Tisdag

Stockholm imorgon och inte är det någon som vill följa ;-(

Måste packa och städa ikväll men jag orkar inteeeeeeee....!! Dessutom så måste jag lägga mig tidigt ikväll så man orkar upp o mocka och rida imorgon bitti...

Idag var det plättar till middag och fettoisafisa & tjockiselvirablåtira åt 15 resp. 14 plättar. Och så menar jag inte små... Tror dom mår lite smått dåligt nu men så går det! ;-)

Har som inge intressant att skriva mer än att jag tkr ni ska palla er ner till sthlm o göra mig sällskap!!!







Puss

EFTERLYSES!!

Någon kul typ (eller vem som helst egentligen) som vill följa med till Stockholm i helgen! Flyg kostar ca 400:- enkel och jag står för boende & mat. Det låter väl intressant??

Jag åker imorgon och hem på söndag el måndag men du kan ju komma o fara när du vill! Vill ha sällskap :-)

Onsdag

Ridning på morgonen, tränade på galoppfattningar. Jag fick Svante och hade hört att han inte skulle vara så fin så därför blev jag som lite förvånad när han faktiskt var det! :-) Hon hade satt ut 4 koner på volten och så skulle man göra en galoppfattning från skritt vid varannan kon och sen ,om det gick bra, vid varje kon. Och det gick superbra så jag gjorde vid varje!
Sen hade vi praktiskt, då vi tränade på att linda ben. Gick ändå hyffsat måste jag säga, med tanke på att det är flera år sen jag behövt linda ben sist! Tror det är nästan 10 år sen nu - shit vad tiden går fort!

Det var enda lektionerna jag har haft idag, tungt va? ;-) Och imorgon är det en lika tung dag - först sovmorgon till 10 och sen ska vi till vallsberget (eller vad det då hette?) och ha "uteaktiviteter". Mindre kul måste jag ju säga men inte spec jobbigt iaf. Sen idrott men den planerar jag inte att vara med på och fredag är ju nästan ännu jobbigare - för då är vi helt lediga!

Jag har faktiskt varit riktigt duktig och varit ut o jogga med Mimmi när hon skulle ut med hunden. Intervallträning, jobbigt som få när jag dessutom lyckas tajma det så bra så jag ska tokspringa när det är uppförsbacke... Men sköööönt var det efteråt speciellt efter duschen, då kände jag mig som en ny människa! Underbart.

Nu är jag dock trött som få och vill bara lägga mig o sova men ska försöka hålla mig vaken ett tag till och gå o lägga mig tidigt istället....






Puss


Tisdag

Idag har vi tvättat, det tyckte jag var duktigt! Nästan ännu duktigare är ju att vi kom ihåg att boka tvättstugan igår.

Idag har jag haft 0 lektioner. Mycket tungt liv jag lever alltså! ;-) På morgonen hade vi info med syon om ind.val och efter det hade vi hååååååål ända till efter lunch då vi skulle ha haft livskunskap men dom var sjuka så då fick vi sluta för dagen istället :-) Förutom sköthäst då... Och faktiskt så var jag riktigt duktig på sköthästen idag, jag hann rykta och visitera riktigt ordentligt, rengöra krubba + vattenkopp och dessutom klippa han i nacken! (vad det då heter, kommer inte ihåg - hjärnsläpp)

Har också hunnit vara på biblo o låna en bok, marian keyes blev det. Fast det visste jag ju sen tidigare....

Nu ska jag gå på ballongen med Mimmi innan hon dör ;-)






Puss

Måndag

Fan vad dåligt jag mår idag, vill bara spy. Febrig, ont i halsen, huvudvärk osv. Genom att knarka alvedon och ipren lyckades jag dock ta mig igenom dagen på nåt vänster. Nu har jag dock grymt ont i magen så ska strax vandra in till öjebyn o köpa mig nåt till den typ verum eller pro viva eller nåt sånt. Sen sooooooooooova så man kanske är friskare imorgon.

Orkar jag inte skriva nå mer idag, kanske uppdaterar bättre imorgon....

