Trötter

Skulle vilja att det snart blir gonatt för min del nu är så trött så jag håller på somna. Jag, Isa, Elvira & Mimmi har vakat hela natten och gjort lite allt möjligt! Att sova var inte ens att tänka på eftersom spökena halvt skrämt ihjäl oss. Huvva så läskigt! Men som skoj också ;-)
Det hände en massa grejer men det ska vi inte skriva om här haha! Bland annat så har Mimmi skrivit en låt om våran klass och den är bara sååååå bäst!! haha fan vad vi har garvat åt den! Den kan jag tyvärr inte heller skriva här ifall ngn inblandad skulle kika in, det skulle vara lite pinigt.


Nä nu blir det till att röra på sig innan man däcken, känner att sömen håller på smyga på en.






Zzzzzzzzzzzzz..........


Min första dikeskörning

inträffade i lördags - så jävla klantigt! hahaha tur att ingen såg det! Det var fan jävligt halt ute, mkt halare än jag trodde ^^,
Så kan det gå!


Ungefär nåt sånt där såg det ut!
Bara det att jag for ner med bakdelen före så det var bara att köra upp igen ;-)




I övrigt var det en mycket trevlig helg, var hos mathilda på fredag trodde inte de skulle vara fest där så jag dök upp i mjukisbyxor o myströja ;-) Men det var trevligt att få träffa lite folk, for dock hem tidigt eftersom jag var typ den enda som var nykter och sugen som fan på lite party. Men då skulle man ju skjutsa hem isa & co så det blev att fara hem o ligga i soffan o se Horton men den var inge bra så jag somnade ganska fort!

Sen på lördag så kom mina gulleungar o hälsade på mig! Yohänna & Lainnea, ni är bara för söta! Det var tänkt att vi skulle äta lite ost o kex o sådär men det blev aldrig av. Det blev vin, vin o lite mera vin istället :-) Hann dock aldrig göra nå goda drinkar som jag hade tänkt mig så nu har jag en massa lime som lär stå i kylen tills dom möglar.
Vi hade jävligt trevligt iaf, for på byn vid 11 tiden eller så och lite senare på tresco men när vi kommer dit så kläcker johanna o linnea ur sig att dom lämnat sina leg hemma - smart! Så vi fick stå o tjata på vakterna i kanske en halvtimme innan dom var snälla o släppte in oss allihopa ändå :-)
Sen hem på "efterfest", erica & emelie kom dit o sjöng lite singstar med mig & johanna och dom vann över oss med 2 poäng... Men vi tar er nästa gång! ;-)

Sen på söndag var man helt död hade väl sovit en sisådär 1 timme kanske? Härligt. På kvällen blev de lite bakismat på ÄP och då tappa gris ida ut halva sin kebab i glaset såg så jävla äckligt ut så det finns inte. Bläääää!
Sen på konsum då man lyckades köpa sig ett paket Ben & Jerry för halva priset bara för att locket var lite grisigt utanpå. Happy blev jag då!

Jag o Isa hade egentligen tänkt fara o rida på söndagkväll men ni tror man pallade med det? Eh nej det blev glass & tv istället! niiiiiice....






Puss

MVG barn

Är trött som få, blev lite sent igårkväll. Och när man väl gick o skulle sova så gick det inte för Isa snarka som nå jag vet inte vad, höll på bli tokig!

Den här jävla huvudvärken vägrar försvinna också, har haft den över en vecka nu och det känns tungt. Ingenting hjälper ju...

Haft matte på morgonen men var så okoncentrerad så när lille John hade genomgång för mig o Isa så tyckte han att vi var lata som inte ansträngde oss mer o gjorde bort kursen så fort som möjligt men är man lat så är man!
Fick iaf veta att vi ska ha prov vecka 50 så det blir väl till att sätta igång o plugga lite framöver.


Och igår fick jag reda på att jag fick MVG på min uppsats om god djurhållning, inte illa! Nog för att alla som hade lämnat in den i tid också fick det, men det är ju petitesser ;-) Är stolt över mig själv för en gångs skull.



Nej nu blir det sängen för min del, har ingen lektion förrän halv 1 så det ska bli skööönt!






Puss


huvudvärk

Har haft det konstant i nästan en vecka nu och inte som vanligt som man alltid har utan riktigt jävla ordentligt. Fuck this!

