Tjejen med koll!

Det är ju fan inte förrän nu på måndag man ska deklarera, då äre ju lugnt! ;) Tur det finns folk som kan upplysa en om sånt.

Fan fan fan fan!!!!

Kom precis på att jag ju glömde bort o deklarera i måndags! Så jävla lyckat, någon som vet vad som händer om man inte deklarerar i tid?





Nåväl, nu har jag precis haft jour & ätit frukost, var grymt tungt att stiga upp i morse så jag låg o snoozade tills det var 5min kvar tills jag måste börja gå till bussen. Då blev det lite stressigt kan jag lova. Självklart så missade jag bussjäveln så var tvungen att springa hela vägen till knuten (busstation) och hoppa på den där istället.
Hatar att måsta springa på morgonen när man inte ens hunnit vakna! Världens bästa kondis har jag ju också så höll på att dö av andnöd när jag satt i bussen, var tvungen att knäppa upp den lite för tighta bh:n för att kunna andas ordentligt. Ja men det är sånt som händer om man lever mitt liv, tur att det inte var så mycket folk på halv 7 bussen iaf!

Eftersom jag "försov mig" (=orkade inte kliva upp) så hann jag såklart inte ta rätt på tvätten i morse heller så nu ligger den nog där halvtorr i torktumlaren. Ja ja jag slutar ju 10 idag så om jag åker hem direkt o tar hand om den då så hinner det ju inte mögla. För att detta skall inträffa måste nämligen tvätten ligga kvar i tvättmaskinen ett par dagar. Så det är ju lugna puckar liksom!



Men nu skall jag sluta sitta här och svamla och istället masa mitt feta arsle ner till stallet där vi ska ha dagens första & enda lektion. Vi ska ha Lea i den underbart roliga kursen "arbete med häst". Nä men så tråkigt är det faktiskt inte, håller på med foderlära nu och som den tönt jag är så tycker jag faktiskt att det är ganska intressant!
Men hörs senare, nu måste jag rusa!








Puss

Duktigt värre!

Lyckades klara GODKÄNT på samhällsprovet om EU fast jag inte hade pluggat ett piss och knappt ens orkat hänga med på lektionerna. Det trodde jag fan inte! Är dock lite besviken på att jag inte fick några poäng för att jag skrivit bengt pohjanen som eu-nånting. Det borde ju vara givet eller hur?

Nåväl, tjejkväll på stan ikväll. Får se om jag orkar. Skulle ju egentligen tvätta & sånt skit med mimmi också men jag känner mest bara för att vara hemma & dra täcket över huvudet. Skulle vara skönt... Jag orkar fan inte med alla måsten.

Gonatt

Vad gör jag egentligen vaken den här tiden när jag börjar klockan 8 imorgon bitti? Fucked up dygnsrytm, dags att nanna kudde.

Om...

...ni klickade in er här för att läsa nåt intressant så måste jag nog göra er besvikna.

Det händer inget intressant i mitt liv just nu! Gick o lade mig i sängen direkt jag kom hem från skolan igår och somnade ganska fort. Vaknade kl 4 på morgonen, kollade på klockan - somnade om. Vaknade kl 6 på morgonen, kollade på klockan - somnade om. Vaknade halv 8 på morgonen, kollade på klockan - läste ett sms från J, låg vaken ett tag innan jag (surprise, surprise!) somnade om. Vaknade halv 11, kollade på klockan - läste två sms från M och somnade om. Vaknade halv 12 på morgonen, kollade på klockan - försökte somna om. Men den här gången gick det inte.

Resten av dagen har varit ungefär lika spännande. Haft en jävla massa ångest över tusen oväntade räkningar som måste betalas snarast. Dessutom måste jag tydligen deklarera i år också. Senast idag klockan 24.


Orkar inte med alla tusen miljoner saker som jag måste göra. Jag har ingen ork. Jag orkar inte. Låt mig bara vara...

