Nyår?

Vad händer på nyår folket? Jag vill hitta på nåt extraordinärt! Men vad? Var är festen? HÖR AV ER...

.

Ibland kan jag vara ledsen över att allt har blivit som det har blivit. Men jag kan inte göra något ogjort.
Och det är faktiskt inte bara mitt fel.
Jag vet att jag har förändrats och gjort en del dumma val men du har också förändrats. Jag känner inte ens igen dig längre och jag tycker inte om den personen du blivit. Så kanske är det lika bra att det är som det är.

Men det gör ont när en människa visar sig vara någon annan än den man trodde...

25 december = PARTY

om bara Gud visste hur skön jag va 
skulle Gud säkert pröjsa min lön idag,
men jag har säkert för höga lönekrav 
o jag glömde som vanligt min bön idag.

Tisdag

Det är redan den 21 december, förstår ni hur fort tiden går?? Som tur är är jag klar med alla julklappar (nästan, den sista ska fixas imorgon) och det känns otroligt skönt! Trodde det skulle bli sjukt jobbigt & svårt som vanligt men det gick faktiskt väldigt smidigt! Handlade klart allt på en dag på stan :) Kan ju inte skriva ut här vad jag köpte eftersom det finns nyfikna ögon som kan klicka sig in och snoka... Men pappa är jag faktiskt 100% säker på att han inte hittar hit eftersom att han har verkligen noll koll på datorer (en gång när någon lämnat på datorn hemma hos han så fick jag guida han via telefonen för att han skulle lyckas stänga av den...) så därför kan jag avslöja att till han köpte jag någon slags glögg från systemet. En väldigt dålig och tråkig julklapp kan man tycka men grejen är den att pappa är extremt svår att köpa present till för han vill inte ha nåt och är bara väldigt otacksam för det han får. Så därför har vi slutat orka lägga ner speciellt mycket tid & pengar på hans julklappar...

Nåväl nu ska jag sluta sitta vid datorn och uggla! Läggan ska städas och jag MÅSTE plugga!

Bakis

Vi hade trevligt igår men jag känner att jag börjar bli gammal, riktigt gammal. Vid 12-tiden så var jag trött och ville åka hem från krogen! Haha det är fan inte okej alltså... Men tvingade mig iaf att stanna kvar tills krogen stängde, någon efterfest blev det dock inte tal om utan det blev sängen direkt för min del.
Mer än så orkar jag faktiskt inte skriva för jag är för död idag!

Lördag

Ikväll blir de party. Känner mig jävligt opepp. Hade egentligen helst velat ligga hemma hela dagen idag! Men de är bara tagga. Dessutom så kommer ju världens bästa Oscar så de blir nog hur roligt som helst :D

Nu städa & käka frulle sen in till stan o fixa lite grejer!

Vet ni?

Ni kommer inte få läsa nåt mer intressant här längre så ni som snokar runt o snackar kan sluta klicka in er här från o med nu.

Jag har stängt locket igen, väljer att inte tänka och gå vidare. Det är en överlevnadsgrej, jag orkar inte ta tag i nåt just nu. Så synd för er då. Fuck off...

Lill-lördag

Det finns inget som heter onsdag, i min värld är det bara lill-lördag. Och det betyder partaj & galej! Eller iaf som det blir ikväll, en lite finare middag :) Yes ni läste rätt, jag ska skippa nudlarna & micromaten idag.

Sen så börjar ju även julkalendern idag och den måste man såklart se, har sett reklamen för den och den verkar faktiskt vara helt ok i år! Undrar om den fortfarande går kl 18.00 på tvåan? Eller var de ettan? Jag kommer inte ihåg :P Måste ta reda på det så jag inte råkar missa första avsnittet.

RSS 2.0