Trötter

Jag hatar helger där man inte får sova ut varken lördag eller söndag! Det gör måndagar tusen gånger värre än dom redan är och det behövs då verkligen inte.
Fredag kom man till ökx typ vid 10 på kvällen så det blev bara till att ligga hemma o glo tv i stråkan city.
Sen upp tidigt på lördagmorgon för att man anmält sig till nån hoppträning i stallet på bobby. Isa hade dressyrträning före mig så satt o såg på det ett tag med mamma o benjamin som faktiskt hade kommit för o se. Well, hoppningen gick faktiskt riktigt bra och hon tyckte att jag hade fått mycket bättre balans så jag är nöjd ;-)
Sen hem och lata sig hela dagen, Moa kom förbi på kvällen och drack kaffe och fika lite allt möjligt vi hade i frysen! Ett måste  när man dricker kokkaffe är ju att spå sig i kaffesumpen och Moa hade en pinuppa i sin kopp! Undrar vad det betyder?
Kunde inte somna på kvällen så låg vaken till halv 5 på morgonen innan jag slockna, det kändes himla härligt att stiga upp klockan 9 på söndagen och börja förbereda benjamins 5-års kalas. Det bara krylla av småbarn i hela huset! Jag o Isa försökte ha lite lekar med dom men dom fatta inte riktigt reglerna så det gick väl inte så himla bra haha. Men skattjakten & fiskedammen var då uppskattade iaf!
Blev hur mycket fika som helst över eftersom vi hade handlat för 18 pers men det kom bara 8. Så är ni fikasugna är det bara komma förbi stråkan city!



Igår var jag o isa o såg på ett gårdshus inne centrala piteå för 2500 i månaden. Och det var väl fint men kändes inte som att dom ville ha oss där, dom trodde väl typ att vi skulla ha fester där eller nåt. Så blir nog inte att flytta in dit. Sen ringde vi till hon som hade en etta inne i piteå som vi skulle ha sett på i torsdags men den var tydligen redan uthyrd. Så nu får man hoppas att man får nån av lägenheterna man ställt sig i kö på på pitebo istället...


Nu blir det till att försöka jobba lite växt- & djurliv, känner att det är väldigt behövligt!






Puss

SNÖ

Nu har det kommit snö men jag märkte som vanligt ingenting förrän dagen efter eftersom att jag låg o läste min kära bok. Som jag för övrigt har läst ut nu, inte ens en vecka tog det att läsa ut en bok på över 700 sidor! Vadå inget liv? Har varit ganska okontaktbar den här veckan ;-)


Skulle se på lägenheter igår och äta middag med mamma på stan och "diskutera" saker. Jo men visst. Såg först på en 2a i öjebyn och den var fin (eh men det visste vi ju redan!) men vill INTE ha den! Kul att bo där en viss person bott tidigare??! Eh neeej...
Sen blir det som det alltid brukar bli när man träffar mor numera - storbråk.
Tror det började med att Isa sa att hon var besviken på mamma för att hon hade betalat Josefs flygbiljett till stockholm TVÅ gånger i år (och när jag tidigare har frågat om hon kunde betala halva min så var ju det heeeeeelt omöjligt eftersom hon är "PANK") plus att hon tydligen köpt han en ny telefon när hon inte ens kan betala oss lön för allt vi jobbat i sommar. Kommer inte ihåg hela konversationen men den gick ungefär ut på att tala om för oss hur tröga o värdelösa vi är och att hon inte tänker betala ett jävla öre i våran lägenhet eller i hästen. Så vi kan lika gärna gå o dö för vi klarar ju ändå inte av någonting.
Var så jävla förbannad.

Men visst. Fine. Då vet vi var vi har varann så hon kan ju då dra åt helvete, har då absolut ingen lust att ha ngn kontakt med henne över huvud taget i framtiden. Hon har valt sida, det är ju då uppenbart!

Tisdag

Idag har jag varit ut på promenad i en timme före middagen, duktigt! Har också varit på konsum och inhandlat mango och clementiner som jag planerar att trycka i mig ikväll efter träningen. För tro det eller ej men jag ska träna lite styrke idag också! Fast bara magen blir det nog för tränade ben & rygg igår och vill inte ha träningsvärk i armarna imorgon då man ska mocka skit hela förmiddagen.