Bloggtorka

Jag har inte så mycket att blogga om idag, är fortfarande down.
Sovit bort halva dagen på skolan, från lunch fram till att någon jävel väckte mig vid halv 3 och frågade hur det var med mig. Kan jag inte bara få dö i fred nån gång?! Man behöver inte vara sjuk för att man sover i en fåtölj (stavning?) på skolan ett par timmar. Bara lite trött & down.

Nåväl nu ska jag hem och kanske diska & tvätta lite kläder. Men mest troligt ska jag bara hem och dö & deppa lite för mig själv tills jag somnar. Fan att man inte får tröstäta längre, mina fettodagar är över! (Eller ja, jag är ju fortfarande fet iof men snart så blire ändring på det med! Går ju åt rätt håll iaf.)



Ja iaf, RING MIG INTE IKVÄLL! Vill ni nåt så får det faktiskt vänta tills imorgon, kommer inte palla svara i telefon ändå. Ska bara vara för mig själv ikväll. Då vet ni det!

Mer kvinna än man iaf

Min kvinnliga sida:
[  ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[  ] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 19 poäng

Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[  ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[  ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 11 poäng


Måndag

Idag har jag varit down. Men så kan det vara ibland.

Bläää

Hela min existens protesterar mot att plugga på ett jäkla samhällsprov. Och jag får ju inte ens sitta o smaska på nåt gott & onyttigt under tiden! Det här suger verkligen hästballe.

Pepparkaka!






Nej inte riktigt kanske men tänk vad nice om det skulle gå så fort? Men jag tror minsann att jag iaf fått liiite färg efter att ha stekt i 1,5 timme på ett svart tak :) Helt sjukt varmt var det! Låg till o med och svettades ett tag endast iklädd bh & uppvikta mjukisbyxor. Lovely! Mera sommardagar, tack!


Nu börjar dock magen kurra lite granna, kanske dags för dagens första naturdiet?

Underbara väder!

Tror minsann att jag ska ta och klättra ut på taket och lägga mig där & sola! :)




Hittade ingen bra solbild på mig men här syns jag i bakgrunden iaf :)
Och snyggingen i fokus är min älskade man så klart <3

In the sunshine

Kommer precis från duschen så nu sitter jag här och låter det droppa vatten från håret ner på tangentbordet och längs ryggen. Underbart skönt var det att duscha idag av ngn anledning! Sen fick jag nåt cp ryck och har öppnat typ alla fönster i hela lägenheten för att få in lite frisk luft :) Hääärligt!
Hade velat gå på en promenad i det underbara vädret eller ännu hellre, fara ut och rida en sväng men självklart så ska min fotjävel hindra mig. Jag börjar faktiskt bli less på att vara invalid, tycker den kan bli bra typ NU!

Sovabloggen

Ja jag borde nog verkligen starta upp sovabloggen idag har jag nämligen sovit till halv 3 på eftermiddagen, alltså 13 timmars sömn och jag vaknade inte ens av mig själv utan för att malin ringde. Det sjukaste av allt är att jag är trött. Måste ju vara nåt seriöst fel? Haha! Men man blir ju trött när man sovit för mycket också så...

Naturdieten gör nog sitt till också, nu vill jag ha en våg så jag kan se mina framsteg! Är ju inte så motiverande att gå på VLCD och vara konstant trött, hungrig & grinig när man inte får se siffrorna rasa neråt.
Undrar hur mycket jag gått ner den här veckan?






Ungefär så här trött & svag känner jag mig...

Fredagsmys

Tänkte se disturbia som gick på femman ikväll men efter en timme in i filmen så insåg jag att det är nog ingen bra idé att jag sitter uppe o ser en thriller när jag är ensam i den här stooora lägenheten. Kalla mig pussy om ni vill, jag är sjukt mörkrädd!

Så jag kom istället fram till att jag skulle sätta mig och se nåt avsnitt av ponnyakuten på svtplay istället ;) Haha vadå nerd?

