sluta svamla

Jag har som vanligt inte vettigt att säga men jag skriver här ändå.

Har lektion nu med Lea, hästsjukvård. Lat har jag varit. Men nu ska jag ta tag i uppgiften om kvarka och svara på frågorna!

Hahaha!

Satt och läste igenom gamla blogg inlägg och när jag läste det här http://matildalarssson.blogg.se/2010/april/nattuggla.html så kunde jag inte annat än skratta! Det är en sån där story som skulle kunna platsa bland tripprapporterna på en viss sida om det inte hade varit för en enda liten detalj; Vi var 100% spiknyktra under hela händelseförloppet! Jag kan alltså inte ens skylla på några sinnesförändrande medel utan jag är bara helt enkelt sjukt i huvuudet eller nåt, haha :) Sjuk i huvudet/barnslig whatever. Vi har då kul iaf.

Kom på en annan grej när jag läste det där också - det är SJUKT länge sen vi har klättrat upp på nåt nytt tak! Det är nåt vi borde ta tag i nu innan de blir för kallt tycker jag.


Alltså fan nu blev det ännu mera svammel från min sida, ett helt inlägg utan ett enda vettigt ord sagt! Det är verkligen dags att uppsöka sängen för mig nu...

OJ

vad jag verkligen jättemycket borde sova nu! Hjärnan är helt väck.


Nåväl, första skoldagen idag. Känner redan hur irriterad och less jag är på vissa människor. Hur ska jag orka ett helt år till med dom??
Är en massa saker jag är irriterad för men jag har bestämt mig för två saker:
1. Satsa lite seriösare på skolan, inte få en massa rester igen och göra bort alla gamla jag har
2. Inte prata mer med X. Vill inte riskera att råka säga för mycket.

Så ska verkligen försöka fokusera nu det här sista året och sen festa utav bara HELVETE på studentveckan! Bättre sent än aldrig att ta studenten tänkte jag ;) Nej fan alltså studentveckan kommer vara grym, jag är redan taggad! Men jag vet då någon som kommer vara rejält sliten efteråt... Hehe




Shit happens when you party naked!
<------ True story...


Blir alldeles för mycket svammel här nu känner jag - dags att nanna kudde. Sängen nästa!

Party on

Nu blire party! Mer än så hinner jag inte skriva för jag har inte ens börjat göra mig i ording - STRESS...

Men jag är ju snabb så det är ju inga problem ;)




Blame it on the alcohol...

Haha!

Igår så fick jag för första gången se bilderna från handdukspartyt. HAHAHA säger jag bara! Sjukt snygga alltså. Inte så många som är facebook-material så att säga men en del kommer nog upp där iaf ;)

För er som vill ha en liten smygtitt så finns det några få bilder upplagda här.



Det om detta som en viss person brukade säga.
Idag har jag inte gjort mycket alls. Eller har inte gjort mycket alls dom senaste dagarna faktiskt. Gått ut med Sötis Poudi som jag har medans tjockisarna är i turkland. Varit o ridit världens finaste Minni (som jag har saknat hon när jag var nere i norrköping!) och hon var fortfarande öm i hovarna, ville inte alls gå på grusvägar så nu blir det att slå på hon skor nästa gång hovslagaren kommer.
På morgonpromenaden idag så var jag & Tanja faktiskt ner till älven och badade lite (eller ja, vadade i alla fall) tror hon tyckte det var ganska skönt faktiskt! Måste ju bli enormt varmt med den pälsen... Nå det gick iaf riktigt bra ända tills nån jävel smällde en smällare en bit bort. Då blev allt superläskigt och lille vovven ville bara hem och gömma sig.


På tal om ingenting så börjar jag bli partysugen igen. Nästan en hel vecka sen sist ju ;) Haha!
Nej egentligen så är jag nog mest sugen på räkor nu när dessa kräftskivor drar igång. Men sånt är dyrt, riktigt dyrt så det får vänta tills lönen kommer!


Jag svamlar ganska mycket.


Bilder från handdukspartyt

Kommer upp på facebook så småningom...

Handduksparty - igen!

Känner att det kanske är dags att skriva ett par rader här.

Efter förra årets succé så blev det så klart en favorit i repris i år.
Det här året sänkte vi straffet på om man tappar handduken från 10 straffklunkar till 5. Och det var nog tur det... Förra året tappades nämligen totalt 2 handdukar, en av jocke och en av elvira (eller var det mimmi?). Det här året tappade jag räkningen vid ca 10 tappade handdukar. Vad beror detta på?

Mina stackars grannar har fått stå ut med mycket i natt... Spelat sjukt hög musik och dessutom haft allsång som överröstat musiken (hur vi nu lyckades med det) och skrikit o levt om. Mitt i veckan, hade ju varit en sak om det var helg.

Hursomhelst, jag fick tydligen för mig att jag skulle leka inkastare när vi satt ute och rökte för jag började ropa åt alla som gick/cyklade förbi på vägen och försökte få dom att komma och festa med oss. Janne på 48 bast, två 16-åriga pojkar som varit o köpt kakor på statoil och en till kille lyckades vi lura till att stanna ett tag. Jag tyckte verkligen synd om småpojkarna, dom måste ha trott att vi var ett gäng helgalna alkisar. Men dom var iaf snälla och bjöd på mariekex!
Lyckades även få en av mina grannar och hans kompis att komma på festen.

Alltså jag undrar vad dom tänkte om oss egentligen? Ett gäng rejält packade 20-åriga tjejer som sitter ute och festar en onsdagnatt iklädd endast en handduk.

Jag blev iaf lite halvless på dom nya gästerna efter ett tag och ville gå och slå på bastun istället. Jag blev dock stoppad av någon klok människa. Så jag bestämmer mig för att gå och lägga mig i badkaret istället. Men det var kallt att ligga där så blev inte kvar speciellt länge.


Resten av kvällen är lite (mycket) suddig. Kommer ihåg att jag vid halv 4 tiden på morgonen såg att jag hade ett missat samtal från min blivande man. Jag tyckte det var en superbra idé att ringa upp då. Dumt val. Det enda jag kommer ihåg från det samtalet var att jag gick ut o satte mig på gräset när jag ringde så Isa & Elvira trodde jag hade följt med en av killarna till hans hotellrum på furunäset. Och jag kommer ihåg vilka 3 personer jag pratade med. Men inte ett ord av vad jag har sagt till dom. Och jag vill nog inte veta det heller!

Blev inget nakenbad i älven eller i kanalen inne i piteå heller. Jag var den enda som var sugen på det tydligen.




Vilken galen kväll det blev... Jag klarar inte av att supa, beter som en jävla alkis när jag är full. Illa. Jag ska sluta med alkohol.


Visa slutord så jag tror jag avslutar här.

RSS 2.0