Efter träningen blir det till att duscha direkt och sen krypa ner i sängen med min älskade bok luftslottet som sprängdes och bara mysa tills man somnar (vilket förmodligen inte kommer ta länge).
Måste ju bara tillägga att Stieg Larsson är grym! Läs hans böcker i millenium serien om ni inte redan gjort det! Är verkligen att rekommendera :-)





Puss

träningsväääääärk!

Inte så lite heller, kan ju knappt gå. Blir nog att ta det lugnt ikväll. Kanske att man tar sig ut på en liten kvällspromenad. Kanske. Men knappast troligt för jag är latast i världen!


Nä nu ska jag till snickeriet o fortsätta på min snygga spegel o spana in Lennart - grr! ;-)

duktigt!

Har faktiskt varit o styrketränat i gymmet idag, är som stolt över mig själv! Kommer dock ha grymt mycket träningsvärk imorgon eftersom det är ett bra tag sen jag tränade seriöst... Benen är värst, heeeeelt slut!


Nä nu blir det till att stretcha o sen plugga tills man somnar!




Puss

No comprendo nada

Varför ska allt vara så komplicerat? Och varför ska du vara så förbannat jävla trög?


Satt uppe till 2 i natt och såg på P.S. I love you (äntligen!) och fy fan vad jag grät alltså! Speciellt i slutet där vid sista brevet... Det bara spruta tårar och jag kunde inte sluta snyfta. Och så är ju Jeffrey Dean Morgan med i den och han är ju så söööt! Vart kär i han när han var med i greys anatomy för ganska länge sen och jag grina som fan när han dog. Är nog lite överkänslig för jag gråter ALLTID till sorgliga filmer! Eller ja dom behöver inte ens vara särskilt sorgliga för att jag ska börja snyfta.


Idag tänkte jag vara duktig och gå o träna lite styrke i gymmet men när jag kommer dit så är det fullt med folk där o eftersom att jag är folkskygg så blev det att jag hamnade i datasalen istället. Men ska gå ner på ett tag o kolla om det är mindre folk då. Annars får det bli en joggingtur istället! Vilket faktiskt känns mer lockande...





Puss

Utmanad x2

Blev först utmanad av Isa och sen av Linnea så känns inte som att jag kan bara skita i det som jag först hade tänk.


10 ÅR SEDAN:
Gick jag i andra klass och satt ihop med Johanna. Jag och Moa började med vårat livslånga bantande, endast 8 år gamla. Jag, Moa och Johanna var kär i samma kille o frös ut Linnea för att hon inte var det. Hästar var det som tog upp största platsen i min hjärna och högsta drömmen var förstås en egen ponny.

5 ÅR SEDAN:
Var 13 år och gick i 7an. Var rebellisk, superjobbig och tjuvrökte massor tillsammans med Moa, Linnea & Johanna. Vi tog också våran första fylla tillsammans som inte var speciellt lyckad, tur vi gjorde det i storbäcken så vi inte skämde ut oss alltför mycket. Tror det är ungefär den här tiden jag var som fetast i mitt liv. Trots 5 års oseriöst bantande.

1 ÅR SEDAN:

Gick jag skola i Luleå och livet var ganska skit eftersom mina p-piller gjorde mig deprimerad och jag var allmänt skoltrött. En störd läkare hade också gjort så jag fick magkatarr och sen vägrade dom göra något åt det.

Igår:
Var det bastukväll hemma i stråkan med gamla vänner. Kollade på bilder från dagis och skrattade mycket!

5 SAKER JAG SKULLE GÖRA MED TIO MILJONER KRONOR:
Fixa till mitt utseende (bl.a. plastikoperera mig)
Anlita en personlig tränare och personlig kock som höll koll på mig 24/7
SHOPPA i massor; skor, kläder, smink o annat
Köpa en splitterny Ferrari F430 F1 Spider eller en Porsche Carrera GT + en snygg mc
Utbilda mig till något kul och tjäna ännu mer pengar så jag kan köpa mig en lyxlya också