Hemma

Som skönt faktiskt... Har precis varit ute o pussat på Minni, hon kom fram till staketet när jag kom, världens sötaste är hon! När jag skulle prova nya grimman på henne ville hon dock inte vara med längre så då försökte hon smita undan men det går inte att komma undan mig ;-)

Har påbörjat städningen av rummet på skolan idag men jag hann inte klart innan vi var tvungen gå till bussen. Och det beror inte alls på att när jag skulle plugga till traktorprovet så somnade jag i sängen istället o sov i flera timmar. Nejdå, det var inte alls därför.

Nu väntar middag; kött & potatisgratäng, sen siesta framför tv:n och sen (förhoppningsvis) en joggingtur med intervallträning. Efter det blir det mera tv-tittande och haägen dazs glass - mums!







Puss


Fodervärd sökes!



Finns det inte någon som vill ha sötisMinni på foder?
Världens sötaste o snällaste häst! Eller nåt :-) Haha

Äntligen fredag

Orkar egentligen inte skriva blogg just nu men jag måste bara berätta om en lite kul grej som hände i onsdags.
Jag & isafisa var på promenad och när vi kom tillbaka så tänkte vi gå direkt till gymmet. Lata som vi är genade vi över parkeringen och när vi skulle kliva upp på den höga plogkarmen så hördes det ett skratch! Hoppan. Det var mina byxor som gick sönder - igen. Det blev ett ca 3cm långt hål mellan benen. Byxorna är tyvärr gjorda i ett mycket tunt tyg och är alltså inte alls gjorda för mina små äventyr. Tyvärr. Nåväl det var ju inte ett så stort hål tänkte jag så vi gick till gymmet o tränade o sen skulle vi till datasalen o sitta o nörda oss lite. Jag var helt slut så jag slängde mig ner på stolen med en djup suck och då - SKRAAAAAAAAATCH! Jojjomensan, det var mina byxor igen... Fickan hade på nåt vänster lyckats haka fast i bordet när jag satte mig ner så nu är mina byxor upprivna ca 15cm från fickan o ner längs efter benet. Fasen också tänkte jag, jag får väl sy dom i helgen då och ha ett par andra byxor tills dess.
Tyvärr så råkade jag spilla fil på ett annat par byxor igår o eftersom resten av mina byxor antingen är smutsiga (jag måste verkligen boka tvättstuga snart) eller för små (måste ha krympt i tvätten, inte kan ju jag kan blivit fet?!) så sitter jag här nu. Med mina trasiga byxor. I datasalen. På precis samma ställe där dom gick sönder. Life sucks sometimes....


Sjukt


FEBRUARY Birthdays:
Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. Sexy. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest and loyal. Determined to reach goals. Loves freedom. Rebellious when restricted. Loves aggressiveness. Too sensitive and easily hurt. Gets angry really easily but does not show it. Dislikes unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Daring and stubborn. Ambitious. Realizes dreams and hopes. Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.


Detta "quiz" gjorde jag på facebook och måste ju säga att de stämde riktigt bra! Sjukt bra faktiskt...

Friluftsdag

Var det igår... Steg upp på morgonen o åt frukost och sen gick vi o lade oss ett tag i sängen igen o läste - myyyys!
Sen ner till stallet där vi fick fara ut o skritta Auda, Princess, Kalle & Lilla Q för dom har varit halta o skulle sättas igång igen. Vi förberedde oss på ACTION då dom tydligen kunde vara lite tittiga o dampiga för allt & inget och sen så är dom helt lugna.... Bara lunkar på och gör absolut ingenting.... Tråk tyckte vi! Sen hjälpte vi till att lunchfodra först hästarna o sen oss själva ;-)
Sen tog vi de lugnt ett tag och sen for jag ut o joggade, hade lite intervallträning. Det var grymt jobbigt men också grymt kul!!! Faaaaaasen alltså vad jag har saknat löpningen, känns så himla kul att ha kommit igång igen! Nu blir det vårruset nästa ;-)
När jag kom hem var jag heeeelt slut men klunkade i mig lite vatten o gick vidare till gymmet för o träna lite styrke, axlar & rygg. Det gick riktigt bra, jag o isafisa körde stenhårt men skönt var de efteråt!

