Söndag

Trött som ett får efter kvällen igår men det var det värt! Det var trevligt och snubben på systemet behövde inte oroa sig, jag drack inte upp alla fyra vinflaskor själv - bara tre av dom. Men Deli skulle ändå ringa han och boka in en tid så jag fick prata. Snällt att dom erbjuder stödsamtal på systembolaget. HAHA

Planen var att vi skulle fara och åka pulka på vallsberget ikväll men det vet de tusan om jag orkar det... Har ju snöat så sjukt mycket dessutom! Kan det inte räcka med snö snart?! Går ju inge fort i backen med all nysnö.

Har iaf varit o stuckit i motorvärmaren i bilen så ikväll blir det att åka och handla. Ganska välbehövligt tror jag. På tisdag blir det dessutom en tur till reprisen för jag måste köpa taklampor till vardagsrummet, hallen & sovrummet! Plus en massa andra saker jag behöver.

Ögonlocken är tunga som bly så nu orkar jag inte skriva mer här! Blir nog en tidig kväll, min nya soffa kommer ju klockan 7 imorgon bitti :)
Hade jag haft en kamera så hade ni fått se den för den är så sjukt fulsnygg så det finns inte! Men ni får helt enkelt komma och hälsa på och se den med egna ögon istället.

Tusen gånger starkare

Haft muntlig redovisning av bokanalysen på skolan idag, gick väl bra med tanke på hur lite tid jag lade ner på att förbereda mig. Trivs så sjukt mycket bättre på komvux än jag gjorde på gymnasiet! Mycket intressantare diskussioner och det känns inte som att man sitter och slösar bort sin tid på massa onödigt tjaffs.
På måndag börjar jag med psykologi A, rättskunskap, engelska B och spanska steg 2. Har ju egentligen redan läst steg 2 och halva steg 3 i spanskan men det är så himla länge sen och jag har inte använt spanskat at all på kanske 5 år eller nåt sånt så har ju hunnit glömma bort i stort sett allt. Alltid bra med repetition!

Har för en gångs skull varit duktig o lagat mat idag! Det händer minsann inte varje dag ska ni veta, oftast inte ens varje vecka... Men jag har ju lovat mig själv att jag ska börja äta regelbundet; frukost, lunch & middag och mer frukt/grönsaker. Så tänkte att då får jag väl ta o koka mig spagetti idag då, kanske inte världens bästa lunch men en början iaf ;) dessutom så åt jag en tomat till också, de ni! Har ju då iaf lyckats få in som rutin att äta yoghurt & müsli till frulle! Ett steg i taget... Det blir nog bra det här.
Nu känner jag mig dock äckligt mätt, min stackars mage är inte van vid att äta mat! Trött också, kanske en liten siesta nu på det hela? Skulle vara skönt :)






Puss

Någon som vill ha en soffa eller två?

Sitter här hemma och mumsar yoghurt & müsli och känner mig stolt över dagens shopping.
Idag har jag nämligen inhandlat mig en ny hörnsoffa och den är RÖD. Yes ni läste rätt, väldigt röd till och med. Den blir levererad hem till mig på måndagmorgon så före dess måste jag ha gjort mig av med mina två soffor som för tillfället står i vardagsrummet. Så ifall det är någon som känner att dom vill ha en soffa så är det bara höra av sig! Den ena är en 3-sits ljusbrun (tan kanske färgen heter?) skinnsoffa och det andra är en beige 3-sits tygsoffa.

Nu ska jag vandra till lille Deli som var så snäll och handla åt mig igår därför får han ett omnämnande i min otroligt populära blogg!
Sen ska jag hem och träna på föredraget jag ska hålla imorgon (isafisa får leka publik) och seeeeeeeeen ska jag väl kanske orka laga mig nån middag innan jag går och lägger mig också. Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag inte orka det. Är det inte sjukt jobbigt att laga mat? Massa jobbig disk blir det också...

Dagens att göra:

1. Ringa HSB och säga att jag inte vill ha någon motorvärmarstolpe ännu
2. Beställa hem alla böcker jag behöver till kurserna som startar nästa vecka (grattis till mig själv att jag som vanligt inte kan göra sånt i god tid...)
3. Skriva ut bokanalysen och träna så att jag kan redovisa den muntligt på onsdag
4. Handla
5. Skriva uppsatsen till 1800-talsboken


Hm det får nog räcka, resten jag måste göra skjuter jag upp till morgondagen!

2011

Nytt år och det kan ju bara bli bättre än det förra! 2010 är förbi och nu är det dags att lägga allt som hände då bakom sig och gå vidare.
Mina Nyårslöften:
1. Bli bättre på att ta hand om mig själv med allt vad det innebär
2. Inte ändra på mig för någon annans skull
3. Spendera mer tid med min andra familj
4. Fortsätta vara SINGEL och inte ge mig in i nåt förhållande igen, karlar är bara knas och jag är inte redo att låta någon komma nära innan jag har blivit hel igen.

RSS 2.0