5 FAVORIT FILMER:
Dirty Dancing
P.S. I love you
Grease
Pirates of the caribbean
Coyote Ugly

5 FAVORIT TV PROGRAM:
Sex and the city
Desperate Housewives
Ugly Betty
Grey's anatomy
Top Model

5 FAVORIT SAKER:
Min sköna säng
Kaffe
Mjukisbyxor
Foundation/concealer
Ögonfransböjare

5 FILMKARAKTÄRER JAG SKULLE DEJTA:
Jack Sparrow (Johnny Depp Pirates of the caribbean)
Johnny Castle (Patrick Swayze Dirty Dancing)
Gunvald Larsson (Mikael Perbrandt Beck)
Ryan Atwood (Benjamin McKenzie the OC)
Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan Greys Anatomy)


Känns som att alla redan gjort det här så om du finns som inte har gjort det än så utmanar jag dig!

The love of my life

Jag har glömt berätta att jag hittat mitt livs kärlek när jag och isa, som vanligt, var o kollade runt på MIKAs hemsida för ett tag sen. Han heter Jan Ahlgren och bor i Malmö.
Han ser ut såhär:




Fars dag

Hatar verkligen såna här dagar; jul, fars dag, mors dag, alla hjärtans dag osv. Dagar som är införda för att öka handeln. Känslan av att vara "tvungen" att köpa något bara för att almanackan säger så. Nej, presenter är verkligen inte min grej. Varför skall det behöva införas en speciell dag för att vi ska uppskatta vår omgivning? Spendera tid på dina nära & kära året runt istället för en dag om året då du "måste" göra det! Tvånget förstör enligt mig själva grundtanken som är att uppskatta varandra.
Nog gnäll nu. Har ändå varit en trevlig dag med tortillas till middag och tårta & kaffe till efterrätt. Pappa fick 5 lotter av barn o barnbarn och inte vinst på en enda lott - dåligt! Snacka om bortkastade pengar...




Gavin DeGraw - I don't want to be

Bastukväll

Med Moa, Linnea, Johanna & Jessica, var helt sjukt länge sen! Har saknat mina brudar... Vi har surrat på om allt möjligt, mest gamla minnen från unga dagar, alltid lika härligt. Satan vilken fet jävla tjurig unge man var ;-)
Johanna & Jessica var tvungen fara vid 10 för johanna skulle vara fyllechaffis men jag, moa o linnea satt kvar o käka misslyckad o bränd dajmpaj men den slank ner finfint ändå! Men mätt blev man...

I övrigt har det inte hänt speciellt mycket i helgen. I fredags var jag till stallet o red Elvis och tro det eller ej, men det gick riktigt bra! Han var på bra humör o gick riktigt fint, Emma tog nå bilder med min kamera som jag hade tänkt lägga upp men sladden är i älvsbyn så det får bli senare nån gång.
Sen in till bränna till Malin, byta om och sen gå på halloween disko för småttingar med Benjamin :-) Han är så söt! Han skulle vara med i danstävlingen men han orkade inte dansa så länge så han gav upp efter ett tag haha! Undra vem han brås på? Vi är ju inte alls släkt! Hrm...
På diskot träffade vi också nyfiken i en strut som hann slänga ur sig nån smart kommentar. Sköt dig själv kanske?!

Idag har jag varit i stallet igen men denna gången som ridlärare åt Isa som skulle rida Grande. Hade lite hoppträning för hon för jag tyckte Grande behövde träna lite på gymnastikhoppning (studs) så han lär sig lyfta på benen i galoppen. Jag är bara bäst ridlärare!
Efter det bar det av till bränna, till Malin för att muta hon till att färga min utväxt och det blev riktigt bra! Syns inget alls faktiskt så jag är nöjd.
Har ätit middag på köket för första gången sen det bytte ägare och måste säga att jag inte är imponerad. Beställde kycklingpasta och den smakade inte mycket alls. Men mysigt att äta ute för en gångs skulle iaf.


