Bilder

Det tog EN TIMME för denna snabba dator att ladda upp 33 bilder på facebook. Men nu har jag iaf laddat upp lite av bilderna från markanden & pdol. Resten kommer upp på pixbox när jag får ork för nu ids jag då fan inte ladda upp nå fler bilder idag. Och inte orkar jag berätta för er om pdol heller. Det får bli någon annan gång helt enkelt.
Men tills vidare - spana in dom supersnygga bilderna på facebook!





Puss


Marknad & pdol

Oj vad länge sen jag skrev sist och OJ vad mycket roligt som har hänt! Vet inte var jag ska börja.
Kan väl börja med vad som hände helgen jag skrev sist, när jag befann mig hos elvirablåtira. Då blev det ju alltså utgång på fredagen med Teresa, Sandra, ngn Linnea (aldrig träffat hon förr) och min söta Emma. Kvällen började med en mysig middag på färjan, jag tog caesarsallad och ett glas vitt, mycket gott var det! Efter middagen blev det partaj och en massa frozen strawberry daquiris och vilt dansande på det överfulla dansgolvet. Träffade mkt roligt folk, bland annat några som ville ha med oss på efterfest på deras båt vilket vi tyckte lät skoj så vi tänkte fara dit men ändrade oss och for på en annan efterfest på östermalm istället. Hm ska nog inte skriva mer om den kvällen.
Men jag var faktiskt väldigt lugn & skötsam av mig den kvällen :)

Dagen efter, alltså lördag, så var det ju pyjamasparty hos Sara. Jag var helt sjukt trött & sliten så hade faktiskt tänkt stanna hemma & sova men jag tog mig i kragen och korkade upp spriten istället - igen. Vi hade det himla trevligt där, grillade, åkte flotte, bastade och badade i älven.



Då hoppar vi lite till helgen efter det. Alltså Överkalix Marknad. Vi lyckades lura med oss Mimmi men Jossan & Elvira dissade oss, synd för DOM!
Torsdag var vi inte ut ngt eftersom vi kom fram till ökx vid 1 på natten men hann iaf säga hej till lite människor och skjutsa hem två okända filurer som vi skulle komma att stöta på fler gånger under helgen. Lina & Johnny hette dom.
Fredag klev man upp klockan 6 på morgonen för att jobba. Tungt. Men det gick bra iaf och på kvällen drog vi ut, först till Ida, sen for jag & Mimmimannen vidare till Lainnea där det hördes ett braaak. Mer säger jag inte... Dom som fattar dom fattar helt enkelt. Och ni andra kan ju klura tills ni ruttnar bort. Iaf, sen promenerade vi in till bränna och öltältet och det är där minnesluckorna börjar. Eftersom att jag & Mimmi kom ut rätt sent så fick vi stressdricka lite (mycket) för att hinna ikapp alla som börjat tidigare och det är inte bra att dricka för fort mina vänner. För innan man hinner man vet ordet av så ligger man däckad på gräsmattan utanför polisstationen och två poliser kommer fram och frågar hur man mår och om man har några egna ben att stå på. Då man inte är kapabel till att varken svara eller visa att man kan stå upp (för det är svårt att ställa sig när hela världen snurrar) ja då är det himla bra att ha en kompis med sig som kan svara i ens ställe så att polisainen tror att det är man själv som svarat. På detta sätt slipper man alltså åka i fyllecell, hett tips alltså!
Nu säger jag ju inte att detta har hänt, jag bara vet att det är så. Ehm...
Ja sen bar det iaf vidare till hotellet och skaka rumpa och sen hem o sova. Den här gången var det vi som fick skjuts hem av Johnny & Lina, det var snällt!

Lördag var det tänkt att jag skulle jobba igen men det gick bara inte så jag sov ut istället. Sen var det tänkt att vi skulle till Emma men fick inte tag i hon så vi drog till Moa istället. Och sen till Iida Larsson. Och sen till nåt annat folk. Sen till Emma larsson. Och därefter vidare, först till öltältet och sen hotellet. Denna dag tog jag det inte lugnt men lugnare. (eller vänta nu, vem sa att jag inte tog det lugnt i fredags?)