Äntligen helg :)

Kommer precis från klubbis, har varit o kikat lite på nya lägenheten och så har jag varit in på hsb och lämnat borgenärspapprena. Dom tycker tydligen att jag är för fattig för att få en lägga annars! Jag tycker också att jag är för fattig men inte för fattig för att få en lägga utan borgen.

Men lite extra cash varje månad skulle ju inte skada...
Typ en sisådär 40.000 i månaden skulle sitta finfint! Då skulle jag ha en fin bil, en fin och snabb motorcykel, en fin och rymlig 2:a inne i stan med tvättmaskin, torktumlare & diskmaskin och så skulle den vara sjukt snyggt inredd! Så skulle jag köpa en ny mobiltelefon och lämna tillbaka amandas som jag för tillfället lånar/använder, en flashig superteknisk laptop, mobilt bredband, en stoooor platt tv, en sjujäkla musikanläggning, en walk in closet full med nya snygga kläder och massa skor, ska finnas till varje tillfälle! Och... nä nu får jag nog lugna ner mig lite. Stop dreaming and start to make some money! Men hur? Är ju fan omöjligt att få nåt jobb.

Ingen problemlösning

Men det går nog bra ändå.

Är så jävla trött nu så vill bara lägga mig ner nånstans och sova. Kanske att idrott B är ute idag, då kan jag ju gå till röda rummet? Ska kolla upp det.





Imorgon äre party på allstar för sötemma som fyller 20! Men min fotjävel hindar mig från att vara med, hoppas ni får kul ändå! <3


Trött

Jag är så sjukt trött!

Det var inte värt det, lösa problemet? Kanske, får se.

Godnatt...

Nu är jag trött - sängen nästa! Ska bli otroligt skönt att mojsa ner sig under täcket.

Naturdiet dag 2

Går lite bättre med naturdieten idag, har precis druckit min andra och inget annat än dom har tagit sig ner i min mage idag :) Nu är dock förrådet slut och jag måste gå till kvantum eller coop och handla mer, tyvärr en mycket dyr diet det här! Men so worth it om jag lyckas gå ner 4kg den här veckan. Skulle ni betala 340:- för att gå ner 4kg?


Idag har jag för övrigt varit grymt duktig och gjort två omprov jag hade i arbete med häst. Ett gångartsprov och ett longeringsprov och jag tror fan att jag skrev mvg på båda två! Klarade dom gjorde jag iaf. Och det trots att jag knappt orkade plugga nånting alls. Inte illa alltså! Borde verkligen kämpa lite och låta hjärnan arbeta lite mer för det krävs fan inte mycket plugg för att jag ska få mvg i alla kurser. Men då var det ju det där med orken igen...

Vill inte

Det går fan inte att plugga, är inte ett dugg motiverad men jag måste väl... *suck*
Jag försöker verkligen sätta mig ner och ta tag i skiten men så fort jag sätter mig ner så finns det ju en massa jag måste göra helt plötsligt! Allt för att slippa plugga.



Det här med att sluta röka, börja med naturdiet & försöka ta tag i att plugga på en och samma dag går inge vidare bra... Speciellt inte när det står en gammal ouppäten godispåse bredvid sängen när jag ska försöka plugga till provet. Japp ni läste rätt, jag har syndat! Och är så sjukt röksugen nu så är i valet & kvalet om jag ska gå (läs skutta) ner till den lilla rökrutan och synda ännu mer. Nu när dagen ändå är förstörd? Men NEJ jag ska inte förstöra ännu mer än jag redan gjort. Nya tag imorgon! Kommer förhoppningsvis gå lättare då när jag inte har någon godispåse som skriker åt mig och hotar att döda mig om jag inte äter upp godiset. Well we'll se 'bout that...





Plugghäst igen?