Undra om det är någon enda som har orkat läsa igenom mitt superlånga blogginlägg? Är så skönt att skriva av sig så det kan bli lite väl långt ibland ;-)


Pinsamt

Malin ringde till mig när jag satt i datasalen i onsdags och sa att hon skulle skicka nå bilder till min mail på någon snygg turk som Lotte hade hånglat med när de var i Turkiet. Jag var väldigt skeptisk till det hela, i min värld finns det nämligen inga snygga turkar, bara slemmiga. Well, hon skickade iaf bilderna o när jag öppnade mailet så trodde jag att hon hade gjort nå fel eller nå för det var bara massa bilder på Johnny Depp ju! "Men alltså varför har du skickat en massa bilder på Johnny Depp?" kläckte jag spontant ur mig. Hon började asgarva och skrika i telefonen "men det är ju HAN - turken! Visst är han lik Johnny?!" Jag trodde att hon ljög eller försökte lura mig på ngt sätt så jag protesterade - det där var ingen turk! Men jag fick ge mig till slut och när jag började kolla lite närmare så såg jag att han inte såg ut exakt som Johnny Depp - men lika var dom faktiskt! Känns bara liiiiiiiite pinsamt att man inte ens känner igen Johnny Depp... Den snyggaste/sexigaste/hetaste personen i världen som man varit kär i sen 7an.

Bifogar några bilder så ni får se själva:


turkkopian











Han är faktiskt SNYGG!! Trodde aldrig att jag skulle erkänna att en turk är snygg men... god he's hot!

Jag är fan beredd att ge upp mitt nunneliv för han ;-)


Lat som få

Jag fattar inte varför jag alltid gör så här. Borde verkligen sitta o plugga nu till provet jag har på 45min men jag är för lat. Det är hemskt! Och inte gick jag på matten på morgonen heller, tänkte sitta hemma o plugga för jag får ju ändå inget gjort på lektionerna och jag behöver verkligen komma ikapp nu. Men ni tror jag jobbade någonting? Nope. Inte ett enda tal fick man gjort - heja! Måste verkligen skärpa till mig.
Jag kan ju börja med att gå och plugga till provet - NU!





Puss

Tungt...

Har först mockat o sopat osv i två timmar på morgonen, sen haft djurkunskap då vi klippte kossor i 2 timmar (vi klippte en döskalle på våran - satan så snygg den blev!) och sen sköthäst så är lagomt sliten nu.
Men hade ju som tänkt mig att jag skulle träna lite styrke idag så tror jag ska gå o göra det nu, skulle vara skönt tror jag!


Kommer som inte på något mer att skriva idag så det blev ett kort inlägg den här gången :-)

Personlighetstest

Jag gjorde ett personlighetstest idag på tydal.nu och resultatet blev att jag är en ENFP:


The Inspirer


As an ENFP, your primary mode of living is focused externally, where you take things in primarily via your intuition. Your secondary mode is internal, where you deal with things according to how you feel about them, or how they fit in with your personal value system.

ENFPs are warm, enthusiastic people, typically very bright and full of potential. They live in the world of possibilities, and can become very passionate and excited about things. Their enthusiasm lends them the ability to inspire and motivate others, more so than we see in other types. They can talk their way in or out of anything. They love life, seeing it as a special gift, and strive to make the most out of it.

ENFPs have an unusually broad range of skills and talents. They are good at most things which interest them. Project-oriented, they may go through several different careers during their lifetime. To onlookers, the ENFP may seem directionless and without purpose, but ENFPs are actually quite consistent, in that they have a strong sense of values which they live with throughout their lives. Everything that they do must be in line with their values. An ENFP needs to feel that they are living their lives as their true Self, walking in step with what they believe is right. They see meaning in everything, and are on a continuous quest to adapt their lives and values to achieve inner peace. They're constantly aware and somewhat fearful of losing touch with themselves. Since emotional excitement is usually an important part of the ENFP's life, and because they are focused on keeping "centered", the ENFP is usually an intense individual, with highly evolved values.

An ENFP needs to focus on following through with their projects. This can be a problem area for some of these individuals. Unlike other Extraverted types, ENFPs need time alone to center themselves, and make sure they are moving in a direction which is in sync with their values. ENFPs who remain centered will usually be quite successful at their endeavors. Others may fall into the habit of dropping a project when they become excited about a new possibility, and thus they never achieve the great accomplishments which they are capable of achieving.

Most ENFPs have great people skills. They are genuinely warm and interested in people, and place great importance on their inter-personal relationships. ENFPs almost always have a strong need to be liked. Sometimes, especially at a younger age, an ENFP will tend to be "gushy" and insincere, and generally "overdo" in an effort to win acceptance. However, once an ENFP has learned to balance their need to be true to themselves with their need for acceptance, they excel at bringing out the best in others, and are typically well-liked. They have an exceptional ability to intuitively understand a person after a very short period of time, and use their intuition and flexibility to relate to others on their own level.

