat crash! Tipsa om ni har nån jävligt bra på lager, har dock sett dom flesta sevärda tror jag ;)
Känns ju som att steg två i denna besatthet är att göra en egen video. Elvira är på min idé. Ska bara smida ihop nån bra plan först. Och ja, lära mig hur man klipper ihop filmer och lägger på musik o sånt... Men det kan väl inte vara så jävla komplicerat tänker jag.
 
 
Här är dom intet ont anandes om vad som komma skall... Mohahahaha!!

josåatteh

Man ska inte lova saker på fyllan. Och framförallt så ska man inte ta löften som folk ger på fyllan så himla seriöst. Men tydligen så gör ju folk det ändå. Sååå nu ska jag tydligen sjunga bridge over troubled water i kyrkan den 6 juni. HAHAHA DET HÄR KOMMER JU BLI EPISKT... Eller nåt. Fy fan.

.

Men för det mesta vill man bara att dom ska dra åt helvete och inte bry sig så jävla mycket

kalas osv

Partaj igår, helt okej trevligt! Skulle vara tjejkväll men så var det en snubbe som bjöd in sig själv och ingen ville liksom vara otrevlig och be han dra så han satt mest för sig själv i sofffan. Nykter. Kuljul typ! Fattade inte riktigt piken så han var kvar ända tills vi drog på krogen.
På challenge så var det en transa, förmodligen den snyggaste transan jag sett! Haha...
Vad gjorde jag då på krogen? Ptja det vanliga så att säga, dansade en del, drog lite vurpor (dock inte på dansgolvet), fick ont i fötterna av att gå i högklackat, bytte skor på toan, hade borta alla vänner i stort sett hela kvällen, hittade nya vänner, fick mig en scarf (eller jag trodde det var en scarf iaf, visade sig dock när jag kom hem att det var en skjorta) av random kille i toakön, drack vatten, drog därifrån.
Jaaa och sen käkade vi fyllemat på max innan mathilda larsson for hem och skämde ut sig lite eftersom facebook inte har alkolås. Var sugen på efterfest men som tur var tog jag förnuftet till fånga och somnade hemma i min egen säng istället. Skönt!
 
Kunde dock inte sova speciellt bra eftersom jag hade så helvetes ont i foten, hade tydligen lyckats stuka den nån gång under kvällen. Vaknade dessutom upp med världens träningsvärk i benen, rumpan och ryggen/axlarna från gårdagens ridtur så jag rörde mig inte överdrivet smidigt kan jag ju säga.
 
Meeeeen det har aldrig hindrat mig från att käka bakismat! Så det gjorde vi, sen var vi förbi stallet en liten sväng och kollade till totte, sen film och sen har jag bara latat mig heeeeela kvällen. Och ätit. Ätit, ätit, ätit och ätit lite till. Glass, tårta, chips, you fucking name it - I ate it. Nu ska jag rulla till sängen och sova. Ska bara betala lite räkningar o sånt shit först.

att göra ingenting på riktigt

ville bara meddela att det inte ens blev vare sig en långpromenad eller någon träning idag, har varit som en levande död idag, fy fan!
Har ingen aning om varför men nu är jag less på det här. Ska vidta åtgärder på måndag om det inte hunnit ge med sig till dess (men det tvivlar jag ju på)!

hej hej hallå

Jaa jag överlevde gårkvällen, men bara knappt vill jag lova! Blev nämligen strömavbrott mitt i allt där efter kl 11 på kvällen så allt blev KOLSVART och där står jag i min ensamhet och känner skräcken och paniken som håller på att ta över.
Sen när jag fick slut batteri i telefon också var katastrofen ett faktum. Fyyyy tusan!! Tur det finns levande ljus säger jag bara.
 
Idag ska jag göra ingenting, oj så skönt! Eller ja, jag ska ju ta mig ut på långprommis med salsan och sen släpa mig till gymmet och svettas lite men det räknas ju inte riktigt till att göra nånting tycker jag. Blir en lugn och skön hemmakväll för mig själv :) känner att det ska bli nice att spendera lite kvalitetstid med den bästa personen jag känner (mig själv alltså). Kanske slänger ihop en fruktsallad om jag orkar. Eller så latar jag mig bara, det är jag rätt bra på.