Funderar på att rycka upp mig ordentligt till nästa läsår och bli en riktig plugghäst igen? Som jag var fram tills jag började högstadiet, klassens stjärna!
Är man pluggis hela 3:an så hinner man ju få nåt mvg iaf. Jag vill vara ett mvg-barn igen!

Men var ska jag hitta orken? Det är så mycket jag vill...






Plugg!

Bokade in omprov imorgon efter skolan och inte bara ett heller utan TVÅ. Som jag inte har pluggat till över huvud taget, vet knappt vad det är för prov? Vad tänkte jag med där egentligen?
Jaja det är nog lika bra, jag pluggar ju ändå aldrig förrän dagen före jag har prov (om jag pluggar alls vill säga). Är väl bara att hoppas på det bästa...





Nä vet ni vad?

Jag orkar inte skriva en update om lördagkvällens bravader! Vill ni veta hur sjukt roligt jag har det när jag festar så får ni väl hänga med ut nån gång istället för att bara sitta o läsa min blogg?
Ja och en bild säger ju mer än tusen ord så gå in facebook och kolla in alla snygga bilder där från partyt istället.



Nä fan det är way too painful att sitta här, sängen nästa och foten i högläge!

Kvällen igår

Ja den började bra, sen blev det kaos och sen blev det lite bättre igen. Synd att vissa bara ska förstöra och vara psycho! Menmen...
Har så sjukt jävla ont i foten & benet idag, var nog ingen bra idé att gå loss på dansgolvet i natt... En bula i pannan har jag också lyckats få eftersom jag var duktig nog att dunka in skallen i en högtalare på dansgolvet. Sånt som händer.
Är alldeles för död för att orka skriva mer i detalj om kvällen och dessutom så börjar ju reprisen av desperate housewives på 10min så jag uppdaterar senare istället...








Puss

Stressa mera!

Måste befinna mig på busstationen om en timme om jag ska få skjuts till festen! :O
Sitter här i pyjamas och har inte ens duschat och ni som känner mig vet att det kan ta liiite tid för mig att göra mig klar. Så varför sitter jag då här o bloggar egentligen?? Måste skynda mig att hoppa i duschen typ NU !

Systemet nästa!

Nu måste jag klä på mig och springa på bolaget innan det stänger! :)




Äckligt!!!!

WHAT LIKSOM?! VAD är detta?? Sitter här och taggar lite inför ikväll och när jag tittar ut genom fönstret så upp täcker jag att det snöar. Det är inte okej! Ja rent äckligt är vad det är.



Die fucking snow, DIIIEEE!!!

Låt. Mig. Sova. Någon. Gång.

Vill sova nu, är trött men som vanligt så går det inte. Bara skitprogram på tv dessutom... Borde hoppa i duschen & tvätta bort sminket men... Äh jag gör det imorgon istället! Är för trött nu. Sovabloggen nästa?


Har sjukt ont i magen & mår illa, vad kan det vara för fel? Jag är inte gravid!

Det är över nu...

Men jag kommer ihåg alla dagar med dig!




Hallelujah moment

Jag kan GÅ! It's a miracle! Eller nåt i den stilen iaf. Och nej det går inte speciellt fort och ser väl lite dumt ut men ändå - jag kan gå utan kryckor!

Har nog inte så mycket mer att säga mer än att mötet gick... sådär. Kanske inte får flytta upp till 3an till hösten men tvingar dom mig att gå om 2an så hoppar jag fan av, jag orkar inte!
Ja sen var det ju om en massa annat skit där på mötet också men det får ni inte veta vad det var om! Serious talk var det iaf... Dom tror så mycket!