Because ENFPs live in the world of exciting possibilities, the details of everyday life are seen as trivial drudgery. They place no importance on detailed, maintenance-type tasks, and will frequently remain oblivous to these types of concerns. When they do have to perform these tasks, they do not enjoy themselves. This is a challenging area of life for most ENFPs, and can be frustrating for ENFP's family members.

An ENFP who has "gone wrong" may be quite manipulative - and very good it. The gift of gab which they are blessed with makes it naturally easy for them to get what they want. Most ENFPs will not abuse their abilities, because that would not jive with their value systems.

ENFPs sometimes make serious errors in judgment. They have an amazing ability to intuitively perceive the truth about a person or situation, but when they apply judgment to their perception, they may jump to the wrong conclusions.

ENFPs who have not learned to follow through may have a difficult time remaining happy in marital relationships. Always seeing the possibilities of what could be, they may become bored with what actually is. The strong sense of values will keep many ENFPs dedicated to their relationships. However, ENFPs like a little excitement in their lives, and are best matched with individuals who are comfortable with change and new experiences.

Having an ENFP parent can be a fun-filled experience, but may be stressful at times for children with strong Sensing or Judging tendancies. Such children may see the ENFP parent as inconsistent and difficult to understand, as the children are pulled along in the whirlwind life of the ENFP. Sometimes the ENFP will want to be their child's best friend, and at other times they will play the parental authoritarian. But ENFPs are always consistent in their value systems, which they will impress on their children above all else, along with a basic joy of living.

ENFPs are basically happy people. They may become unhappy when they are confined to strict schedules or mundane tasks. Consequently, ENFPs work best in situations where they have a lot of flexibility, and where they can work with people and ideas. Many go into business for themselves. They have the ability to be quite productive with little supervision, as long as they are excited about what they're doing.

Because they are so alert and sensitive, constantly scanning their environments, ENFPs often suffer from muscle tension. They have a strong need to be independent, and resist being controlled or labelled. They need to maintain control over themselves, but they do not believe in controlling others. Their dislike of dependence and suppression extends to others as well as to themselves.

ENFPs are charming, ingenuous, risk-taking, sensitive, people-oriented individuals with capabilities ranging across a broad spectrum. They have many gifts which they will use to fulfill themselves and those near them, if they are able to remain centered and master the ability of following through.

Jungian functional preference ordering for ENFP:

Dominant: Extraverted Intuition
Auxiliary: Introverted Feeling
Tertiary: Extraverted Thinking
Inferior: Introverted Sensing


What the f...?

Varför nu helt plötsligt? Jag fattar ingenting! Inte hört av dig på hur länge som helst och nu saknar du mig helt plötsligt? Jag vet inte vad jag ska tro eller tycka om det. Jag vet inte, jag vet inte.




Idag har jag ridit privatlektion på Zia och det gick riktigt bra på slutet när hon började slappna av! Hon är så jävla fin. Jag däremot är helt död, träningsvärken kommer med all säkerhet att infinna sig imorgon. Är helt slut, blir nog att sussa tidigt ikväll.


Men jag vill ha min lägenhet NU är så less på att bo här! Har ställt mig i kö på en massa nu så vi får väl se då hur det går. Fanns en jättefin etta i centrala piteå för 3300:- men den kan jag ju bara drömma om att få.
Måste skaffa mig ett jobb också så ifall ni har nåt att erbjuda så kan ni ju ringa mig :-)





Puss

aj aj

Sitter hemma o tycker synd om mig själv. Hade inte ätit ngt sen kl 11 idag så åt lite chilinötter medan jag väntade på att mamma skulle bli klar med maten, men det var inte bra för fick svinont i magen... Min magkatarr tål inte starka kryddor.
Så har inte kunnat äta ngn middag, lär väl bli hungrig här snart.

Ikväll blir det att bara sitta hemma o ta det lugnt, ska ju upp tidigt imorgon.

Pratade med Moa idag på msn, så jävla länge sen vi hitta på nåt men nu har vi planerat in det på lördag så då jävlar ;-) Tror vi kan ha en del att prata om, är så länge sen sist. Saknar dig gumman!