Ska ta mig ut på en promenix strax o sen blir det lite core träning, ska försöka få dvd:n att funka annars får jag väl gå till gymmet...


Körning hade vi på morgonen som första lektion. Med häst alltså, inte traktor denna gång. Vi skulle fara ut o köra längs slingorna och först var de tänkt att jag o isafisa skulle ha lille Pocer men då går den lille jäveln o får kolik.... Så vi får ta store Lukas istället. Vi kör som andra par, efter Marie (läraren) och Emma som har Sessan. Vi tyckte det var tråååååk att vi travade så sakta så vi tänkte hålla in Lukas så vi kom efter och sen trava ikapp för o få trava lite fortare. Så ja, sagt & gjort, vi höll in han så vi kom en ganska bra bit efter Sessan och sen släppte vi efter på tömmen och jag (smart som jag var) smackade! Resultatet blev att Lukas tyckte det var himla lajbans och började bocka o satte av i galopp. Tur att inte Marie såg nåt hehe... Men kul var det iaf! Första gången som det faktiskt var roligt på körningen! Hahahaha

Sen hade vi traktor på eftermiddagen men våran grupp hade teori så det var mindre kul. Men vi behövde bara göra nå frågor i ett häfte o sen sluta så vi gjorde klart det så vi slutade kvart över 1 istället för halv 4 - inte illa!


Alldeles för långt blogginlägg - igen. Nu ska jag gå härifrån o sluta nörda!






Puss

Traktorkörning

Är typ enda lektionen vi haft idag, förutom stuga då men att sitta o göra läxor räknar jag inte riktigt som en lektion....
Hursomhelst, gick riktigt bra att köra trakor idag vi fick skotta snö igen och jag börjar bli lite less på det nu, tkr vi kan få göra nåt lite svårare. Fast INTE elvirablåtira, hon kan backa ett steg bakåt o träna på grunderna istället! ;-) Och det finns det nog en annan som också kan behöva göra....

Jag är trötter som ett annat sär idag och huvudvärk har man också. Vill bara sooooooooova! Tur det inte blev nå party för min del ikväll är nog död som det är ;-)

Friluftsdag imorgon, det ska bli väldans trevligt! Ska bara vara här på skolan och vara i gymmet, fara ut o jogga (intervallträning blir det nog) och så kanske rida ngn av skolan häst, vi ska ner dit iaf på förmiddagen o se om det är någon som behöver ridas :-) Det blir nog superduperbra tror jag...


Eftersom de andra barnen ska på galej ikväll o hälla sig en hel massa flytande kalorier så funderar jag & isafisa (alias fettobarnen) på att vandra in till öjebyn och handla oss fika ;-) Men vi får se hur det blir med det....
Rummet ska då iaf städas ikväll, det har jag bestämt så då får isafisa säga vad hon vill! För jag vill inte längre bo bland 2 veckor gamla popcorn som ligger utspridda över hela golvet. Det är inte mys.







Puss

Back to reality

Bussen till skolan går på en timme. Suck. Hade gärna haft lite längre helg...
Har bara slappat hela helgen latmask som jag är. Sett på film osv. Hade tänkt hinna träna också men det har liksom inte blivit av... Får fara ut o jogga en sväng ikväll när jag kommer till skolan och så kanske man tränar lite core också :-)
Signe har ju skickat mig skivan nu med den coren som hon kör på eriksdalsbadet nu så det blir nog bra. Han på skivan är tydligen bög så det kan nog bli ganska intressant att se den! haha

Det om detta, nu packa o masa sig till bussen!






Puss


Bara 2h & 29min kvar

Tills även denna fredag den 13:e är över... Och hittills har de väl inte hänt nåt allvarligare iaf :-P

Funderar på att starta en anonym blogg där man kan skriva precis allt man känner för utan att någon vet att det är jag som skriver. Finns så mycket jag skulle vilja skriva som jag inte kan! Skriva hur man egentligen känner hur livet är, om sina riktiga tankar o funderingar & inte bara massa skit om vad man gör på dagarna som jag skriver om här. Fuck it.
Är allmänt less o nere idag.