Sömnbloggen

Mimmi tycker att jag ska starta en sovablogg. Det tyckte hon sen hon läst min gamla blogg (http://supersugen.blogspot.com) och konstaterat att jag skrev att jag är trött och/eller att jag ska sova/har sovit i VARJE inlägg i stort sett. Nu när jag tänker på det så är det faktiskt lite true. Haha!
Menmen sånt som händer när man är en trött människa ;)

Skolkarrrn

Japp det är mitt andra namn. Nej men helt seriöst så vaknade jag 5 i morse och var tvungen gå upp på toa. Då tog det så helvetes ont i benet/foten så jag ville bara skrika och börja grina men som den omtänksamma människa jag är så besparade jag mina grannar det. Hursomhelst så orkade jag då fan inte fara till skolan, hade nog tagit mig dubbelt så lång tid som första dagen att ta mig till & från bussen och då hade jag ju ändå inte hunnit på några lektioner. Så dagen har spenderats i sängen, förstår inte vad det är för jävla fel?! Igår kunde jag ju stödja iaf lite på foten och med hjälp av kryckorna gå någorlunda normalt. Nu går det inte alls.
Kanske är för att jag ansträngde den för mycket igår och så får jag sota för det idag? Var ju samma sak i tisdags, då var jag också tvungen stanna hemma förmodligen för att jag varit för oförsiktig i måndags.
Men dom sa ju att jag skulle belasta till smärtgränsen och att det läker fortare ju mer jag använder den och försöker röra på den?! Vilket bullshit...


Nä nu ska jag sluta gnälla och berätta nåt kul istället!.......

.....


.........efter mycket funderande kom jag på att jag har nog inget kul att berätta.

Klaga mera

Har så sjukt ont i vaden!! Har mycket mer ont där i foten och då är det fan illa! Vet inte om jag kanske omedvetet går och spänner mig där för att jag har ont i foten? Förmodligen är det så. Någon som vet om det finns nåt muskelavslappnande som man kan köpa receptfritt på apoteket? Eller finns det nåt annat som hjälper? Huskurer?!


Sitter här och spelar musik på högsta volym och sjunger med till I'm yours med jason mraz, kan verkligen inte bli less den låten! Är ju hur många år sen som helst den kom ut. Tycker faktiskt lite synd om mina grannar för min sångröst är inte den vackraste här på jorden. Men det är bara dom vänjer sig för jag älskar faktiskt att sjunga och har inga planer på att sluta med det! Tvärtom så har faktiskt jag & mimmi planer på att gå med i nån slags kör. Undrar om dom har en kyrkokör i öjebyn? Vi ska då kolla upp det iaf!


Ja vad har hänt idag då? Har varit på den enda lektionen jag hade på skolan och sen har jag fått sitta i möte med kuratorn som har bokat in ett möte med henne, rektorn och jag på fredag morgon. Yes I've been a bad girl. Men ni kommer aldrig få reda på vad jag gjort, haha! Och inte dom heller för den delen för jag blånekar så klart till alla anklagelser.




Nattuggla

Borde nog egentligen sova nu men har ju ändå bara en lektion kl 12.25 imorgon så då kan jag faktiskt vara uppe ett tag till.


Har inte rökt nåt på hela dagen idag och det beror inte på att jag är duktig o har lagt ner skiten. Nej det beror helt enkelt på att jag haft så förbannat jävla ont i min fot så har inte kunnat ta mig ner för trappan och ut till den lilla rökrutan. Varför, varför finns det ingen balkong här?? Har haft seriösa planer på att röka en cigg under fläkten i köket men jag hade inte samvete till det även om dom nog aldrig hade fått reda på det.


Nu undrar ni säkert WHAT vad är de för fel på min fot??????? Eller mest troligt så gör ni inte det men jag tänker berätta det ändå för det här är faktiskt min blogg = jag skriver om vad jag vill!

Detta är alltså storyn om hur vi gömde oss för polisen, klättrade upp på massa olika tak, lekte svampbobfyrkant & supermario och till slut åkte ambulans till akuten.