Ojojoj vilket långt inlägg det här blev och ändå har jag inte ens börjat skriva om pdol. Men vet ni vad barn, jag är så himla trött & bakis just nu så jag orkar faktiskt inte skriver mer. Berättar om pdol någon annan dag.
Bilder orkar jag inte heller lägga upp nu, ni får klara er utan dom några dagar till. Men jag kan ju säga så mycket som att det är himla snygga bilder jag har. Och ALLA kommer upp på pixbox men de flesta blir nog privata! Kanske att orkar lägga upp lite bilder här på bloggen sen också. Vi får se.

Nu ska jag bädda ner mig i min sköna säng och ringa lite samtal (från hemtelefonen, mobilen har jag supit bort, men det är en annan story) och sen ska jag soooova läääääänge!






Puss

Back on track

Har som inte orkat skriva här på ett bra tag, detta på grund av den otroooooooligt sega datorn som vi har i älvsbyn.
Nu sitter jag dock hos elvira så tänkte passa på att snickra ihop ett litet inlägg.
På tal om att snickra så håller jag & isafisa på att bygga terränghinder som vi förhoppningsvis ska kunna hoppa med pollarna sen när dom är klara. Riktigt bra går det ju kan jag meddela.
Har hunnit hända ganska mycket kul sen sist jag skrev men orkar inte berätta om allt nu.
Men en grej är iaf när vi var o lämna ett släp med skräp på soptippen, det var mycket kul, haha! Tur man är tjej när det finns hjälpsamma karlar tillhands alltså! Puss på han på sopen liksom.

Har också hänt en massa dåliga grejer, fått dåliga nyheter osv. Men det orkar jag inte heller ta nu, det får lösa sig på nåt sätt.

Sen så har även Minni gått o fått mugg den hästdjävuln. Fan alltså varför?! Förstår inte varför hon har fått det nu helt plötsligt. Aja får se till att sköta om det så blir det nog bra snart. Men liksom först strålröta, sen torra o spruckna hovar och nu mugg. Vad är fel med min häst? Har iaf varit på granngården idag och köpte liniment till hennes varma o svullna ben så förhoppningsvis kan jag börja sätta igång hon lite mer snart... 


Nu orkar jag inte skriva mer, ska vara social med ElviraBlåtira. Hoho förresten så har jag ju ridit båda hennes hästar idag! Haha... Eller rida var väl o ta i men åkt lite barbacka iaf ;-)

Det var allt för denna gången!







Puss

Älvsbyn nästa

Ikväll drar jag tillbaka till älvsbyn men först måste jag hinna packa och fara om till lägenheten & gå ut med soporna som jag lovade Malin... När jag ska hinna det har jag ingen aning om! Men det löser sig nog.

Idag har jag legat ute o stekt på gården men efter nån timme gick solen i moln så då gick jag in. I stressen att hinna ta mig ut i solen medan det ännu var bra väder så hann jag inte äta någon frukost så nu börjar magen kurra lite. Det är faktiskt ganska synd om min mage så mycket som jag torterar den med allt möjligt! Så frukost nästa för mig...

Har även hunnit med att hyra ut ett av rummen på klubbgärdet så snart kan jag inkassera 1000:- och det behövs ska jag säga er! De kommer på måndag och ska stanna hela 3 veckor. Får se hur det kommer att gå för jag har ingen aning om hur det går till när man hyr ut rum! Är mycket som måste fixas också innan de kommer, måste bland annat sätta lås på dörren och köpa ngn billig extrasäng att ställa in.
Så det blir nog till att åka till Piteå och fixa det imorgon, suck. Jag som sett fram emot att äntligen få spendera lite tid med hästkraken! Men det hinns nog med det också så småningom...


Satt och försökte hitta en bild på där jag rider Minni men det enda jag hittade var dom här

  

Varför finns det inga normala bilder på mig & Minni?! Det måste åtgärdas snarast!
Tills dess så kan ni ju kolla in dessa superheta bilder på mig & Grande, haha...
Kolla in min stolsits på alla bilderna! Syns mest på den till höger...
Går att klicka på bilderna så blir dom större.

  

RSS 2.0