Fredag den 13:e

Så var det helg igen. Är som skönt att komma till stråkan men måste se till o försöka plugga lite i helgen... Eller mycket.

Har haft engelska på morgonen, vi ska argumentera för o prata om ett valfritt ämne men jag kom inte på ngt så då fick hon bestämma åt mig. Blev om några försvunna hästar som det varit om på uppdrag granskning hon hade typ köpt några hästar av olika ägare och sagt att hon skulle ha dom som  sällskap åt sin häst och sen hade hon slaktat dom ist! Fan vilken bitch alltså... Haha!

Sen så har jag & elvira pratat med tobbe om friluftsdagen på tisdag för vi orkar inte fara till kåbdalis. Kändes som jobbigt att börja släpa med sig slalomskidor o pjäxor m.m. till skolan och så kostar det ju dessutom 120 pix. Nog för att det är sjukt billigt men jag är fattig. Så vi ska vara på skolan istället :-) Fara ut o jogga, träna i gymmet och så ska vi fråga Eva om någon av skolans hästar behöver ridas o isf ska vi göra det.
Sen så fick Elvira sig en liten utskällning för att hon aldrig är med på idrotten! Alltså nu får du fan skärpa dig Elvira - det här går inte längre, sluta skolka!!
Hehe...


Fick också veta av John idag att jag får mitt MVG i naturkunskap! Fan vad glad jag blev, det trodde jag inte att jag skulle få. Så just nu för tillfället så älskar jag han. Har dock en känsla av att det kan vara en snabbt övergående känsla... T.ex. tills nästa gång jag inte får mvg på ngt av hans prov ;-)
Dom nya omdömena alla lärare hade skrivit fick jag också och jag har bara en sak att säga om det:
FUCK OFF jävla fittkärring!! Jag blir så jävla less på dig, fattar inte vad ditt problem är?! Så jävla sjuk i huvudet du är, men du ska inte få förstöra för mig, jag kommer inte att låta det här fortsätta - du kommer inte att få komma undan med det här. Bara så att du vet!!!

Kan tyvärr inte nämna några namn eftersom att då är det jag som får skit för det men om du inte slutar med det du håller på med så kommer jag skita fullständigt i följderna & göra det ändå.



Ska försöka plugga lite matte ikväll men förmodligen så skjuts det upp till imorgon då jag känner att det finns roligare saker att göra en fredagkväll....







Puss

Fattig.

Japp det är vad jag är.... Förde nyss över 1500 till pappa för hyran här och 250 till mamma som jag är skyldig. Eller egentligen är jag ju skyldig 500 men jag hade inte de så hon får resten nästa månad... Jag måste ju ha råd med party nästa vecka också! ;-) Mkt viktigt...


Btw så fick jag MVG på senaste matteprovet! Haaaaaaappy jag! :-D :-D :-D Jag ska fan klara mvg i matte B kursen, de här går ju väldans bra! Och det bästa är att isafisa bara fick VG - haaaaahaaaa! Jag ska vara bättre än hon, sådetså!



Hade hoppning på ridningen idag och det gick faktiskt ganska bra! Fick Quincy och han är ju superfinast så... Fast det var bara små hinder, det högsta låg på 75cm men det var ändå rätt skoj :-)
Men träningsvärken lär ju infinna sig imorgon för har fått stå upp i lätt sits i stort sett hela lektionen... Men det är bara bra! Skulle ju träna styrke - ben & armar idag så då behöver jag inte träna benen så mkt.

Blir att träna "platt mage, stark rygg" också idag med madde. Det behövs. Verkligen. Skulle egentligen gjort det igår men det får bli idag ist för igår var jag o handla i piteå med mamma och sen färga jag håret så det hanns inte med. Och så var jag nog lite lat också....


Nä nu söka jobb!






Puss

Övergiven

i datasalen, de andra barnen har lämnat mig här helt ensam. Snyft.

Försöker plugga lite granna, det går ungefär som vanligt (=bajs).

