Måndag

Sitter o ska försöka vara lite duktig och göra bort rester. Hur tror ni det går? Inte speciellt bra. Tur man har musik iaf, då går allt lite lättare :) Frågan är ju om ens det kommer hjälpa den här gången.



So tell the dj playing all night long

Lördagen

Var mkt trevlig, var ut på både challange och kalles och det var helt oväntat sjukt mycket folk! Trodde alla pitebor hade dragit till luleå men icket! :) Självklart så skämde jag ut mig som vanligt. Att jag aldrig lär mig!! Jaja shit happens och tequila is the shit.
Mer än så får ni inte veta!

Imorgon blir de praktik igen. Känns tungt. Menmen... Bättre än skola iaf!

Sovmorgon var det ja...

Hur kommer det sig då att jag steg upp 7 imorse? JO jag somnade i soffan så jag missade bussen till pitetown igårkväll så då tänkte jag ta 8-bussen på morgonen istället men då visade de sig att far & bror skulle till pitetown och hämta en moppe så jag åker bil dit istället :) Börjar fara vid 11 är planen så är väl framme där runt 1-2 tiden. Då blir det systembolaget innan det stänger!! Ikväll blir det nog att dricka SPRIT för det var länge sen sist! Och det är ju min personliga favorit + att jag ännu inte köpt mig en 7:a sen jag fyllde 20 ;) Ikväll blire fullt ös medvetslös! Kanske satsar på fyllecell? Haha nej nu skojar jag med er, lilla skötsamma jag hamnar inte i fyllecell vet ni ju! Hur galet det än blir, Popolainen tycker om mig för mycket för att bura in mig :)


Nu ska jag sluta svamla och börja fixa mig i ordning till kvällen istället! :D







Puss

Bara en dag kvar

Sen är det helg och man kan sova ut lördagmorgon och sen partaja på kvällen :)


Red Elvis idag igen på praktiken och det gick faktiskt bättre nu än det gjort tidigare! I början var han lika stel som vanligt och det var nästan helt omöjligt att få han att flytta för vänster skänkel eller göra framdelsvändningar. Men efter lite volter och mycket skänkelvikningar så började han faktiskt släppa och på slutet var han riktigt fin! Framdelsvändingarna hade han fortfarande svårt för men den sista jag gjorde blev iaf helt ok så jag är nöjd :)
Traven på slutet var också riktigt fin.

Efter att vi ridit så satt vi ute i solen och smorde träns igen, var hur härligt & varmt som helst :) Den här gången plockade vi isär dom och rengjorde ordentligt. Dock så tog tvålen slut efter bara fyra träns men då var det ändå dags att ta in hästarna och fara hem så vi får fortsätta en annan dag, kanske imorgon?


Jag hoppas på att kanske sluta lite tidigare imorgon så kanske man hinner med tidigare bussen till pitetown :)

Onsdag

Fick sluta tidigt idag - skööönt!

Har inte gjort så mycket idag, dom vanliga morgonrutinerna och sen assisterade vi lite och fixade hindren när a-m hoppade Wanda. Lite busig var hon men duktig och det gick bra :)
Sen red vi Elvis & Bobby, började på utebanan men självklart började det regna så vi fick gå in i ridhuset istället.
Sen har vi bara haft lunch och mockat lilla stallet innan vi fick sluta där före 1 nån gång. Det sörjer vi inte över!


Nu är jag trött som bara en korv som jag kan vara så det blir sängen nästa för mig! Läsa lite polluxböcker och mysa ner mg under täcket. Vad som händer ikväll är oklart, kanske tar man sig ner till bränna igen? Den som lever får se.

Praktiken dag 2

Hände ungefär samma sak som igår enda skillnaden är väl att vi slapp bygga hage och jag red Arosa istället för elvis. Och så fick vi smörja alla sadlar istället för tränsen.



Nu ska jag ringa Malin och sen brumma in till bränna för att inhandla mig tamponger. Läget är så att säga akut. Smart som jag är så glömde jag ju självklart mina p-piller i piteå och vad händer när man glömmer ta sina piller 4 dagar i rad? JO niagarafallen attackerar.

Första dagen på praktiken

Har varit helt ok. Började som vanligt med att fodra, släppa ut & mocka. Och jag måste då bara säga att det är ju helt sjukt mycket spån dom har åt hästarna där! Seriöst typ 30cm, förstår inte varför? Blir ju bara tungt att mocka. Tyckte det tog lång tid för mig och isafisa att mocka med allt spån men när vi hade mockat 3 spiltor var så hade den andra tjejen som också har praktik där bara hunnit med en... Hon var inte den snabbaste så att säga. Så att säga så saknar vi inte så att säga det minsta under våran APU (internskämt).