Puss

Måndag

Lyckades självklart försova mig på morgon så jag missa bussen, det var ju inte helt oväntat... Kunde inte sova igårkväll så jag gick ut på kvällspromenad med hunden till kanske 1 på natten eller nåt sånt? Hon tyckte väl att jag var ganska knasig men hon är van vid mina påhitt.
Så blev inte många timmars sömn och när mamma väckte mig halv 7 och jag insåg att jag försovit mig en timme så ville jag bara dö. Blir så förbannad på mig själv! Det var bara slänga i sig lite yoghurt och en frukt till frukost och sen ta bilen och tokköra till busstation så man inte missar nästa buss också. Mamma var faktiskt snäll och erbjöd sig att ta ut hästarna så jag skulle hinna :-)

Nu så sitter man i datasalen o hänger, alla andra har lektion så det finns inte mycket att göra för mig. Eller ja, egentligen har jag miljoner saker att göra tex plugga men jag är för lat för det just nu.

Idag ska jag faktiskt hem till älvsbyn efter skolan, ska bli skönt att komma hem för en gångs skull :-) Sen blir det till att rida privatlektion imorgon på ärf, det blir nog kul. Zia är ju fin så det går nog bra.


Har blivit tilldelad några olika lägenheter i öjebyn så måste ringa så man får fara och se dom. Hoppas att jag hittar någon snart, vill inte bo här! Ska bli skönt att få något eget...

orkar inte...

...komma på ngn rubrik :-P


Nu har man varit ute i stallet o mockat, tagit in hästarna osv, känns skönt att ha gjort bort det! Så man kan lata sig i soffan o glo tv resten av kvällen :-)

Blir att åka till pite imorgon bitti istället för ikväll. Blir ju superhärligt att stiga upp halv 6 imorgon men jag får skylla mig själv. Ska bli trevligt att träffa folket från klassen igen! Eller ja, endel av dom iaf.





Jag fattar typ ingenting just nu? Hjälp.

Trött & tråkig

For ut vid halv 9 tiden igår men var så trött så när dom andra drog vidare på krogen så bestämde jag mig för att fara hem, jag var nog ändå inte speciellt rolig att vara med igår, höll typ på somna hela tiden haha ;-)
När jag kom hem höll jag på frysa ihjäl så bädda ner mig i soffan framför tvn med 3 filtar och låg o huttrade tills jag somnade. Vaknar en timme senare av att min telefon ringer, svarar halvt i sömnen noterar inte ens vem de var som ringde. "Sov du?" Jag nekade så klart och sa att jag varit vaken, vet inte varför jag alltid gör så? Måste ha låtit som ett lik eller nåt när jag svara.


Idag har jag varit duktig, direkt jag vakna så drack jag 2 koppar kaffe, en halv liter vatten och åt 5 äggvitor och sen gick man ut på morgonpromenad med hunden i 90 min! Riktigt duktig var jag ju... Egentligen skulle jag ha ätit 7-10 äggvitor för att få i mig nog med protein men det gick inte, vart proppmätt. Måste nog börja ta mitt proteinpulver istället men det är sååå äckligt, blir bara en massa klumpar hur jag än gör.


Har suttit o sett på bilderna från i fredags idag, ganska underhållande var det! Haha... Kommer nog förmodligen upp på min pixbox snart, håll utkik!





Puss

hemma igen

Då var man hemma igen, känns både skönt & tråkigt. Finns inte mycket att göra när man sitter ensam hemma men ikväll blir de party, om orken räcker till.

Kvällen igår blev inte alls som jag hade förväntat mig, men det var ändå ganska trevligt. På fiskekyrkan var det dock svin dåligt, ville bara fara därifrån direkt för allt var kasst men nejdå det gick inte för idioterna i garderoben hade slarvat bort min jacka! Och dom tyckte tydligen att jag skulle vänta där tills det stängde om jag ville ha min jacka som jag bl.a. hade telefonen och plånboken i. Jag var såå ARG!! Men hade ju inte mycket till val så att säga. Blir bara så irriterad på sånt där...


Nu blir det till att duscha o fräscha upp sig lite så ingen blir rädd för mig, är ju trots allt halloween och jag ser ut som ett spöke.




Puss

RSS 2.0