maaaaaat

Tindra var minsann inte långt ifrån att äta upp lille puppen idag! Haha :) Men hon hade ju inte ätit på hela dagen så hon var nog superhungrig, vem kan klandra henne liksom?
.
Nå som tur var (eller?) så fick hon aldrig tag på tassa och när vi kom in igen så åt hon faktiskt sin mat istället. Det var nog lika bra med tanke på att hon är foderallergiker! Jag menar vem vet, hon kanske hade fått värsta allergiska reaktionen av att äta Tassa! Det vill man ju inte.
.
.
Sen så har vi även tränat in ett nytt trick idag, hon är så duktig lillstumpan ;)
.
.
.
Nu har jag förresten taklampor i ALLA rum i hela lägenheten - sug på den ni! Det var så att säga på tiden. Det enda som fattas nu för att min lägenhet ska vara perfekt är att få upp barbordet i vardagsrummet och köpa sängbord till sovrummet. Och så kanske lite mattor här och var. Men det där med mattor är inte så viktigt. Vad som däremot är viktigt är att få upp fler tavlor. Ska nog förstora upp nån fin bild på Minni, rama in den och hänga upp :) Kommer bli skitsnyggt för den hästen är ju världens finaste! Men ekonomin ska ju räcka till också så får nog ta det i små steg i taget det där... Men OJ så fint det kommer bli när det är färdigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0