John var inte nöjd med våran redovisning meddelade han oss idag på nk:n. Topiskt. Fan alltså nu blir det bara vg i den kursen och jag är verkligen i behov av en massa massa mvg om jag ska ta mig in på juristlinjen! Men det lär nog bli mäklare som är mitt framtida yrke, iaf om jag fortsätter såhär i skolan... Men det är inte helt fel det heller!

Umgicks lite med erica i lördags och den fuskisen så åka till USA som au-pair! Jag vill ocksåååååå!! Det ska jag göra när jag gått ut, sådetså...



Nu ska jag leta rätt på korvbarnen, pusshej!





XoXo

KEVIN BORG

Måste ju bara skryta lite grann nu...

Igår (torsdag alltså) så skulle vi åka till luleå med mamma för o hjälpa hon handla till renkronan så vi åkte till ica maxi direkt hon slutat. När vi kommer in genom dörrarna så har dom satt upp en skylt där de står att Idol Kevin skulle vara där torsdag den 5 mars klockan 17.00.
"Faaan vi har precis missat han! Vad är klockan??"
"17.42 han kanske fortfarande är kvar!"
Vi går in i själva affären och då... då hör vi musik! Kevins musik! Så vi följer ljudet och vad får vi se? JO en kevin som sitter o skriver autografer vid ett bord på en liten scen!
Självklart så går vi o ställer oss i kön för o få oss varsin autograf och en bild tillsammans med han. Kanske ska tillägga att alla de andra i kön var där med sina mammor och mellan 5-10 år. Max. Eller det fanns förresten ett litet gäng där dom var kanske nästan 13. Inte var det då någon enda i våran ålder iaf.
Vi kände oss inte alls nå pinsamma men wtf! Jag är besatt av kändisar och groupi är mitt framtida yrke så det är klart jag var tvungen.
Vi fick till o med hjärtan på våra autografer! Det var inte alls så att alla fick det. Nejdå, inte alls. Det var bara vi såklart!

Han var ganska söt! Men han är kort. För kort. Och han kommenterade att jag var längre än han också. Stort minus tyvärr...

Som sagt, bildbevis finns och det kommer att komma upp här på bloggen så fort isafisa fått tummen ur röven o fört över bilderna!

en vecka

sedan som jag skrev blogg sist. Men det är verkligen himla jobbigt att skriva när man är hemma o den enda datorn man har tillgång till är från stenåldern. Det tar hela dagen bara att starta upp den.

Helgen har varit ganska händelselös, for ut o red i fredags, drack några vinglas i lördags, spelade sanning eller konsekvens och kvällen slutade med att person X däckade på toan. Två gånger. På två olika toaletter.
Söndag minns jag faktiskt inte vad jag gjorde. Det är ju hela 3 dagar sen.
Måndag hade vi voltige (ja, igen...) och det är alltid lika kul. Från början var det tänkt att vi skulle ta Minni men hon hade en megadamp dag och bockade o skuttade o stack iväg o försökte sparka mig (två gånger) när jag longerade henne så vi insåg väl att det inte var någon vidare bra idé att försöka sig på att stå upp på henne. "Alltså jag sätter mig fan inte på den där hästen, hon är ju galen!"  Citat av person X (jaa, samma som däckade på toan alltså). Pawan fick istället bli offer för våra gymnastiska övningar.
Tisdag började med panikstädning klockan 10 på morgonen eftersom det var visning på huset. Städningen av mitt rum gick till så att jag packade ner alla grejer som låg framme i två väskor o stuvade sen in dom under sängen. Det som inte fick plats åkte in i garderoben. Himla fint blev det!
Sen blev det slalomåkning på kanis, det gick... hm... ja inte så himla bra faktiskt. Jag flög tio tusen gånger och nu har jag en miljon blåmärken och träningsvärk i armarna av att försöka ta mig upp efter att man flygit/flugit (stavning?!) i snö av varierande hårdhet/djup.
På morgonen släppte mamma ut hästarna så jag tog sovmorgon till halv 10 :-D Det var mkt skönt.

Nu orkar jag inte skriva mer,





Puss

RSS 2.0