Sen så fick vi gå ut och bygga sommarhage i regnet. Härligt, härligt! Not. Speciellt med alla mysiga spindlar som ska envisas med att bygga bo i isolatorerna. We just love them. Och kallt och äckligt var det ute. Sjukt skönt att få ta tidig lunch sen!

Efter lunch så red vi elvis & flake på utebanan en halvtimme, men blev bara skrittarbete & lite trav för mig som red elvis eftersom han håller på att sättas igång. Men jag flyttade han lite för skänklarna o så och han var hur fin som helst, pigg men lite hård i munnen.

När vi kom tillbaka så fick vi smörja alla träns och det mina vänner var nog inte gjort igår. Tog sitt lilla tag att få rent alla men sen var dom så fina där dom hängde infettade och hopsnurrade!

Hon hade nog tänkt sig att det där skulle sysselsätta oss ända fram till insläppet halv 4 men vi var klara redan före halv 2 så vi pysslade på lite med att städa i sadelkammaren och sen satte vi oss i köket och läste polluxböcker tills jag somnade.


Ja det var våran första dag på praktiken. Kan ju meddela er om att det var otroligt skönt att komma hem och krypa ner under täcket o värma sig!








Puss

Överkalix

Bosatt mig i överkalix och här blir man i två veckor nu. Men det blir nog en liten avstickare hem till piteå över helgen ;) Utelivet här i ökx vanliga helger är ju lite... Obefintligt. And a girl like me has to party every weekend, right? Hehe nä men 20-årsgalej kan man ju inte missa.

I fredags blev det party, förra helgen var ju faktiskt vit så det känns tillåtet. Vi hade mycket roligt dock så kom polisen förbi två gånger under kvällen, andra gången så blev alla tvungen att fara hem, dom tyckte att vi hade lite väl roligt. Men hursomhelst, en rolig kväll! Detaljer ska nog inte skrivas ut här men nog har vi skämt ut oss en del också...



Nu ska jag sluta nöta dator och hitta på nånting annat. Inte för att det finns så speciellt mycket att göra i stråkan city men... Hör av er ifall ni vill hitt på nåt i veckan! :)

I knoooooooooow!

Jag är helt sämst på att uppdatera här men ärligt - vem tusan vill sitta framför en dator när det är så underbart varmt & soligt ute??

Gräset är grönt och det är gröna löv i träden och jag känner hur livet plötsligt känns så mycket enklare!



Igår var jag ute och red en långtur i skogen med sötis Minni, tror vi var ute ca 1,5-2 timmar? Var och upptäckte nya ridvägar nu när det är upptinat i skogen och guuuuuuud så mycket fina ridvägar det finns där hon står nu! Hur mycket som helst. Och så kan man rida till en liten sjö där det går att stanna och fika och bada :) Det ska jag defenitivt göra inom en snart framtid! Måste bara dra med mig någon för det är ju inget kul att göra det själv...
Träffade en nästan naken gubbe också när jag var ute men det är en annan story, haha ;)



Nä nu ska jag plugga till provet jag har idag!








Puss

Soooooool!

Underbart.

Lordy, Lordy, Lordy

I can't help it, I like to party!




Sitter här och försöker skriva jobbansökningar. Det går sådär... Flyter ut i annat hela tiden, kolla facebook, läsa bloggar, skriva blogg osv osv.

Nej nu ska jag försöka göra ett ryck!

Jag förstår inte problemet?

Ja ni vet ju säkert allihopa att det fortfarande är inställda flyg pga av det där jäkla askmolnet som island skickade. Bland annat paris flygplats verkar öppna & stänga lite hipp som happ, ja ni som hänger med vet ju att lilla bloggerskan Kenza var ju sååååååå orolig att hon inte skulle ta sig hem från paris. Men jag skulle då fan inte klaga om jag blev fast där, finns ju ställen som är värre att vara fast på liksom... Typ som Sibirien eller Afghanistan. Nåväl, till saken!
Jag har ju liksom lösningen på all denna askproblematik, förstår inte att ingen annan kommit på det? Jag har hursomhelst mailat alla flygplatser om min idé och jag har inte fått nåt svar än men kan inte tänka mig annat än att min plan inom den närmsta tiden kommer sättas i bruk.
Jag förstår att ni nu är helt otroooooligt nyfikna på vad det är för briljant idé jag kommit på. Och jag tänkte att det bästa nog är om jag demonstrerar det hela med en bild:




Helt sjukt smart eller hur?!