Händelseförloppet utspelade sig natten mellan söndag & måndag. Vid 12-tiden på natten så får jag & rosakaffekopp för oss att vi ska klättra upp på taket till huset där jag bor och dricka en kopp kaffe där uppe. Vi tog oss dock bara till det lite lägre taket som man kommer till om man klättrar ut genom badrumsfönstret eftersom det "riktiga" taket var alldeles för brant & halt för att vi skulle våga sitta där. Hursomhelst, när vi sitter på det lilla taket så ser vi att taket på huset bredvid ser riktigt mysigt ut! Så vi bestämmer oss för att gå dit istället. Sagt & gjort, vi tar med oss varsin stor sittkudde men lämnar kaffet hemma och börjar vandra mot det andra taket. Att ta sig upp dit var löjligt enkelt, dom hade ju en trappa ända upp och sen behövde man bara klättra över ett litet staket så kunde man sitta o dingla med benen över storgatan i centrala piteå.

Nu tänker ni säkert - HAHA den jävla klanten föll ner från taket!!!
Men nej det var inte så det gick till, är en lång story men jag kommer till det.

Ja vars var jag nånstans? Ja juste vi satt på ett tak o tittade ut över gågatan i stan. Vi blev dock uttråkade rätt snabbt och bestämde oss för att hitta ett annat, roligare tak att klättra upp på. Ja till storyn hör väl att det var sista natten av påsklovet, skolan skulle börja om bara några timmar och vi var sjukt uttråkade och ville väl krydda till lovet lite grann i sista minuten.
Ja så vi tog våra oversizade kuddar under armen och vandrade ut på stan i piteå som mitt i natten var gode dött.
Vi hittade efter lite letande ett tak som vi verkligen ville upp på. Problemet var dock att stegen upp var placerad precis vid ett fönster där det bodde folk så vi var tvungen hitta en annan väg upp. Så då skulle vi istället upp på ett högt staket, därifrån upp på ett mindre tak och slutligen därifrån klättra upp på det riktiga taket. När vi som bäst håller på att försöka ta oss upp så kommer dock POLISEN körandes och eftersom det tydligen är olagligt att vara på tak så hoppade vi ner fort som attan och gömde oss. Vi hade tur och dom hittade oss inte. Efter den adrenalinkicken så var man lite skakis i benen men vi kände oss inte riktig redo att gå hem o sova riktigt än så vi beslutade oss för att leta upp ett nytt tak nånstans där inte popo brukar/kan köra omkring. Vi hittade ett, dock så var det bara rosakaffekopp som vågade hela vägen upp, jag fick svindel och fegade ur, tyckte vi kunde leta upp ett tak som inte lutade så jäkla mycket istället. Vi börjar vandra gågatan ner och då ser vi farbror blå komma körandes långt borta och så fort dom får syn på oss så svänger dom såklart av och kommer körandes mot oss. Vi ser nog lite skumma ut där vi vandrar runt med varsin enorm kudde under armen mitt i natten en vanlig söndag/måndag. Plus att jag blev nojjig och började gå fort o svängde av när dom närmade sig. Dom stoppade oss dock inte utan krypkörde bara förbi och glodde ögonen ur sig...
Nåväl vi skakade av oss dom och efter lite letande så hittade vi det perfekta taket! Var läskigt o lite halvsvårt (=farligt) att ta sig upp & ner men väl där uppe var det amazing! Var ett 4-våningshus så utsikten var riktigt nice! Men det var höööögt upp och jag trodde nog inte själv att jag skulle våga klättra upp men det gjorde jag! Försökte att inte titta ner så mycket bara.
Vi satt däruppe ett ganska bra tag och efter att vi klättrat ner så var rosakaffekopp hungrig och jag toanödig så vi bestämde oss för att gå till 7eleven där jag lånade toan medan rosakaffekopp köpte mat. När jag kommer ut därifrån så vem står i kassakön om inte polisen. Dom glodde lite på oss men vi gick bara ut därifrån. Rosakaffekopp ville nu hitta ett ställe där hon kunde sitta ner & äta så vi gick till busstationen. Men eftersom hon hade händerna fulla med mat så lade hon upp kudden på huvudet - en mindre sak att bära! Och eftersom jag frös om händerna och ville kunna ha dom i fickorna så gjorde jag samma sak (eller också så var det bara för att jag tyckte det såg kul ut).

