Gott nytt år!

Jag trodde aldrig att jag skulle överleva det här året men det gjorde jag! Och 2012 kan ju bara bli bättre än 2011 :)
.
.
SKÅL!

En dag på stan

Idag har jag lallat runt på stan med Sanna & Rajje, kollat in mellandagsrean lite. Men besviken chey blev man... Fanns typ ingenting jag ville ha! Men det var nog lika bra med tanke på min ekonomi. Sa jag att jag kom hem med en 55 tums led tv från elgiganten i tisdags? Det gjorde jag iaf. Hur jag hade råd med det? Det hade jag inte! Räntefri avbetalning kallas den magiska lösningen. Som inte är så magisk egentligen.
.

Så nu blir det till att skippa alla fester under ett år tills den är helt betald och istället stanna hemma och se på film på helgerna! Det blir nog trevligt det med :D
.
Ja vad hände mer på stan då? Vi tog en kaffe (eller jag tog två kaffe om jag ska vara helt ärlig) med mjölk, kanel och kardemumma i - yummie! Sen ville dom andra barnen gå och äta på thai garden men eftersom jag är en riktigt fattig jävel efter mitt tv-inköp så satt jag bara och såg på medans dom åt haha :)
.
.
Men sen när jag kom mig hem så åt jag en mycket mumsig räksallad bestående av räkor (no shit sherlock?!), sallad (jag upphör aldrig att förvåna), gurka, körsbärstomater, paprika, majs, fetaost, avokado och lite mango. Tyvärr så hade jag ingen dressing hemma som hade ett senare bäst-före-datum än juni 2011 men det var minsann hur gott som helst även utan dressing! Sen så skulle det ju inte direkt skada om jag tappade ett kilo eller två. Eller femtio.
Det enda jag kom hem med från stan var en svart flytande eyeliner (min tog slut i julas) och såklart - ALKOHOL TILL NYÅR! En flaska vitt, en flaska rött och så givetvis en flaska skumpa! Wh00p wh00p! :D Paaaarty tills jag stupar.
.
Isa kommer förmodligen bli arg för att jag ska dricka bara vin, har en tendens att bli olidligt dräggfull då och så slutar det med att hon måste ta hand om mig ;) Men nejdå, inte den här gången! Ska ju faktiskt på fest med folk jag inte känner sådär jättebra så då måste jag ju skärpa till mig. Nog för att jag har varit olidligt dräggfull inför folk jag knappt känner tidigare men det behöver vi ju inte prata om.

.

Älskar när jag blir överbevisad och har fel! Sov som ett litet barn i natt, tack sanofi aventis för det!

Knas

Vad ska jag säga? Vad ska jag tänka? Vad ska jag känna? Jag vet inte

Jaha inte fan kommer jag då lyckas sova nåt i natt, det vet jag iaf. Tur att det finns nåt jag vet. Ännu mer tur att det finns sömnpiller så att jag när jag för en gångs skull tror mig ha rätt kanske får fel!

inte kören

Hahaha alltså guuuud förbannat! Det här med kören verkar inte vara meant to be. Vi var där klockan 17 trots värsta snöstormen. MEN då visar det sig att kören inte börjar förrän kl 19. Och kan ju då säga att vi inte orkade vänta på det eller gå fram o tillbaka i snöstormen. Så det blev att knata hem till mig och slänga lite färg i mitt hår. Resultatet? Mindre lyckat. Men det är sånt som händer och jag gråter inte krokodiltårar över det. Bara små små tårar som rinner nerför kinden. Höhö närå

Kören!

Idag har jag kommit ihåg kören!! Nu jäääävlar blir det sjunga av :D Eller inte nu, men klockan fem.

.

When you're alone and life is making you lonely you can always go downtown

RSS 2.0