Snooooor

Mera snooooor åt folket typ! Sitter här i datasalen och har slutat för dagen för över 3 timmar sen men har inte orkat ta mig hem ännu. För jag har så jäkla myckt som jag måste göra hemma som jag inte orkar. Så då stannar jag kvar på skolan istället! Och snorar och nyser och hostar upp snorslembollar. Dom andra som sitter här inne älskar mig nog!
Ja hursomhelst så tycker jag att det är en väldigt bra ursäkt för att inte ha uppdaterat bloggen på ett tag! Jag har varit sjuk. Dödssjuk. Ja nästan iaf, sängliggande har jag då iaf varit.


I helgen blev det då party både fredag & lördag, som vanligt. Eller det känns då iaf som att jag är ute o partajar typ varje helg?! Börjar bli less, jag vill bara ligga hemma o ta de lugnt men nejdå alla jävlar ska dra med mig ut på galej, inte får jag stanna hemma inte. Nåja nu klagar jag kanske lite väl mycket men jag vill bara ha en lugn & vit helg nu!!! Har fan inte råd att festa.




Nej nu ska jag hem o baka för ni vet väl att det är negerbollens dag idag?

Puh!

Ringde till skatteverket idag och jag behöver inte betala några böter för att jag inte deklarerade i tid. Men nu är det iaf gjort! Skönt...


Har skrivit ett till omprov idag och jag tror det gick ganska bra! Jag är så duktig som gör mina rester! Tror faktiskt att jag ska ta och göra inlämningsuppgiften om bäddar & strömedel ikväll också så kan jag lämna in den imorgon.




For once, I've been a good girl!

Klantjävel.

Det är nu officiellt. Jag ÄR en jävla idiot.

Vad var det för datum igår? JO 3:e maj. Och vad skulle man ha gjort då? JO DEKLARERAT!!!!!!!!!!!





Jag i ett jävla nötskal. Kan inte någon bara knäcka nöten och släppa ut mig för nu är jag less på att sitta här inne?! Det ger mig bara problem.

Många måsten...

Jag borde verkligen...

- dammsuga
- tvätta kläder
- diska
- städa på rummet
- packa allt i kartonger så det är klart för flytten
- på nåt sätt fixa bil med släp eller lastbil så jag kan flytta??
- skriva engelska novellen
- göra en jävla massa andra skolarbeten
- SÖKA JOBB...


Plus en massa fler saker... Men jag orkar inte! Har ingen ork till nåt. Men jag måste. Men det går inte. Fan fan fan. Kill me?

Ge mig pengar.

Jag vill vara rik, då skulle jag vara lycklig. Eller i alla fall inte vara fattig och leva under existensminimum och tvingas vända på varenda jävla krona varje månad och se en massa oväntade räkningar dimpa ner i brevlådan.
Det blir defenitivt studielån nästa år för jag orkar inte med det här nå mer.
Tänk så skönt det skulle vara att i alla fall ha existensminimum att leva på.

Filmkväll

Vad skulle man ha sett för film ikväll? Verkar gå många bra på tv! Funderar på att se Nanny diaries, har ju läst boken så skulle vara kul att se filmen också! Eller kanske Donnie Darko, det är ju tydligen en klassiker jag inte sett! Den har dessutom fått 5/5 i betyg. Och så går ju kommisarien & havet på tv4+ också. Den vill jag också se! Och på 5an går ju Ali, ni vet filmen om "världens genom tiderna största boxare" Muhammed Ali. Skulle också vara intressant att se!
Fast sen så går det ju också en Almodóvar film på 1:an och hans filmer brukar ju alltid vara bra! Sjuka, konstiga & annorlunda men bra. Kärlekens matadorer hette den här. Lite halvdålig översättning egentligen eftersom originaltiteln bara är Matador.


Så vad tusan ska jag se för film egentligen??

Dö?

Det är väl typ det jag känner för att göra nu.
Vaknade strax före 12 i morse av att en jävla orkester med trumpeter och allt helvete går förbi utanför mitt fönster och lever om. Första maj tåget kallas det tydligen för. Hästar hade dom också med i tåget eller också var det bara i min döda hjärna jag hörde klapprandet av hovar mot asfalten. Nackdelen med att bo inne i stan!
Bakis som jag var så ville jag typ trycka in en jävla kudde i trumpethelvetet men istället så väntade jag snällt tills dom gått förb, somnade om och sov till halv 7 på kvällen. Japp ni läste rätt, 18.28 visade klockan när jag kollade på den när jag vaknade. Måste ju bara säga att jag är helt jävla otrolig. Vad dygnsrytm är har jag nog ingen jävla aning om verkar det som.

Nåväl ikväll ska jag ta det väldigt lugnt! Tyvärr så är det ju cruising här i pitetown tonight så det lär väl levas om en hel del utanför mitt fönster hela kvällen & natten. Men det blir nog bra ändå...

RSS 2.0