Vi tyckte själva att vi var hysteriskt roliga och att vi såg ut som svampbobfyrkant. Och det var efter att vi suttit på busstationen och ätit som vi började leka svampbobfyrkant. Vi tyckte att det skulle vara kul om polisen såg oss när vi lekte det så vi irrade runt på stan ett tag, lekte med avspärrningar som vi hoppade över (den som kunde hoppa över utan att kudden föll av vann!) osv.

När vi båda hade klarat att hoppa utan att kudden ramlade av så övergick vi till att kombinera leken svampbobfyrkant med supermario. Den går alltså till så att man som svampbobfyrkant (alltså med en stor kudde på skallen) ska ta sig igenom en supermario bana som med lite fantasi låg på gågatan. Rosakaffekopp nynnade supermario melodin och jag var precis på väg att hoppa ner från en träbänk när kudden höll på att ramla av och jag var tvungen att vinkla huvudet för att det inte skulle hända för då förlorar man ju ett liv och måste börja om. Ja hursomhelst när jag gjorde detta så hamnade kudden framför ögonen så jag inte såg nånting när jag hoppade ner så jag landade snett och det hördes ett KNAAK från min fot och sen låg jag där på marken. Till och med rosakaffekopp som stod o nynnade supermario två meter bort hörde när det knakade.

Helvete nu är fotjäveln bruten tänkte jag där jag låg och inte tog mig upp. Fan fan fan jag som precis börjat träna till vårruset!

Rosakaffekopp ville ringa till 112 direkt men jag ville ligga kvar ett tag o se om det inte skulle gå över snart. Jag ville ju fortsätta leka! Det gick dock inte över insåg jag efter att rosakaffekopp hjälpt mig upp i sittande ställning, lutad mot bänken. "Men om jag sitter här ett tag så går det säkert över så pass mycket att jag kan skutta hem till sängen". Jag ville inte åka in till akuten för nu när jag blivit gammal kärring så måste man ju betala för sånt!
Jag ändrade mig dock ganska fort när jag insåg att jag skulle få åka ambulans in för det har jag aldrig gjort tidigare i mitt liv! En till sak att stryka från "att-göra-innan-du-dör-listan".
"Det blir ju en bra story att berätta imorgon!" Resonerade jag & rosakaffekopp.
Och dessutom insåg jag faktum - jag tar mig inte hem. Jag tar mig ju för fan inte upp så jag kan stå ens.

"Larmcentralen, vad är det som har hänt?" Så svarar dom när man ringer 112.

Dom skulle skicka en ambulans direkt. Det tog en kvart innan den kom vilket kändes som väldigt lång tid när man sitter på den kalla asfalten.

De hade tydligen haft lite svårt att ta sig fram eftersom att vi tidigare under nattten ju roat oss med att leka med avspärrningarna och spärrat av hela gågatan.
Ambulanspersonalen undrade vad vi gjorde ute med två stora kuddar klockan halv 4 en måndagmorgon.
"Går inte ni i skola eller jobbar?"
"JA men ibland måste man få ha lite kul också!" Det sa vi inte.