ÄNTLIGEN 18 BAST!!!

Jamen så idag fyller jag då 18 år - igen. Rätt nice ändå, nu får jag ju köpa cigg och 3,5:or helt själv! Fast jag har ju slutat röka... Och dricker inte öl. Men på pentan får jag minsann gå numera!! Fast dom har ju typ gått i konkurs tror jag.
Nåväl, nån liten fördel ska det nog finnas med att fylla 18 också ska ni se. Om inte annat så blir det ju 18-årsfest på lördag och det kan man ju inte missa! Har ju aaaaldrig varit med om det tidigare liksoom. Men alltså första gången jag fyllde 18 så satt jag hemma och käkade makaroner och korv och med tanke på hur mycket jag hatar korv så tycker inte jag det räknas som en födelsedag riktigt. Så det är egentligen inte överdrivet många gånger jag fyllt 18.
 
 
(jag har börjat kolla upp vad botox kostar, men säg det inte till någon)

Haha ungar alltså :)

…Om Djur
Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter
syltan och väntar på att bli uppäten.
... LARS 6 ÅR

Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan
de både värpa och ryta.
KATJA 6 ÅR

En del kor är svarta. De är invandrare.
KARIN 5 ÅR

Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar.
SOFIE 5 ÅR

Mamman heter höna, pappan hane, ungarna killingar och barnbarnen heter ägg.
STEFAN 6 ÅR

Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha
hönsnät runt huvudet.
HANS 6 ÅR

…Om yrken
Bonden är en väldigt lycklig man, först och Främst för att han har
traktor, men också för att han slipper jobba
HÅKAN 7 ÅR

Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar.
ANDERS 8 ÅR

En psykolog är en galen man som slår tanter.
EMELIE 6 ÅR

En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk.
ERLAND 6 ÅR

Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde, hans familj heter
Victoria, Madelena och Adam och Eva.
MARCUS 7 ÅR

…Om kroppar
Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att Tantkroppar har flera
hemliga rum i bägge ändar.
MIKAEL 6 ÅR

Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj.
BJÖRN 7 ÅR

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
SIRI 6 ÅR

Männen har fler framdelar på kroppen.
JULIE 6 ÅR

Mannen slutar aldrig att göra celler, men han kommer i en sorts ålder
han också. Den kallas panikåldern.
STINA 9 ÅR

En kropp är något som tar slut i skorna.
ALLAN 5 ÅR

Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös.
HILDA 7 ÅR

Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna.
JOHAN 5 ÅR

Det finns många sorters hud. Förhud är till exempel huden som man har
framtill medan bakhuden är huden som man har på baken.
THERESE 6 ÅR

…Om far- mor & svärföräldrar
En mormor är en som hela släkten har kommit ut genom. Då är det väl
inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet.
KRISTINA 7 ÅR

En mormor är en tant med godispåsar i fickorna.
ANDRÈ 5 ÅR

Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar
har blivit lösaktiga.
STINA 6 ÅR

En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner.
PÅL 7 ÅR

Morfar är så gammal att han inte längre kommer ihåg varför han tycker
om kvinnor.
TORE 7 ÅR

.

Egon mår lite bättre efter en visit hos doktorn i helgen. Nu ska jag bara byta olja åt han så blir han nog nöjd och glad! Eller ja, törstig är han ju som alltid men det går liksom inte att komma ifrån. Han är fin ändå 
 
Jag har haft en riktigt trevlig kväll ikväll, först varit på magdans och sen haft finbesök, inte illa! Nu ska jag sova för upptäckte precis att det är mindre än fem timmar tills jag måste stiga upp igen och jag är aptrött. Återstår att se om jag lyckas få mig nån sömn men jag tror minsann att det ska gå vägen.

Det här är faktiskt ingen låttext så klaga inte

Maybe we're not supposed to be happy. Maybe gratitude has nothing to do with joy. Maybe being grateful means recognizing what you have for what it is. Appreciating small victories. Admiring the struggle it takes simply to be human. Maybe we're thankful for the familiar things we know. And maybe we're thankful for the things we'll never know. At the end of the day, the fact that we have the courage to still be standing is reason enough to celebrate.

RSS 2.0