.

Haha vad fan hände den 16 april? Besöksstatistiken fyrdubblades så jag blir nästan lite orolig att jag typ gått runt på stan med bajspapper som fastnat i byxorna eller nåt och så har alla som såg mig letat upp min blogg för att se om jag skrivit nåt om när jag upptäckte det.
 
OM SÅ ÄR FALLET: JAG UPPTÄCKTE DET ALDRIG!!! Nu en vecka senare är det borta iaf, kollade precis.

.

Idag är det torsdag. Imorgon är det fredag. Tänkte att ni nog inte visste det.
Jag ska till stallet imorgon. DET visst ni iaf inte!!
 
Oj vad intressant informachoon alltså. Jag är trött. Har inte kunnat sova sen jag slutade med imovanen, så jävla roligt då! Skitgrej. Jaja, ikväll är tredje natten utan så nu borde det ju börja bli lättare. Satan i gatan vad snabbt man blir beroende av dom små jävlarna alltså. Heeelt galet!

Kamphuuuund

Salsan hamnade i sitt livs första hundslagsmål igår! Vi var nog lika förvånade både hon och jag haha... Det gick dock bra, vi fick isär dom rätt snabbt utan att bli bitna själva och hundarna klarade sig nästintill helskinade, sally fick en liten skråma på ena bogen bara men det blödde knappt. Det ser dock rätt dramatiskt ut när en dobermann och en stor amstaff ryker ihop!
Men vi avslutade allt bra och hundarna är kompisar igen :)
 
Idag har hon träffat två whippettikar som hon ville leka med men dom tyckte hon var lite läskig så vi promenerade bara tillsammans en stund. Dom ska nog bli kompisar tids nog tror jag!

too old for this shit

Lördag var det tydligen dags. För party. Eller... Vinkväll. Eller vad fan man då väljer att kalla det.
Åkte till Ida, drack massa vin, blev full, RÖKTE! Efter två jävla månader utan ett enda bloss så väljer jag att faila NU. VAD FAN?!?!
Sen fortsatte jag dricka. Nån gång efter kl 23 så var det dags för pizza och hemgång. För dom andra iaf. Jag själv drog istället vidare till A. Där jag drack mer vin och rökte mer cigg (allt var ju ändå förstört). Jag blev rökfull och illamående. Spydde, drack vatten, åt en pizzaslice. Börjde må lite bättre.
Det kom dit två människor, en jag kände och en jag inte kände. Dom var... Stressade kan man säga. Det smittade av sig så vi blev också stressade. Helt utan anledning. Jag vet inte, folk smittar av sig sina energier bara, det är ofrånkomligt.
Surrade ett tag osv sen for dom igen. Jag satt i soffan ett tag men insåg till slut att jag var alldeles för trött för att orka fortsätta festa så då promenerade jag hem. Övervägde till o med taxi ett tag men kom fram till att jag kan ha roligare för dom pengarna. (Läs: köpa bakismat dagen efter)
 
När jag kommer hem strax efter 3 på morgonen så har kattfan DAMP på riktigt, jag höll på bli tokig. Kunde inte sova så jag gick upp o käkade lite yoghurt & müsli. Gick o la mig igen. Kunde fortfarande inte somna. Dampfallet sprang omkring som en tok i lägenheten och attackerade mig så fort jag råkade röra en kroppsdel en halv millimeter under täcket. Till slut gav jag upp och svalde två imovane. Då kunde jag äntligen somna - skööönt!
Telefonen fick slut batteri nån gång under natten så när jag vaknade hade jag ingen aning om vad klockan var. Gissade på kanske 10-11 tiden men hoppades på 12 så jag kunde åka och köpa pizza direkt. När jag fick liv i telefonen så avslöjade den dock att klockan var HALV JÄVLA FEM PÅ EFTERMIDDAGEN!! Vad hände? Måste ha blivit helt utslagen av tabletterna.
 
 
Har iaf kommit fram till att jag är för gammal för sånt där festande och partyn och dylikt. Det är bara PRO-dans som gäller för mig framöver. Syns där?
Rökfri kommer jag också vara. Det var en engångsgrej som hände i lördags. Eller fyraellerfemgångsgrej. Whatever. Nu är det slut igen.
 
 
 
 

RSS 2.0