Väl på akuten fick vi vänta i två timmar på att läkaren skulle komma och säga "Jag tror inte att den är bruten men vi röntgar för säkerhets skull. Röntgenpersonalen börjar inte förrän halv 8 så ni får vänta här till dess."
Jahapp mera väntan. Dom var iaf snälla nog att rulla in en extrasäng till rosakaffekopp i mitt rum och hon fick dessutom både kaffe & varm choklad men jag fick varken äta eller dricka nåt "Ifall du måste opereras"
Say what?! Jag hade då inte tänkt opereras!
Det behövde jag inte för när läkaren (inte samma som tidigare) kom efter att jag varit på röntgen sa han att inget var brutet. Puh! Han skulle skriva ut några piller mot min OTROLIGA smärta som dessutom skulle vara antiinflammatoriska, brufen tror jag det var. Jag tyckte väldigt mycket om min läkare då som både var ung & SNYGG och som dessutom skrev ut painkillers åt mig.
Sen kom en sköterska in och lindade foten på mig och frågade om jag behövde kryckor. Ehm ja antagligen jag kan ju inte ens sätta ner foten på golvet utan att svimma, än mindre stödja på den.
200 jävla spänn kostade dom! Dom skulle skicka en räkning. Jag längtar inte.
Ja sen tog det mig iaf ett väldigt bra tag att skutta från akuten till sjukhusets huvudingång där apoteket låg. Var helt sjöblöt i svett när jag var framme.
När jag ska hämta ut min medicin så frågar apotekstanten om jag ätit den förut och upplyser mig om att den inte är så bra för magen. Vad i hela helvete tänker jag då lär jag ju spy upp den direkt med min superkänsliga jävla katarrmage.
När jag upplyser henne om det och frågar om numret till akuten så jag kan ringa o prata med min läkare och be han skriva ut nåt annat istället så går hon iväg och ringer han istället.

Jag hör inte vad hon säger i telefonen eftersom hon går iväg men när kärringjäveln kommer tillbaka så har hon iaf övertalat läkaren att jag ska knapra alvedon mot värken! Alvedon!! Då kan jag ju lika gärna käka sockerpiller.
Jag säger till hon att jag vill prata med han själv (hon vet ju faktiskt ingenting om mig!) så tycker hon att det är onödigt. "Jag har ju redan pratat med han nu". Hon var inte det minsta hjälpsam den jävla kärringen!
Man bråkar fan inte med mig när jag varken ätit, sovit eller rökt på hur många jävla timmar som helst så jag ger henne en mördarblick, går ut och tänder en cigg och ringer själv till akuten och ber att få tala med Björn Maude som läkaren hette.

Men när man har en känslig mage som jag och inte kan äta tramadol så finns det tydligen inte så mycket att göra för dom har slutat med dexofen sa han och nästa steg skulle då bli att skriva ut morfin och det skulle jag säkert också må dåligt av trodde han. Sen så var det nog också så att han inte ville skriva ut morfin för en liten stukning i foten...

Nu var gråten inte långt borta, hade så helvetes jävla ont i foten så ville bara skrika "Men skriv ut morfin åt mig för helvete det gör oooooont!! Ser jag ut som en jävla knarkare som vill ha medicin bara för att eller?! Nää juste!" åt han. Men det gjorde jag såklart inte. Det var ju faktiskt inte hans fel att jag inte kunde äta några andra tabletter än dexofen som dom inte skriver ut längre. Och dessutom så var han ju snygg.

Efter 7 timmar på akuten så kunde vi äntligen ta bussen till skolan. Det tog mig för övrigt 40min att gå från busshållplatsen till skolan. Något som normalt går på max 5min.



Shit vilket långt inlägg det blev nu igen! Är ganska bra på att skriva långa utförliga blogginlägg.






Undrar om det är ens en enda människa som kommer orka läsa hela?

Fix me?

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?




Är precis så det känns just nu. Så jag undrar bara, kan det verkligen bli värre nu? Och hur jävla länge kommer det ta innan det börjar kännas bättre? Om det någonsin gör det?

Raderat!

Var tvungen ta bort det förra inlägget jag skrev, det kan lätt misstolkas och jag vet inte vem som läser min blogg.

Bad

Att jag är dålig på att blogga! Skulle behöva lite blogspiration eller nåt.
Nåväl, längtar till på lördag då blir de paaarteeeey! Ska bli sjukt kul. V.I.P. & champagne säger jag bara, resten kan ni klura på själva.

RSS 2.0